Kreativni dečiji rođendani - priredite pidžama party za najmlađe

Dečiji rođendani pružaju mnogo prostora da se organizuje kreativna i originalna žurka za najmlađe, a jedan od najlepših načina da obeležite dečiji rođendan svakako je pidžama party. Ne postoji dete koje se ne raduje rođendanskim proslavama, naročito ako su one tematske i ako uz to uključuju veliko društvo iz vrtića ili škole. 

Ipak, pidžama party je najzanimljivi zbog dress code-a, tačnije najlepših dečijih pidžama koje definitivno obeležavaju proslavu. U izloge Extreme Intimo radnji nedavno su stigle nove kolekcije dečijih pidžama savršenih za ušuškavanje, gledanje filmova uz kokice, ali i lude rođendanske zabave sa puno slatkiša i balona. 

Odakle početi kada se organizuje dečiji pidžama party? 

Upravo od pidžama! 

Za kvalitetne i lepe pidžame za žurku imamo sjajne predloge, kao i za sve druge detalje o kojima treba povesti računa. 

Tematski pidžama party - pidžame inspirisane crtanim junacima

Dečaci koji vuku kanap u sobi

Tematski party, naročito rođendanski se definitivno godinama pamte, a deca obično teže ka tome da na njihovim rođendanima sve bude u znaku njihovih omiljenih crtanih filmova ili junaka sa kojima se poistovećuju. 

Extreme Intimo svojom The Lion King kolekcijom za najmlađe izlazi u susret svim željama vaših mališana, a kako znamo da gotovo nema dečaka koji nije oduševljen Simbom, sigurni smo da će pidžamice inspirisane najpoznatijim lavićem na svetu rado nositi za svoj rođendan. 

Zamislite uostalom čitavu ekipu iz vrtića obučenu u Lion King motive. Da, i nama se čini neodoljivo!

Devojčice, s druge strane, definitivno preferiraju nežnije boje u odnosu na smeđe i žute nijanse koje smo ove sezone rezervisali za dečake, a mi smo najfiniju roze boju upotpunili dobro poznatim crnim tufnicama i šapicama iz 101 Dalmatians - kultnog crtanog filma koji je bio glavna inspiracija za naše pidžame za devojčice

Porodična žurka u pidžamama - jednako zabavni dečiji rođendani

Otac i sin u pidžamama

Dečiji rođendani mogu biti sjajno osmišljeni čak i kada ne podrazumevaju čitavo društvo iz kraja, škole ili vrtića. Ukoliko dečiji rođendan proslavljate u krugu porodice, pidžama party je i dalje odličan izbor za obeležavanje važnog datuma. Naravno, pravila su uvek ista - svaki “gost”, uključujući i mamu i tatu, mora imati odgovarajuću pidžamu. 

Naravno da smo mislili i na stariju “ekipu” na rođendanu, pa smo i za tate kreirali Lion King komade u kojima će se odlično uklopiti u temu, dok 101 Dalmatians tufnice za mame odlično opremiti i njih za dečiji rođendan. 

Dečiji rođendani su najlepši u malom, porodičnom krugu, a sve što vam je dodatno potrebno su kokice, neki filmski klasik za sve generacije i naravno - torta sa svećicama!

Dečiji rođendani i druge prilike u kojima je važan kvalitet pidžame

Osim lepih motiva na pidžami koji će bez sumnje obradovati svako dete, važan faktor u odabiru pidžame je i kvalitet njenog materijala. Ako pidžamu kupujete posebno za rođendanski pidžama party, imajte na umu da će dete nastaviti da je nosi i nakon toga, a za udoban i miran san deteta prijatan dodir pamuka je od ključne važnosti. 

Zato se potrudite da za svaku priliku birate samo prirodne materijale, koji garantuju da će i detetu sa najosetljivijom kožom biti udobno i lepo u njima. 

Baloni, slatkiši, lampioni - kako obogatiti dečiji rođendan?

Kada su u pitanju dečiji rođendani dekoracija je od ključne važnosti - ona će pidžama party učiniti zabavnijim, a fotografije sa rođendana najlepšim uspomenama. Koji god ambijent odaberete za proslavu dečijeg rođendana - dnevnu sobu, dvorište, dečiju sobu ili igraonicu - baloni su svuda dobrodošli. Izaberite ih u bojama koje će preovladavati enterijerom, ali ne zaboravite da deca ipak najviše vole šareno i veselo - pa ne budite prestrogi u usklađivanju boja. 

Kreativni slatkiši su danas dostupni na svakom koraku, pa pored (ili čak umesto) klasične torte decu iznenadite kapkejkom, krofnama, kroasanima ili neobično dekorisanim palačinkama. Svećice se podrazumevaju, a da li ćete ih zabosti u tortu, krofne ili neku treću poslasticu, ostaje da utvrdite sa slavljenikom ili slavljenicom. 

Razmislite, naravno, i o tome šta kupiti detetu za rođendan, jer su poklon nezamenjivo obeležje najlepših rođendanskih proslava.

Vrlo lepu atmosferu može kreirati i osvetljenje, pa nabavite lampione u bojama i rasporedite ih po prostoriji. Deca će biti oduševljena! 

Napravite za decu malu filmsku projekciju

Jedna od ideja za dečiji pidžama party svakako upućuje na puštanje crtanih filmova koji će potpuno okupirati dečiju pažnju. Ako već priređujete mali bioskop u svom stanu ili pak dvorištu, nabavite projektor, postavite platno i priredite deci drugačiji i lepši ugođaj. 

Idealan ambijent za ovakvu akciju je upravo dvorište, ukoliko vremenski uslovi to dozvoljavaju, gde će se deca osećati udobno čak i u svojim pidžamama. Nabavite lazy bag-ove, ćebenca i prostirke, donesite kokice, rasporedite balone i rođendanski bioskop može da počne!

Dečiji rođendani su idealna prilika da se zabave i deca i odrasli, a žurka u pidžamama pruža posebno lepu notu ovako važnom događaju. Opremite se kvalitetnim pidžamama u Extreme Intimo prodavnicama, nabavite omiljene dečije slatkiše i uživajte u rođendanu zajedno sa najmlađima, jer za neke stvari nikada nećete biti prestari!