Poklon za dečiji rođendan - šta kupiti detetu za rođendan?

Tražite poklon za dečiji rođendan ili poklon za rođendan bebe? Znamo da uopšte nije lako pronaći idealan. 

Bilo da je dete član vaše porodice, ili vam i nije toliko blisko - poklon za dečiji rođendan trebalo bi da ga oduševi, a to će učiniti jedino ukoliko uzimate u obzir uzrast i interesovanja deteta, ali i kvalitet i korisnost poklona iz ugla roditelja. 

Pa, kako izabrati idealan poklon za dečiji rođendan? 

Sigurni smo da bi vam nekoliko ideja u mnogome olakšalo potragu, a da ćete najkorisnijim smatrati one ideje za poklon uz koje je mogućnost da pogrešite u izboru najmanja. 

Rešeni da vam olakšamo, u nastavku teksta nudimo vam upravo takve ideje   - ideje za poklon za dečiji rođendan sa kojima nećete pogrešiti! Saznajte koji su to dečiji rođendanski pokloni uz čiju ćete kupovinu napraviti pravi pogodak.

Stvari za spavanje za decu - koristan i lep poklon za dečiji rođendan

Malo je stvari koje su toliko korisne i nosive, a istovremeno preslatke i samim tim sjajan izbor za poklon, kao što su to pidžame za dečake i spavaćice i pidžame za devojčice

Ukoliko imate decu, sigurno već i sami znate - nove stvari za spavanje uvek su im neophodne! Ne samo da deca brzo prerastu stare pidžame, već postoji potreba za posedovanjem što više odgovarajućih u garderoberu u svakom trenutku. 

Nije retko da se pidžame brzo isflekaju i isprljaju, te se stvari za spavanje u dečijem svetu vrlo često peru i menjaju. Upravo zato, stvari za spavanje su uvek potrebne deci, pa su iz ugla korisnosti poklona odličan izbor. 

Kada je reč o kriterijumu kvaliteta, koji bi svaki rođendanski poklon za dete trebalo da ispunjava - obavezno birajte stvari za spavanje koje su kreirane od strane brenda vrhunske reputacije, dizajnirane tako da pruže maksimalnu udobnost i prijatan osećaj i najosetljivijoj dečijoj koži, a skrojene uz upotrebu najfinijih prirodnih materijala, kao što je najkvalitetniji pamuk. Tako ćete biti sigurni u njihov kvalitet.

Upravo takve pidžame za decu pronaći ćete u Extreme Intimo prodavnicama. Po kvalitetu, komforu i vrhunskoj izradi pidžama naš brend je nadaleko poznat, a kad je reč o dizajnu, reći ćemo samo da našim pidžamicama ni najizbirljivija deca ne mogu odoleti i da prosto uživaju u njihovom nošenju.

devojcica u pidzami

Garderoba - poklon za dečiji rođendan sa kojim nema greške 

Garderoba za decu vrlo je čest izbor za rođendanski poklon i smatra se poklonom sa kojim nema greške. Ukoliko odaberete veličinu skladnu uzrastu i dizajn koji će dete rado nositi - možete smatrati da ste odabrali perfktan poklon za dečiji rođendan!

Ono zbog čega se garderoba preporučuje kao sjajan izbor za poklon je zbog toga što je deca brzo prerastaju, pa im je uvek potrebna i korisna. Ovo je istovremeno najveća zamerka dečijoj garderobi kao poklonu - ona neće ostati uz dete godinama, već će je ono brzo zameniti većim odevnim komadima. 

Ipak, ukoliko vam dete za kog birate rođendanski poklon nije blisko i od vas se ne očekuje poklon od velike sentimentalne vrednosti, koji će dete zadržati i u narednim godinama - garderoba za decu je idealan poklon!

Garderoba za devojčice i odeća za dečake treba da se odabere skladno uzrastu, odnosno odgovarajućoj veličini, a kao i kod pidžama, važno je da odeća bude proverenog kvaliteta i fine izrade. Naš asortiman uvek ima raznovrsnu ponudu garderobe u kom će svako pronaći idealan rođendanski poklon za devojčicu ili dečaka, te je sjajno mesto i za pronalazak ovakvog rođendanskog poklona za decu!

Ostale ideje za poklon za dečiji rođendan - zanimljivi rođendanski pokloni za decu 

Voleli biste da detetu za rođendan kupite neki interesantan dečiji poklon? Ili ga obradujete nečim od velike sentimentalne važnosti? 

Nema problema jer je spisak poklona za decu, kojima će se svako dete obradovati, ogroman! 

Pre svega, tu su igračke

Dobre, stare igračke malo šta može da zameni, a svaki dečiji rođendan obeležen je sa barem nekoliko paketa sasvim novih igrački u čijem će korišćenju dete uživati! Naravno, nisu sve igračke iste i nisu namenjene istom uzrastu. Osim odabira prema odgovarajućem uzrastu deteta, igračke birajte i prema svrsi  - edukativne, interaktivne, ili obične igračke za igru - odabir zavisi isključivo od vas!

Tu su i dečije knjige, enciklopedije, pa i bojanke, plastelin, kolaži... 

Ovi pokloni za dečiji rođendan su među najtraženijim, a osim knjiga i enciklopedija koje služe edukaciji, ali i rasplamsavanju maštovitosti kod dece, stvari kao što su bojanke, kolaži i plastelin tu su da uz igru probude kreativnost kod deteta i to na najzanimljiviji način. 

Kada je reč o poklonima koji će ostati uz dete dug period i uvek ga podsećati na detinjstvo, obično je nakit taj za koji se najveći broj ljudi odlučuje. Najpopularniji je kod beba, ali kod devojčica nema greške sa kvalitetnim nakitom ni kad je reč o proslavama kasnijih dečijih rođendana. Nakit se uglavnom poklanja bliskoj deci, užim članovima porodice, ali i deci najboljih prijatelja, kumova i sl.

Sada kada znamo da je izbor najboljeg poklona za dete može biti vrlo raznolik, pitanje je kako se odlučiti za samo jedan poklon za dečiji rođendan i izabrati najbolji? 

Paket iznenađenja - najbolje rešenje za poklon za dečiji rođendan

Šta kažete na to da iskombinujete više poklona i sve ih zapakujete u lep ukrasni papir, te napravite pravu riznicu malih, slatkih iznanađenja?

Nama zvuči kao savršen recept za pun pogodak za dečiji rođendanski poklon! 

Sve što je potrebno je da odaberete lepu pidžamicu, kreativnu bojanku i finu čokoladu. Možda biste mogli i da iskombinujete komad garderobe sa sjajnom, dečijom knjigom, ili kupite komad nakita za blisko dete, a uz to i slatke čarape za decu i čokoladicu? 

Ovako ćete oduševiti i dete, ali nesumnjivo i njegove roditelje - pokazaćete da ste posvetili vreme i pažnju odabiru, a zatim i kombinovanju poklona za dečiji rođendan. 

Rođendanski pokloni za decu nikad nisu bili lakši za odabir, zar ne? 

“Svratite” u naš online shop ili posetite neko od naših prodajnih mesta - ovde vas uvek čeka kvalitetni, dečiji asortiman, koji se po finim materjalima i prijemčivom dizajnu odavno izdvojio na tržištu i pozicionirao kao omiljeni izbor za kupovinu poklona za decu. Uživajte u odabiru - sigurni smo da ćete oduševiti dete!