Poklon za godišnjicu - obradujte drugu polovinu nezaboravnim darom

Poklon za godišnjicu braka ili veze jedan je od onih za koje uvek zafali inspiracije.

Nekada je to zato što smo voljenoj osobi već poklonili sve što smo imali na umu, nekada zato što ne želimo da naš poklon bude kliše, a nekada zato što prosto nismo imali vremena i mogućnosti da smislimo originalno iznenađenje. 

Upravo zato različite ideje za poklon za godišnjicu jesu ono što nam je s vremena na vreme potrebno, kako bismo pronašli adekvatno rešenje i obradovali našu drugu polovinu. 

Kako bismo vam priskočili u pomoć i nadahnuli vas da na poseban način obeležite važne trenutke vaše ljubavne priče, pripremili smo savete i ideje za poklon za godišnjicu braka ili veze. 

Pročitajte ih u nastavku! 

Pažljivo odabran veš - poklon za godišnjicu koji nikada ne izlazi iz mode

Kada se biraju pokloni za godišnjicu jedan od najvećih izazova jeste kupiti autentičan i kvalitetan poklon. Mi verujemo da ove dve stavke može da pomiri upravo donji veš

Dobro odabrani komadi donjeg veša sjajan su izbor poklona za godišnjicu, jer pružaju mnogo prostora da pokažete svoju kreativnost, kao i poznavanje vaše druge polovine. 

Tako muškarci za svoju damu mogu odabrati izazovan veš, ali i nešto svedenije komade koji će istaći njenu nežnost i pružiti vrhunsku udobnost pri nošenju. Savetujemo da za dame kombinujete brushalter i gaćice, jer je ovakav set uvek pun pogadak kada kupujete poklon. Uz ovo možete dodati ogrtač ili spavaćicu, ukoliko želite da dodatno obogatite poklon. 

Muški veš je podjednako kvalitetan poklon koji možete darovati svom izabraniku. Odličan način da ga prijatno iznenadite je da kombinujete bokserice sa interesantnim dizajnom uz čarape sličnog dizajna. Muškarci retko kada posvećuju pažnju kupovini veša i čarapa, a gotovo uvek im zafali bar jedan par, zato je kupovina ovakvog kompletan spoj lepog i korisnog! 

Ženski veš na stolu iz ptičije perspektive

Extreme Intimo visokokvalitetni veš za sve važne povode 

Kada želite da kupujete kvalitet koji pravi razliku onda birajte Extreme Intimo. Naš veš izrađen je od najprijatnijih prirodnih materijala, koji osim udobnosti pružaju sjajan estetski doživljaj i garantuju dugovečnost svakog komada. 

Motivi našeg brenda protkani su kroz gotovo sve proizvode koje vam nudimo, a nežnost i lepota jesu ono što izdvaja naše komade na tržištu i čini ih sjajnim poklonom za voljenu osobu!

SPA tretman - neka vaš poklon bude posebno iskustvo

Ne mora svaki poklon za godišnjicu veze ili braka da bude opipljiv, postoji nešto u doživljajima i iskustvima koja se mogu prirediti voljenoj osobi. Mi vam predlažemo da to bude spa tretman. 

Možete odabrati da li ćete svojoj drugoj polovini pripremiti toplu kupku u udobnosti vašeg doma, koja će biti obogaćena različitim iznenađenjima (poput posebno odabrane muzike, buketa cveća, ili pripremljene večere koju ćete servirati), ili ćete ovaj užitak ipak prepustiti profesionalcima i uplatiti voljenoj osobi tretman u spa centru. 

Fantastična ideja je i da organizujete spa tretman za oboje i uplatite veče ili vikend u hotelu sa spa i wellness centrom. Ne zaboravite da će vam za tu priliku biti potreban kupaći kostim, a ukoliko znate da vaša voljena osoba želi da kupi jedan, možete je iznenaditi kupovinom istog. 

Štaviše, iskoristite priliku da za godišnjicu predate kupaći kao poklon a u istu kesu stavite i vaučere za spa tretman, kako bi se vaša voljena osoba istinski iznenadila! 

Kolekcija ženskih majica okačenih u garedroberu

Vikend putovanje i avantura - originalni pokloni za godišnjicu braka 

Tražite avanturistički poklon za godišnjicu braka?

Ukoliko vaš partner uživa u tome da putuje i istražuje,  a spona sa prirodom koju ima je veoma izražena, onda su vikend putovanje i avantura u prirodi najbolji pokloni za godišnjicu braka ili veze koju možete osmisliti. 

Kreirajte turu iz snova - pogledajte koje predele je najbolje posetiti u periodu kada vi obeležavate vaš važan datum, zatim se raspitajte o tipu smeštaja koji imate u blizini, aktivnostima koje vam se nude, a svakako i o novčanom aspektu koji morate uzeti u obzir. 

Ovaj poklon za godišnjicu nema greške za sve ljubitelje prirode, a podjednako će doneti i vama i osobi kojoj ga poklanjate. 

Savetujemo da ovaj originalni poklon za godišnjicu uručite na podjednako autentičan način. Naime, kupite neku stvar potrebnu za putovanje ili odsedanje u hotelu, kao što je pidžama ili neki drugi komad iz programa za spavanje, ranac, naočare za sunce ili nešto slično. Kada uručite ovaj poklon napišite čestitku u kojoj će pisati “Ovaj poklon ti može poslužiti na našem putovanju”. 

Naravno, ovo je samo predlog, a mi verujemo u vašu kreativnost i mogućnost da ovakavoj ideji date lični pečat! 

Vredni pokloni za godišnjicu - dragocenosti koje se čuvaju 

Najbolji pokloni za godišnjicu veze ili braka čuvaju se za one posebne okrugle brojke, kada slavite važne jubileje svoje ljubavi. Tada su odlična ideja za poklon za godišnjicu vredni i dragoceni pokloni koji će naći posebno mesto u srcu osobe kojoj poklanjate. 

Klasični vredni pokloni koje možete pokloniti su različiti komadi nakita, satovi, omiljeni parfem, kaiš kao i druge dragocenosti. Ipak, vrednost je prilično individualan pojam, i zapravo najviše zavisi od toga šta za vas ima ovakvo značenje. 

To može biti određena knjiga, dekorativni predmet, kao i nešto sasvim drugo što na poseban način obeležava vašu vezu i daje joj nešto posebno. Zato vam predlažemo da dobro razmislite o poklonu za godišnjicu iz ove perspektive i uočite šta je to jedinstveno što jedino vi možete pokloniti svojoj voljenoj osobi.

Za sve vaše originalne i manje originalne ideje koje dobijete u tom procesu, na raspolaganju vam stoji Extreme Intimo