Najveći modni trendovi - moda proleće / leto 2020. 

Modni trendovi za proleće/leto 2020. nisu izostali ni ove turbulentne godine, a verujemo da su već pronašli i svoj put do vaših garderobera. Kada je u pitanju moda proleće 2020. obeleženo je mnogim trendovima među kojima ćete, kao i svake sezone, pažljivo probrati šta je ono što ćete rado usvojiti, skladno svom ukusu i stilu odevanja. 

Extreme Intimo poznat je kao brend koji uvek ide u korak sa najnovijim svetskim modnim trendovima, ali i ispred njih - neretko preuzimamo modno kormilo i nađemo se u ulozi kreatora trendova koji brzo postaju viralni i omiljeni! Uvek to radimo tako da naši modni trendovi budu savršeno komplementarni sa kvalitetnim materijalima koje koristimo pri izradi muške i ženske garderobe, kao i zavodljivom, a svedenom estetikom i krojevima koji laskaju figuri, ističući najlepše istovremeno skrivajući nesavršenosti.

Tako su modni trendovi za proleće i leto 2020. i ove godine inkorporirani u naš asortiman. Kako sportske i svakodnevne garderobe, tako i donjeg veša, stvari za spavanje, pa i kupaćih kostima.  Ukoliko vas zanima šta se nosi ovog leta i koji su modni trendovi osvojili ulice, ali i Instagram feed-ove, ostanite ovde, jer u nastavku teksta vam  predstavljamo 3 najveća trenda kada je u pitanju ženska moda proleće/leto 2020

Devojka na plaži u plavoj haljini

#1 Komfor kao imperativ za sezonu proleće/leto 2020. 

Teško je govoriti o modnim trendovima ove sezone, a ne osvrnuti se na pandemiju, koja je ovog proleća naterala ceo svet da klikne pauzu, ostane kod kuće i prekine sa uobičajenim aktivnostima. 

Osim ogromnog uticaja na svetsku ekonomiju, (ne)posredno je pandemija, odnosno mere koje su preduzete u cilju borbe protiv iste, uticala i na mnoge druge delatnosti, grane, niše i profesije. Naravno - i na samu modu

U prilog ogromnom uticaju pandemije na modnu industriju, dovoljno je reći da će se najveće Nedelje mode održati onilne. No, nećemo ulaziti u to koje su ekonomske posledice po modnu industriju, niti kako će uopšte ona izgledati u budućnosti, skoncentrisaćemo se na to kako se ovo odrazilo na ono što nas sad zanima - modne trendove

Pre svega - komfor je napokon postao modni trend i imperativ! 

Mi smo ga oduvek smatrali jednim od najvažnijih kriterijuma pri kreiranju odevnih komda, pa se nadamo da će opstati na modnoj sceni i u godinama, pa i decenijama pred nama. Koliko god da nam se nije svidela nemogućnost da izađemo i živimo kako smo navikli - nešto nam se tokom vanrednih mera svima dopalo - udobnost koju pruža garderoba za koju se opredeljujemo tokom provođenja vremena kod kuće.

Ima li šta lepše od udobne haljine koja nežno pada ili prianja uz kožu, ili šortseva i suknji koje se ni ne osećaju na telu tokom nošenja? Da ni ne spominjemo koliko znači udoban komad donjeg veša i čarapa koje stopalima prijaju i tokom najvrelijih letnjih dana!

Ovog leta - sve ovo više nije samo udobno, nego je i modni trend! Naravno, dezeni i boje, kao i različite teksture i atraktivni krojevi, dodatno oplemenjuju ove odevne komade tako da naprave razliku između onih koje nosimo “za po kući” i ovih drugih, koje sad možemo nositi bukvalno svuda, a koje su jednako udobne! Opustite se i unesite komfor u svoju svakodnevicu - moderno je! 

Devojka u kupaćem i majici pozira

#2 Minimalistički dizajn - modni trendovi koji osvajaju i ove sezone

Nije sve u modi uvek najsvežije i najaktuelnije - modni trendovi koji se zadržavaju i po nekoliko decenija, a smatraju se modnim pravcima koji mogu da oblikuju i celokupan stil odevanja, a ne budu samo jedan njegov sezonski segment. Kod ovakvih trendova, najčešće je reč o bezvremenskim odevnim komadima.

Jedan od njih je moda proleće/leto 2020. stavila na pijedestal - njegovo veličanstvo - minimalizam.

Minimalizam u odevanju, enterijeru, stilu života, pa čak i kulinarstvu, odavno je osvojio svet, a trenutno je u modi među najaktuelnijim trendovima sezone! Jednobojna majica na kratke rukave, koja se može nositi u najrazličitijim prilikama i kombinovati sa najrazličitijim odevnim komadima, najbolji je reprezent minimalističkog stila. 

Tu je i večna crna haljina sa kojom nikad nema greške, a leta 2020 - ove klasično, svedeno, a opet atraktivno dizajnirane haljine - nosiće se kao najtrendi odevni komadi na plažama, ali i promenadama, pa i u gradovima širom sveta!

Minimalizam je sjajan zbog lake mogućnosti kombinovanja odevnih komada, nemogućnosti pravljenja modne greške u odevanju, ali i dugovečnosti odevnih komada. Ovakva garderoba će i za nekoliko godina, pa i decenija, biti vrlo nosiva, pa se kupovina minimalističkih odevnih komada visokog kvaliteta damama i isplati

Devojka u braon haljini i sa šeširom na plaži

#3 Hrabra moda - proleće/leto 2020. u animal dezenu

Uživate u nošenju senzualnih dezena koji imitiraju zmijske ili leopard šare?

Ukoliko je tako  - moda proleće/leto 2020, čini sezonama kao stvorenom za vas!

Naime, animal dezeni nikad nisu bili popularniji, pa svakako treba da ih uvrstite u svoj letnji asortiman omiljenih odevnih komada. Istina, čini se da je prevaziđen animal print u svojoj klasičnoj formi, ali kada mu se doda zanimljiva boja, osobina ili kroj - on postaje i te kako moderan! 

Da li ćete “životinjskim dezenom” začiniti svoj letnji stil ove sezone uz kvalitetan peškir za plažu sa leopard šarom, dugu haljinu u zmijskom dezenu, ili atraktivnim kupaćim kostimom - na vama je!

Mi smo tu da vam ponudimo najbolje od najboljeg. Uz svo poštovanje izrade odevnih komada po krijterijumima premium kvaliteta, ali i pažljivo osluškivnje modnih trendova, kao i vaših potreba i želja! 

Šta ćete vi nositi ovog proleća i leta? 

Posetite nas na nekom od naših prodajnih mesta ili naš online shop  - ovde ćete uvek biti okruženi najmodernijim trendovima!