Kupaći na tufne - sve tajne bezvremenskog printa

Ljubav žena prema razigranim tufnama duga je skoro čitav vek. 

Kupaći na tufne bio je prvi odevni predmet ovog printa koji je osvojio modnu scenu početkom 20. veka. Nakon njega, atraktivne tufne pronašle su svoje mesto na brojnim komadima garderobe, a sa sigurnošu možemo reći da se i danas nalaze u visokim modnim krugovima.

Letnji sunčevi zraci podstiču nas na odevanje u razigrane dezene, a tufne su najbolji način da dočekamo i ispratimo leto, uživajući na prelepim sunčanim plažama u jedinstvenim modelima kupaćih kostima.

U narednim redovima odgovorićemo na pitanja - zašto je kupaći na tufne omiljen među damama koje neguju različite stilove i šta je to što ga čini tako privlačnim za sunčane dane?

Istorija tufnica - kako je ovaj vanvremenski patern stupio na modnu scenu

Kao što smo pomenuli, tufne na odeći su postale favorit ženske mode gotovo pre čitavog veka. Mis Amerike 1926. godine bila je uslikana upravo u kupaćem na tufnice. 

Nakon toga, gotovo da kreće epidemija tufnica na odeći. 

Polka dots ili tufne, par godina nakon famozne slike zainteresovale su popularnu kompaniju Disney, te su postale deo odevne kombinacije popularne Minnie Mouse, a nedugo zadim su sa lakoćom ušetale u visoke modne krugove

Uticajni dizajner Kristijan Dior je kreirao kolekciju u kojoj su određeni odevni predmeti dezenirani atraktivnim tufnama. Slavne dame poput Merlin Monro, Elizabet Tejlor i Lusil Bol svojim zavodljivim kombinacijama na tufne okupirale su modnu scenu.

Ukoliko ste ljubiteljke mode, sigurni smo da ste već naišle na i danas popularnu fotografiju Merlin Monro iz 1951. u kojoj je ona odevena u veličanstveni bikini na tufne.

NI danas nije retkost da ugledamo dame odevene u majice, haljine, pantalone i bikinije na tufne. Razigranost ovog paterna i mogućnost uklapanja u najrazličitije stilove odevanja doprinosti njegovoj popularnosti.

Sve ove činjenice tufne smeštaju u vrh modne scene, a njihova popularnost i danas čini ih bezvremenskim paternom.

Devojka u ljubičastom kušaćem na tufne, pozira za slikanje

Kupaći na tufne - retro estetika za dame sa ukusom 

Leto je vreme kao stvoreno da svoj stil upotpunite tufnama!

U širokom paleti Extreme intimo ženskih kupaćih kostima, nalazi se i neprikosnoveni kupaći na tufne. Znajući važnost ovog paterna u svetu mode, doneli smo vam atraktivne modele sa primesama retro estetike, za sve smele dame, spremne da zablistaju na plaži

Vodeći se idejom da svaka žena treba da istakne lični stil na plaži i odabere komade koji će naglasiti njenu ženstvenosti, kreirali smo najrazličitije tufnaste kupaće kostime. 

Raznovrsni modeli kupaćih kostima daju vam veliku mogućost izbora

Devojka u jednodelnom ljubučastom kupaćem sa belim tufnama na plaži

Za sve dame koje žele da iznesu atraktivne tufne i zablistaju pod toplim sunčevim zracima, kreirali smo jednodelni ljubičasti kupaći na bele tufne. Ljubičasta boja sjajno se uklapa sa preplanulim tenom, a nepravilne tufne bele boje doprinose fenomenalnoj estetskoj završnici koja će privlačiti poglede na plaži. 

Jednodelni kupaći kostim posebno je namenjem onim damama koje uživaju u komforu i žele adekvatnu potporu i udobnost tokom plivanja i sunčanja. Naravno, izuzev jednodelnog kupaćeg, u našem asortimanu pronaći ćete najraznovrsnije modele koje odgovaraju damama svih figura i naglašavaju ženstvenost koju svaka od nas u sebi nosi.

Da li postoji odevni predmet koji više oslikava retro stil od visoko strukiranog donjeg dela kupaćeg?

Za sve dame koje tokom sunčanih dana žele da osećaju maksimalan komfor, ali i iznesu autentične retro modele, pripremili smo dubok kroj - visoko strukirani donji deo koji se sjajno uklapa sa najrazličitijim gornjim delovima kupaćeg

U zavisnosti od vaših preferencija, duboki donji deo ili pak klasičan slip model iskombinujte sa modernim gornjim delovima. Odaberite podesive trougloće ili top na tufne. 

Za one dame koje vole da uživaju u razigranim kombinacijama, te preferiraju da eksperimentišu sa modelima, stilovima i bojama na plaži,  pripremili smo nekoliko jednobojnih gornjih delova koji će se sjajno uklopiti sa donjim delovima na tufne. 

Budite kreativne i iznesite originalne kupaće kostime na plažu!

Detaljima sa primesama retro stila upotpunite outfit za plažu

Čak i najtopliji letnji dani prilika su da iskažete lični stil, gde god da se nalazite. Uz sjajne kupaće kostime iz našeg asortimana, letnji dani biće pravo uživanje, a kada na to dadate i razigrane aksesoare - postižete pravi pogodak. 

Kao preko potrebna zaštita od sunca, ali i odličan letnji aksesoar ističu se slameni šeširi. Ovi asksesoari štite vaše lice od sunčevih zraka, a sasvim je sigurno da čitavoj odevnoj kombinaciji daju poseban pečat. 

Ne zaboravite naočare za sunce, a stajling upotpunite jedinstvenom pletenom torbom za plažu u koju ćete smestiti sitnice neophodne za maksimalan užitak pod suncem. 

Spremne ste da u originalnom izdanju uživate u sunčanju, plivanju i drugim zabavnim letnjim aktivnostima!

Extreme intimo je vaš najbolji letnji saveznik. Naši komadi osmišljeni su tako da svakoj ženi pružaju udobnost uz efektnu estetsku završnicu koja doprinosi potpunom ugođaju na suncu. Pogledajte naš asortiman proizvoda, posetite nas na prodajnim mestima širom Srbije ili poručite kupaće kostime online, kao i druge komade odeće po izboru!

Dočekajte leto spremne, u vanvremenskom dezenu - tufnama!