Kupaći kostimi 2021 - ovi modeli osvojiće plaže leta 2021.

Tražite trendi kupaće kostime koji će biti IN na leto 2021. godine?

Nedelje mode na kojima su brendovi predstavili svoje kolekcije za sezonu proleće/leto 2021, odavno su se odigrale širom planete, mada ovog puta dominantno u online formatu. Prošao je i najveći modni događaj posvećen kupaćim kostimima, Miami swim week

I bio je fenomenalan! 

Ove godine, svaki model kao da je oda letu po sebi. Propušteno leto prethodne godine dizajneri su nadomestili jarkim bojama, zanimljivim krojevima i živopisnim paternima, koji su pravo slavlje leta i života. Teraju nas da poželimo da iz ovih stopa odemo na neku lepu tropsku plažu, samo da bismo ih nosili!

Extreme Intimo najviše pažnje posvećuje odabiru prijatnih materijala i kvalitetnoj izradi, ali idemo uz korak i sa modnim trendovima, koje i sami kreiramo! Zato vas u našem asortimanu čekaju najmoderniji kupaći za leto 2021, baš onakvi kakve su lansirali i poznati svetski brendovi - lepi, živopisni i spremni da istaknu sve vaše adute.

Sezonska modna pravila služe nam kao sjajna inspiracija pri dizajniranju odevnih komada koje obožavate. 

Ispratili smo modne trendove i ovog puta!

Zanima vas koji kupaći kostimi za 2021. godinu će osvojiti plaže?

Mislili smo i na dame i muškarce, a TOP 5 trendova u svetu kupaćih kostima za leto 2021. otkrivamo u nastavku.

Cvetni kupaći kostimi za 2021 - florali su i ove sezone na tronu

Devojka pozira u cvetnom kupaćem kostimu

Ljubiteljke floralnog dezena biće jako zadvoljne kada vide koji su to kupaći za leto 2021 aktuleni, i koja pravila diktira moda za ovu sezonu. Floralni dezen je već nekoliko godina za redom pri vrhu prolećnih i letnjih dezena koji se radno nose svakodnevno, ali i na egzotičnim plažama i gradskim bazenima.

Veseli floralni dezeni prirodan su izbor za dizajn kada su u pitanju ženski kupaći kostimi. Divno dočaravaju vedrinu koju u živote svih nas donosi leto i sjajno se uklapaju u prirodne letnje predele, a posebno se lepo ističu na sunčevoj svetlosti. 

Cvetni kupaći za leto 2021 dolaze nam u novom ruhu!

Motivi cveća na kupaćim kostimima 2021. godine, odišu egzotikom i neobičnim floralima, koji najlepše ističu lepotu autentičnosti. Kao inspiracija za floralne motive na ženskim kupaćim kostimima, čini se da je poslužilo legendarno plažno izdanje Bridžit Bardo koja je bikini nosila među prvima, a opredelila se upravo za cvetni dezen!

Kad smo već kod bikinija, evo koji će krojevi kupaćih kostima dominirati plažama leta 2021. godine.

Ženski kupaći kostimi 2021 - krojevi koji će se nositi ovog leta

Iako se bikini ni leta 2021. godine neće skinuti sa vrha modnih trendova - imamo dobru vest za sve ljubiteljke jednodelnih kupaćih kostima!

Dok su prethodnih nekoliko godina jednodelni kupaći kostimi stidljivo najavljivali svoj dolazak - leta 2021. godine hrabro će objaviti svoj definitivni povratak, a verujemo, i biti divno dočekani od strane dama, te preplaviti plaže širom planete! 

No, vratimo se na naše, i dalje omiljene dvodelne kupaće kostime. Dvodelni kupaći kostimi izrađivaće se u najrazličitijim krojevima. Duboki donji delovi kupaćih i zanimljivo, asimetrično sečenje gornjih delova (na jedno rame) - biće još jedan veliki hit ovog leta 2021! 

Svi ovi krojevi, upotpunjavaće se sjajnim dezenima, a floralni su samo neki od njih. 

Evo koji kupaći 2021. godine imaju potencijala da osvoje vaša srca! 

Zavodljive tufne - nosite ih i na plaži i evocirajte najženstvenije modno doba

Dve devojke na plaži poziraju u tufnastim kupaćim kostimima

Čak ih je i glavna DIznijeva junakinja, Minnie Mouse, nosila na sebi! Sećate se one preslatke crvene haljine sa belim tufnama? 

I sada, vek kasnije, tufne postaju još jedan od dokaza cikličnosti mode. Opet su IN! 

Kupaći kostimi za leto 2021 biće prožeti ovim dezenom. On i dalje neće dominirati, ali biće i te kako primećen, najavljujući tufnasto carstvo koje će tek zavladati.

Zanosne tufne mogu dobro stajati i svetlim i tamnoputim damama, zavisno od  boja u kojima ih budete odabrali. Osim toga, veličina tufni može učiniti pravu vizuelnu čaroliju na vašoj figuri. 

Da li ste znali da sitne tufne vizuelno povećavaju deo tela na kome se nalaze, dok krupne vizuelno stanjuju figuru? 

Naročito korisna informacija za žene, koje teže obliku tela peščanika, zar ne? 

Ukoliko imate veće kukove, dovoljno je da na donjem delu kupaćeg ponesete krupne tufne, a na gornjem sitne i tako napraviti vizuelni sklad svoje figure! Naravno, možete uraditi i obrnuto, ako je vaš oblik tela obrnuti trougao. 

Trend alert - kupaći 2021 godine su obojeni u jarke i neon boje

Dve devojke stoje u vodi, jedna u žutom, a druga u roze kupaćem kostimu

Slobodno možemo reći da su kupaći kostimi leto 2021 obojili najraskošnijim bojama. Ne znamo koja boja će biti vaša omiljena, ali znamo da barem jednoj od njih sigurno nećete odoleti. 

Ne samo da su ovi kupaći kostimi hit sezone, već su poznati i po tome što fenomenalno ističu ten, a daju i naročit prizvuk optimizma i vedrine - osećanja po kojima su sunčani dani i poznati. Svaka dama uživaće noseći ih.

I ne samo svaka dama!

Muški kupaći 2021 godine takođe su dostupni u tropskom ruhu, kako u kroju šortseva, tako i u slip kroj umuških kupaćih kostima.

Kupaći kostimi leto 2021 - monohromatika i klasični krojevi

Devojka pozira u belom kupaćem kostimu okrenuta leđima

Davno je jedan čuvani nemački arhitekta izgovorio: Manje je više, a danas se ovom njegovom rečenicom, koja je u međuvremenu postala izreka, vodi sve više dizajnera. 

Minimalizam je još pre nekoliko godina, na velika vrata, ušao u svet modne industrije, a predviđa se da će jednobojni kupaći kostimi za leto 2021, klasičnog i sofisticiranog kroja, doživeti svoj modni uspon.

Zato je jedina stvar koja vam je potrebna u letu pred nama - klasični jednobojni kupaći kostim. Naročito će se nositi bikini iste nijanse, uz koji se postiže moderan, monohromatski izgled - čak i na plaži. Obožavatelji i obožavateljke minimalizma u modi, ali takvom i stilu života  - sigurno se raduju ovoj činjenici! 

Jednobojne ženske kupaće kostime, kako moda diktira, najviše ćete viđati u crnoj i beloj boji, ali i divim jarkim tonovima zelene i žute boje, pa i prelepe ljubičaste i narandžaste. Muškarci će se sigurno obradovati trendi maslinasto-zelenoj, crvenoj i kupaćim kostimima najraznovrsnijih plavih i zelenih nijansi.

Imamo i poslednju vest za letnju modu 2021. za vas!

Trend koji prevazilazi svaki drugi glasi: Biraj odevne komade u kojima se osećaš prijatno i koji su skladni tvom ličnom stilu! Osim toga - uvek obratite pažnju na kvalitet i reputaciju brenda

Život je previše kratak da biste nosili odevne komade upitnog kvaliteta i lošeg dizajna, zato pogledajte Extreme Intimo ponudu online. Vaš komfor za nas je imperativ, a osim što pratimo modu, ona uvek prati nas!