Pinterest stil - ideje za autfite koji će dočarati lepote trenutne sezone

Za Pinterest smo verovatno svi čuli - društvena mreža na kojoj možete uživati u mnoštvu estetski prijatnih slika, ali i dobiti inspiraciju za mnoge aspekte života, od uređenja enterijera vašeg doma, pa sve do izvanrednih kulinarskih kreacija - ova društvena mreža ne manjka ni sa idejama za odevne kombinacije. Međutim, da li ste čuli za Pinterest stil?

Već nekoliko godina ovaj stil dobija sve veću popularnost među pratiocima urbane mode. Isti je slučaj i ove sezone. Sada, kada iz leta polako prelazimo u jesen, Pinterest ideje za jesen dobijaju posebnu pažnju i haraju internetom i društvenim mrežama. Da li su i vama moguće jesenje modne kombinacije već počele da padaju na pamet?

Kako se leto približava kraju, šetnje na vrelom letnjem asfaltu uskoro odlaze u zaborav, bar do sledeće sezone. Umesto njih nam predstoji šuštanje lišća pod čizmama i šetnje u udobnim džemperima, sa omiljenom kafom u ruci.

Da, vreme je da smele letnje kombinacije ostavimo u ormanu da se odmore, a na njihovo mesto stupaju moderne i elegantne jesenje modne kombinacije. Zato u nastavku teksta pročitajte koji su to popularni trendovi za jesen ove sezone koje smo za vas izdvojili, kao i koje modne kombinacije za jesen su već počele da stiču veliku popularnost. 

Šta je Pinterest stil i zašto je tako popularan?

Kako je Instagram postao najpopularnija i najviše korišćena društvena mreža, tako je aspekat vizuelnog postao sve bitniji u našim životima. Korisnici društvenih mreža sve više pažnje poklanjaju estetskom aspektu same fotografije, pa je isti slučaj i kada su u pitanju odevne kombinacije koje će se naći na tim slikama.

Zato se čini da je Pinterest konačno dočekao svoje vreme, pa sadržaj na ovoj društvenoj mreži postaje sve popularniji, a samim tim i poseban stil odevanja kojim se odlikuje.

Stilovi su uvek bili raznovrsni, pa tako i danas na društvenim mrežama možete videti razne kombinacije boja, od smelih i upadljivih kontrasta, do svedenijih, ali jednako upečatljivih monohromatskih kombinacija.

Međutim, trendovi za jesen i jesenje modne kombinacije dobijaju novu dimenziju uz Pinterest stil koji nesumnjivo postaje sve popularniji u celom svetu. Zato smo vam u nastavku teksta pripremili jesenje modne kombinacije uz koje ćete i ove sezone na jedinstven način moći da istaknete svoj stil.

Neodoljive Pinterest ideje za jesen koje će vas staviti u centar pažnje

Pinterest stil spaja urbano i moderno sa udobnim, što posebno možete primetiti ako pogledate Pinterest ideje za jesen. Jesenji modni trendovi dobijaju novu dimenziju uz jesenje modne kombinacije koje, osim dobrim modnim ukusom, odišu i udobnošću.

Široko i pleteno - idealne jesenje modne kombinacije

Da li išta više podseća na jesen od pletenih džempera? Pleteni džemperi su i ove sezone na listi komada koji se obavezno moraju naći u vašem ormanu ukoliko i ove jeseni želite da dominirate na ulicama grada.

Topli, oversized džemperi sa velikim kragnama, nežnih i neutralnih boja kao što su bela, bež ili svetlo siva, oduvek su bili u trendu u sezoni jesen/zima. Tako je i ove godine. Za koji god materijal džempera se odlučili, ispod njega uvek možete obući kvalitetnu pamučnu majcu za dodatan komfor.

Grid prikaz devojke koja pozira u sivim nijansama pletenog džempera i trenerci

Štrikana haljina - kraljica svake jesenje modne kombinacije

Svetski trendovi za jesen još jednom su prepoznali haljinu kao vanvremenski komad koji ruši granice godišnjih doba. Iako se letu približava kraj, haljina i dalje čuva svoje mesto kao elegantan i moderan komad odeće. Isto nam poručuju i popularne Pinterest ideje za jesen. Zato je Pinterest stil ove jeseni izrodio još jednu zvezdu urbanog stila - pletenu haljinu.

I ove jeseni odlučite se za dugu štrikanu haljinu dugih rukava. Za smeliji i moderniji izgled možete se odlučiti za neku upadljiviju boju kao što je crvena. Uparite je sa elegantnim jesenjim kaputom ili mantilom, i u svom okruženju ćete odavati utisak osobe kojoj jesenji modni trendovi nikada ne mogu da promaknu!

Duboke pantalone i krop topovi - nastavite sa njima i u jesen

Duboke pantalone i krop topovi su bez sumnje pridobili velike simpatije u letnjoj sezoni, ali ne morate odustati od njih samo zato što se letu bliži kraj. Jesenji modni trendovi pokazuju da su pantalone dubokog struka idealne i za jesenje dane.

Vrlo je lako postići optičku iluziju krop topa - u duboke pantalone upašite širok džemper i dobićete odličnu kombinaciju. Ukoliko želite da istaknete svoju figuru i privučete dodatnu pažnju, onda se umesto za široki džemper odlučite za usku, jednobojnu majcu dugih rukava, koja će pratiti vašu figuru. Kako je udobnost uvek na prvom mestu, odlučite se za prirodne materijale, kao što je pamuk.

Helanke i trenerke - za udoban i šik jesenji stil

Grid prikaz devojke u kombinaciji zelene trenerke i belog i roze gornjeg dela

Stigli smo i do poslednjeg komada odeće za savršen jesenji stil. Kako nam je svima udobnost na prvom mestu, obradovaćete se kada čujete da su helanke i trenerke popularne i ove sezone. Međutim, ove jeseni im se pridružuje još jedan odevni komad - kožne pantalone.

Pinterest stil je prepoznao kožne pantalone kao neizostavni trend ove jeseni, pa tako Pinterest ideje za jesen nude veliki broj kombinacija - uz kožne pantalone možete upariti svoj omiljeni džemper, ili majcu dugih rukava, koje takođe možete upasati. Za dodatnu udobnost, ispod pantalona možete obući i pamučne helanke.

Pinterest stil kod kuće - šolja čaja i udobna pidžama

Ako je za vas idealna jesen ostati kod kuće u pidžami sa omiljenom serijom ili knjigom uz toplu šolju čaja, onda imamo idealan predlog za vas. Obucite svoju omiljenu pidžamu, ušuškajte se i uživanje može da počne - pravi cosy prizor sa Pinteresta!

Extreme Intimo nudi širok izbor najkvalitetnijih i najudobnijih pidžama, bademantila, i udobnih kreativnih čarapa. Možda baš u našem asortimanu pronađete svoju novu omiljenu pidžamu u kojoj ćete provesti svoje ušuškane jesenje dane.

Ukoliko i ove sezone želite da budete u korak sa modnim tokovima i vladajućim modnim trendovima, odlučite se neku od ovih ideja, i sigurno nećete pogrešiti. Izaberite neki od popularnih stilova i dajte mu lični pečat.

Takođe, ne zaboravite da, kako bi vaša odevna kombinacija bila idelna, moda i modni trendovi moraju ići ruku pod ruku sa udobnošću i komforom. Zato Extreme Intimo za vas razvija modele najudobnijih krojeva, od prirodnih materijala, kako biste u svom stilu mogli da spojite moderno i urbano, sa udobnošću i komforom.