Jednobojne majice - jednostavnost kao odlika stila

Jednobojne majice su neizostavne u svakom garderoberu. Vrlo je moguće da su upravo one i odevni komad koji je najzastupljeniji u odevanju ljudi svih generacija, modnih stilova i kultura. Ubrajaju se u onih nekoliko esencijalnih, must have komada, koji se uz dobro kombinovanje sa adekvatnim aksesoarom mogu nositi u baš svakoj prilici.

Zbog toga smo odlučili da se temeljnije pozabavimo ovom temom i podsetimo se diskretnih heroja svačijeg ormana - neprevaziđenim jednobojnim majicama.

U nastavku teksta pronađite inspiraciju za kombinovanje vaše omiljene Extreme Intimo majice u jednoj boji!

Jednobojna majica - nepresušni izvor inspiracije za kombinovanje 

Manje je više.

Ova popularna fraza u umetnosti zagovara minimalistički pristup estetici i podseća da jednostavnost vrlo često može biti efektnija od detaljisanja. Minimalizam se sve češće praktikuje u svakom segmentu ljudskog postojanja, od mode, preko arhitekture, sve do - načina života.

Kada su ženske majice jednobojne, one se savršeno uklapaju u stilski koncept minimalizma, budući da su svedene, jednostavne i vrlo lake za održavanje i kombinovanje. Ipak, ovaj komad odeće je i stilski kameleon, jer se podjednako dobro može uklapati u minimalističku estetiku, kao i u bilo koju drugu!

Razlog tome je što su ovi komadi odeće potpuno nenametljivi i neupadljivi, pa samim tim ostavljaju prostora da drugi detalji dođu do izražaja, onda kada vi to želite. Jednobojna majica na bretele, skrojena od fine viskoze, može biti vrlo elegantan komad odeće, koji uz pravilno uklopljene aksesoare može biti osnova vrlo elegantnog izgleda. 

S druge strane, isti model može se nositi uz par dobrog džinsa, i predstavljati autfit pogodan za popodnevnu kafu sa prijateljicama ili neobaveznu šetnju gradom. Majice u jednoj, a naročito beloj boji, ispod sakoa, oduvek su predstavljale osnov garderobera poslovne žene, a vanvremenska su kombinacija koja nikada neće izaći iz mode.

Jednobojne majice kratkih rukava - prikladan odabir u svim prilikama

Jednobojne ženske majice na podu

Iz svega navedenog možemo zaključiti sledeće - ne samo da se majice u jednoj boji lako uklapaju uz bilo koji stil, već su i vrlo nosive, prikladne u svim prilikama!

Ista jednobojna bela majica koju smo pominjali kao odličnu za kombinovanje u poslovnoj atmosferi, uz omiljeni par džinsa, večernju malu torbicu i sandalama na štiklu, savršeno je uklopljen večernji autfit. Da je ovo stil koji se ne dovodi u pitanje, pokazuju nam i brojne svetske zvezde iz sveta muzike, mode i filma.

Naravno, tu je i crna jednobojna majica koja je osnova rokenrskog stila odevanja, a uz kožnu jaknu, starke ili borbene čizme, predstavlja neprevaziđenu odevnu kombinaciju za svirku ili koncert. Iako je rokerski stil do nedavno bio rezervisan samo za usku subkulturu, danas se smatra mejnstrim estetikom koju vole da nose svi, nezavisno od muzičkog ukusa.

Extreme Intimo majice u jednoj boji, skrojene su od prijatnih materijala kao što su fini pamuk, lan i viskoza i neprevaziđene su u udobnosti, ali i estetskoj završnici. Nosite ih uz šorts, suknju ili lepršave pantalone. Muškarci svoje lako mogu iskombinovati i sa trenerkom. Ovi komadi odeće osnova su ormana svakoga, baš zbog svoje sposobnosti da svakom izdanju dodaju notu praktičnosti i svedenosti.

U najtoplijim danima, tu su i jednobojni modeli na bretele u neutralnim tonovima idealni za odlazak na plažu, jer ne privlače sunčeve zrake, za razliku od svojih crnih pandana. Ovaj komad odeće je definitivno simbol mora i odmora, ali se se savršeno može kombinovati i u večernjem izlasku uz adekvatne detalje. 

Muške jednobojne majice - omiljeni izbor svih generacija

Jednobojne muške majice na ofingeru

Ne smemo zapostaviti ni muški deo populacije, jer su oni verovatno najsvesniji modnog potencijala koje imaju muške jednobojne majice kratkih rukava. Muškarcima je vrlo često kombinovanje mnogo jednostavnije, detalji su mnogo svedeniji, a minimalizam se u najvećem broju slučajeva podrazumeva.

Baš kao i kod dama, kada su muške majice jednobojne, osnova su svakog stila, i pogodne su za nošenje u svim prilikama. Baš kao i kod dama, bela muška majica kratkih rukava neizostavan je komad garderobe koji svaki mušarac mora da poseduje. 

Polo modeli su još jedan od neprolaznih i vanvremenskih trendova, koji se zbog kragne i dugmića, takođe mogu nositi u većini prilika - u opuštenoj radnoj atmosferi, izlasku ili šetnji. Onda kada su majice jednobojne, jednostavno se kombinuju sa sakoom u poslovno-svakodnevnom stilu, ali i uz džins i patike, u šetnji ili izlasku. 

Ovo je najnošeniji komad garderobe u istoriji muške mode, a podjednako ih vole sve generacije. Iz ovog muškog modnog trenda možemo zaključiti mnogo - najbolje stvari su jednostavne, udobne i u njima se osećamo prijatno u svim prilikama. 

Kvalitetna pamučna jednobojna majica iz Extreme Intimo ponude je oličenje ove tvrdnje.

Extreme Intimo - oplemenite svoj garderober dobrim krojem i prijatnim materijalom

Nezavisno od pola, godina, ličnog stila ili prilike, majice u jednoj boji odevni su predmet u ćijem nošenju uživaju svi, a u Extreme Intimo asortimanu, pronaći ćete modele različitih krojeva, uklopivih kolorita i što je najvažnije - od najfinijih, prirodnih materijala. 

Šta više možemo poželeti od jednog komada garderobe?  

Posetite Extreme Intimo online prodavnicu i oplemenite svoj garderober kvalitetnom i dugovečnom jednobojnom majicom, koja nikada neće izaći iz mode.