Letnji dezeni na donjem vešu - boje i šare koje oslikavaju leto

Ima li boljeg načina da svakom prolećnem i letnjem outfitu, čak i onim poslovnim i konvencionalnim, damo dašak tropskog, nego da letnje dezene iskoristimo noseći ih na donjem vešu? 

Ne samo da unose dozu letnje modne maštovitosti u svakodnevicu, već i savršeno ističu ten, a u njihovom nošenju podjednako uživaju dame, koliko i muškarci, pa i najmlađi. Priroda je uvek bila najveći izvor inspiracije dizajnera, te je i u slučaju kreiranja letnjeg donjeg veša poslužila kao pravo nadahnuće.

Extreme Intimo letnja kolekcija uvek je prožeta letnjim dezenima koje obožavate, a evo koje motive najčešće koristimo na paternima veša.

Floralna rapsodija - cveće kao nepresušan izvor inspiracije

Floralne motive koristili su još Stari Egipćani, da bi ih u XII veku istočne civilizacije uzdigle na sam vrh luksuznih odevnih komada. Toliko lepi da im nije trebalo dugo da se prošire Evropom, a potom i celim svetom, cvetni paterni uspostavili su se kao vanvremenski i danas su čest “sastojak” deo svakog garderobera.

Cvetni dezeni su, bez dileme, broj 1. letnji paterni!

Zavisno od izbora cvetova koji se koriste radi osmišljavanja paterna, ono može delovati besprekorno ženstveno, ali i vrlo seksi. Osim toga, havajski cvetni motivi dopadljivi su i muškarcima, pa su odličan izbor za muški donji veš, dok su sitni i nežni cvetovi na dezenima veša oni koji se koriste za kolekcije za najmlađe, devojčice i dečake.

Cvetne motive često koristimo i za čipkaste modele ženskog veša. Izvezene latice čak i najatraktivniju čipku učine nežnijom!

Kada želite da razigrate svakodnevicu i odate odu omiljenom godišnjem dobu - obucite svoje omiljene gaćice sa floralnim motivima. Momentalno će vas razvedriti!

Zelenilo - unesite pozitivne vibracije u svaki outfit

Extreme Intimo muški donji veš u četiri različite boje

Zadržaćemo se na biljkama.

Osim nežnih pupoljaka i raskošnih cvetova, biljke nam služe kao idealan izvor inspiracije još jednim svojim delom - zelenilom.

Besprekorno zelenilo listova, prevashodno palmi, važi za jedan od najpozitivnijih valera pozajmljenih iz prirode. Zelena najviše odgovara maslinastom tenu, ali divno može istaknuti i rozikasti podton, te odlično stoji svima! 

Dok crna pozadina kontrastom koji stvara dozvoljava da se zelenilo nađe u prvom planu, uz svetlije pozadine zeleni listovi vrlo su komplementarni. Zelenu boju na letnjim paternima veša birajte da nosite onih dana kada vam nedostaje inspiracije, pozitivne energije i osećaja lepršavosti.

More - kada hladni plavi koloriti postanu živopisni

Muškarac, model u donjem vešu u kupatilu

Iako važi za kralja hladnih tonova, plava boja leti dobija sasvim drugačiju dimenziju. 

Budite nepredvidive poput nepreglednog okeana i dozvolite da plavi morski valeri uplove u vašu kolekciju donjeg veša. Plava boja po pravilu najbolje stoji ženama hladnih nijansi kose, svetlog tena i očiju. Leti, pak, sve nijanse plave odgovaraju i crnkama, praveći idealan kontrast sa njihovim preplanulim tenom. 

Kada je reč o dezenima inspirisanim morem, šare oblih ivica tu su da podsete na raskošne pokrete talasa, dok je podvodni svet, a među prvima morski konjići, zvezde i poslednjih sezona naročito trendi - motivi školjki, odličan za kreiranje letnjih paterna.

Veseli i živopisni, motivi podvodnog sveta obično su rezervisani za kolekcije za najmlađe, dok se mističnost morskih talasa provlači kroz kolekcije namenjene svima i pokazuje kao vanvremenski izbor letnjeg dezena.

Kada vrele letnje dane provodite u gradu, evocirajte uspomene sa omiljenih tropskih destinacija i ponesite svoj omiljeni komad plavog donjeg veša. 

Sunce - jarkožuta u ulozi kraljice letnjih kolorita

Imamo omiljeno letnje cveće, zelenilo, slane talase, šta je jedino što nedostaje kako bismo kompletirali savršen letnji pejzaž?

Toplota i svetlina sunca, naravno!

Zvezda zbog koje iz kuće ne izlazimo bez dobrog sloja kreme sa zaštitnim faktorom uspeva da nas oraspoloži svakim svojim zrakom, te predstavlja simbol buđenja, uzdizanja, poletne energije. 

Žuta boja sunca je i asocijacija na radost, optimizam, prosvetljenje i sreću. 

Poput plave, ona je savršena za isticanje tena, a zavisno od izbora valera, može se kretati od drečave i fluorescentne, pa sve do zagasite, te i najsvetlijeg, vrlo nežnog valera.

Slična žutoj, a jednako zastupljena u letnjim kolekcijama tekstila, boja peska uneće dozu topline u svaku odevnu kombinaciju. Vrlo nežna i decentna, ova boja omiljena je damama istančanog ukusa i osećaja za estetiku. Peskovite nijanse ubrajaju se u zemljane tonove, te čine idealnu bazu za najrazličitije letnje dezene. 

Žuti veš propraćen letnjim motivima obucite kada vam zafali optimizma tokom vrelih, letnjih dana. Odmah ćete se oraspoložiti!

Letnji veš birajte uzimajući u obzir i materijal od kog je skrojen

Kada je u pitanju letnji donji veš, paterni i boje svakako nisu sve o čemu treba misliti. Veš bi morao da bude i udoban, prijatan i nežan, te ni na koji način ne smeta tokom nošenja, ne doprinosi znojenju i ne stvara iritacije na koži, koje su leti vrlo česte. 

Upravo zato u našoj letnjoj kolekciji živopisne letnje dezene i paterne kombinujemo sa najprijatnijim prirodnim materijalima, poput finog pamuka po kome smo poznati. Nežan dodir i prijatan kroj omogućavaju da se osećate odlično tokom celog dana, dok su veseli paterni i letnje boje tu radi udovoljavanja vašim željama.

Pogledajte naš asortiman i odaberite letnji donji veš u čijem ćete nošenju uživati. Iskoristite prednosti online kupovine i poručite ga uz naš online shop ili posetite neko od naših prodajnih mesta. Visok kvalitet brine se o tome da odabrane komade rado nosite i tokom narednih letnjih sezona!