Donji veš za dečake

Dečiji donji veš za dečake Extreme Intimo je izrađen od pamuka sa dodatkom elastina, pa lepo prijanja uz kožu i osigurava prijatan osećaj i komfora tokom nošenja. Pored prirodnih materijala, nudimo i raznovrstan izbor boja i dezena donjeg veša za dečake.

Novo
-30%
Nisko kao 419,00 din. Regularna cena 599,00 din.
-30%
Nisko kao 454,00 din. Regularna cena 649,00 din.
-30%
Nisko kao 454,00 din. Regularna cena 649,00 din.
-20%
Nisko kao 479,00 din. Regularna cena 599,00 din.
-20%
Nisko kao 519,00 din. Regularna cena 649,00 din.
-20%
Nisko kao 519,00 din. Regularna cena 649,00 din.
Nisko kao 599,00 din.
Nisko kao 529,00 din.
Nisko kao 529,00 din.
Nisko kao 529,00 din.
Nisko kao 549,00 din.
Nisko kao 549,00 din.
Nisko kao 1.299,00 din.

Gaće za dečake od prirodnih materijala

Dečiji donji veš za dečake odlikuje premium kvalitet i raznovrstan izbor boja i modela. Kao i kod donjeg veša za devojčice, materijali koji karakterišu dečiji veš za dečaka su u najvećoj meri prirodni. Mali dodatak elastina doprinosi tome da svaki komad donjeg veša za mališane bio udoban i veoma prijatan za kožu. Nežnost materijala se ne gubi pri pranju, pa se Extreme Intimo donji veš sigurno neće lako i brzo pohabati. Omogućite svom mališanu da oseti potpunu udobnost i uz gaće za dečake odaberite udobanu pamučnu pidžamu ili bademantil iz našeg programa za spavanje za dečake.

Dečiji donji veš za dečake u raznovrsnim bojama i dezenima

Za naše najmlađe smo pripremili raznovrstan izbor dezena i boja, kako bi donji veš za dečake zaista bio po njihovom ukusu i meri. Jednobnojni ili šareni veš, sa omiljenim crtanim junacima, različitih printova i motiva - izbor je na najmlađima. Dečiji veš za dečake iz naše ponude uključuje dečije muške bokserice i dečiji muški slip, kao i duge gaće pouzdanog kvaliteta i unikatne izrade.

Bokserice za dečake i dečije duge gaće - alternativa slip modelu veša

Bokserice za dečake postaju sve traženiji i prodavaniji model veša, što se može pripisati njihovoj vrhunskoj udobnosti i modernom kroju. Izrađene su najvećim delom od pamuka uz mali dodatak elastina za bolje prijanjanje i udobnost.

Dugačke gaće za dečake su model idealan u hladnijim jesenjim i zimskim danima.

Dečije duge gaće su izuzetno udobne i mogu se nositi ispod drugog komada garderobe poput trenerki. Pogledajte celokupnu Extreme Intimo kolekciju za dečake i iznenadite svog dečaka vrhunskim komforom!

Kvalitetan dečiji veš za dečake je preduslov za udobnost tokom celog dana, a naša ponuda dečijeg veša za dečake to i omogućava. Extreme Intimo donji veš za dečake se razlikuje i izdvaja svojom vrhunskom izradom, stoga izaberite model i dezen po želji i obradujte svoje mališane. Posetite nas u nekoj od naših prodavnica, ili jednostavno poručite online.