Program za spavanje

Extreme Intimo program za spavanje za dečake odlikuju prirodni materijali, pa je uz njih mališanima zagarantovan miran i udoban san. Pouzdan kvalitet, toplota i komfor uklopljeni su uz zanimljiv i atraktivan dizajn za najmlađe. Naš autentičan pristup izrade i raznovrstan izbor je ono što nas izdvaja na tržištu, pa zato pogledajte noćnu liniju za dečake koju smo pripremili za vas.

Filter

Sada kupujete
 1. Veličina 2 Ukloni ovaj artikal
Kategorija
 • Program za spavanje 4Stavke
 • Kupaći 3Stavke

4 stavke

Postavi padajuće pravilo
 1. E19K-73P101 , Dečija muška pidžama DISNEY
  Nisko kao 1.839,00 din. Regularna cena 2.299,00 din.
 2. E19K-63P101 , Dečija muška pidžama
  Nisko kao 1.759,00 din. Regularna cena 2.199,00 din.
 3. E19K-53P101 , Dečija muška pidžama
  Nisko kao 1.469,00 din. Regularna cena 2.099,00 din.
 4. E19K-93P101 , Dečija muška pidžama
  Nisko kao 2.199,00 din.

4 stavke

Postavi padajuće pravilo

Extreme Intimo dečiji programa za spavanje odlikuje premium kvalitet, a kao i kod programa za spavanje za devojčice, tkanine su po sastavu prirodne, prijatne i veoma nežne za dečiju kožu. Bogat i raznovrstan dizajn je ono što će vas privući na prvi pogled, a njihov opipljiv kvalitet je ono što će omogućiti mališanima nežan i prijatan dodir prilikom nošenja.


Širok asortiman - program za spavanje za dečake


Iako najviše pažnje posvećujemo kvalitetu izrade i materijalima, ne zapostavljamo ni estetiku, pa je program za spavanje za dečake obojen jarkim bojama i unikatnim dezenima. Uz puno zanimljivih šara, veselih dezena i boja, obogatili smo svaki proizvod noćne kolekcije za dečake, pa će mališani obožavati da provode vreme ušuškani u naš mekani program za spavanje.


Uz noćnu kolekciju za dečake do slatkih snova


Za decu u razvoju je kvalitet sna veoma važan, a uz naše pidžame za dečake, san će biti još mirniji i slađi. Odaberite proizvode iz Extreme Intimo dečijeg programa za spavanje i ulepšajte odmor i kvalitet snova Vaših mališana!