Majice kratkih rukava za dečake

Majice kratkih rukava za dečake su izrađene od prirodnih materijala koji pružaju lagodan osećaj tokom čitavog dana. Naše majice za najmlađe su lake kao pero i prijatne za nošenje kad konačno dođu topli dani, i džempere odložimo u ormar. Na raspolaganju imamo različite boje i krojeve, sa motivima iz omiljenih dečijih crtanih filmova kojima se svaki mali dečak raduje.

Filter

Sada kupujete
  1. Potkategorija Majice kratak rukav Ukloni ovaj artikal

1 stavka

Postavi padajuće pravilo
  1. E17B-13M101 , Dečija muška majica
    Nisko kao 599,00 din.

1 stavka

Postavi padajuće pravilo

Pamuk je najbolja garancija kvaliteta odeće, jer i najosetljivija koža odlično reaguje na ovaj materijal. Udobnost je osigurana i udelom drugih materijala, koji naše modele čine dovoljno rastegljivim i praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Majice su prilagođene svim aktivnostima dečaka - mogu ih nositi svakodnevno tokom igre, u školi ili bilo kojoj prilici koja zahteva udobnu i praktičnu odeću.


Majice za dečake - dugi i kratki rukavi


Extreme Intimo majice za dečake su pogodne za svaku priliku, jer se u ponudi nalaze majice bez rukava pogodne za trening i igru, kao i majice dugih i kratkih rukava koje dečaci mogu nositi svakodnevno. Materijal je vrlo lagan i prijatan, a nežan dodir se ne gubi ni nakon više pranja, pa se majice neće tako lako pohabati.


Najpopularnije majice za dečake


Ono što naše majice za dečake izdvaja kao omiljene, jesu dezeni i motivi iz najpoznatijih crtanih filmova, zbog čega naši Extreme Intimo modeli uživaju veliku popularnost i u najmlađim krugovima. Kreativan dizajn u kombinaciji sa vrhunskim kvalitetom je odličan izbor za svako dete, a ujedno može biti i vrlo zanimljiv poklon za nekog Vama posebnog dečaka. Priuštite mu Extreme Intimo majice za dečake, i poklonite mu nežan dodir pamuka i moderan dizajn u samo jednom komadu odeće!