Kupaći

Extreme intimo kupaći za dečake su dizajnirani prema svim kriterijumima udobnosti i praktičnosti. Kreativnim dizajnom postigli smo ljupkost i dopadljivost, a inspiraciju za ovu kolekciju pronašli smo u plavetnilu mora u kome će dečak praviti svoje prve plivačke poduhvate!

Filter

Kategorija
  • Kupaći 6Stavke

6 stavke

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao 2.599,00 din.
  2. Nisko kao 2.599,00 din.
  3. Nisko kao 1.499,00 din.
  4. Nisko kao 1.499,00 din.
  5. Nisko kao 1.399,00 din.
  6. Nisko kao 1.399,00 din.

6 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Kupaće gaće za dečake su izrađene od izdržljivih i kvalitetnih materijala koji se odlikuju rastegljivošću i čvrstinom, pa su odlični za dugo provođenje vremena u vodi. Ovi kupaći se brzo i lako suše, a uz to su izuzetno jednostavni za održavanje.

Kupaći za dečake po njihovom ukusu

U ponudi imamo kupaće kostime za dečake u vidu šortseva, bokserica i slip kostima za plivanje, pa možete da birate između ovih krojeva i odaberete onaj koji je po ukusu Vašeg dečaka! Osim toga, izbor dezena i boja je veliki, pa je uživanje dečaka prilikom odabira novog kupaćeg zagarantovano! 

Kupaće gaće za dečake - slip modeli

Kupaće gaće za dečake u slip varijanti smo prilagodili svim njihovim potrebama - udobne su, lepo prianjaju uz kožu, ne zatežu i ne izazivaju iritacije zahvaljujući upotrebi najkvalitetnijih materijala. Zanimljiv print i kombinacija boja inspirisanih letom su ono zbog čega najmlađi obožavaju Extreme Intimo kupaće gaće. 

Kupaće gaće za dečake - šorts modeli

Kada su u pitanju kupaće gaće za dečake, šorts modeli su izuzetno popularni među starijim dečacima, a mi smo ih prilagodili svim aktivnostima na plaži. Kupaći za dečake u formi šortsa je pogodan za plivanje, sportove na plaži, trčanje, sunčanje i sve ono u čemu dečaci uživaju tokom leta. 

Dezeni u jarkim bojama su ono što šorts kupaće gaće čini vrlo zanimljivim i idealnim za najtoplije dane na plaži ili bazenu. 

Kupaće gaće za dečake - bokserice

Kupaće gaće za dečake dolaze i u formi bokserica, koje najmlađi često smatraju najudobnijim rešenjem za plažu. Ovaj praktičan kupaći za dečake pruža svu neophodnu udobnost i potporu tokom plivanja i igranja na plaži, a letnje nijanse i interesantan print su u potpunosti prilagođeni dečacima svih uzrasta. 

Kupaći za dečake od najboljih materijala za prijatno leto

Kupaći za dečake u vidu bokserica i slip kostima napravljeni su od poliamida (sa dodatkom drugih materijala koji doprinose većoj rastegljivosti), dok su šortsevi izrađeni od poliestera. Ovi materijali su se pokazali kao najbolji kada je reč o kostimima za plivanje - čvrsti su, rastegljivi, lepo se prilagođavaju telu i brzo se suše.

Extreme intimo kupaći za dečake odličan su izbor za dečake na plaži ili bazenu. Postojan kvalitet i duga upotreba kupaćeg za dečake su, uz lep dizajn i široku ponudu, ono što nas posebno izdvaja na domaćem tržištu.