Jesenje boje - nijanse koje će obeležiti jesen 2019.

Poznato je da se jeseni najviše raduju strastveni ljubitelji mode, jer nijedno godišnje doba ne inspiriše za stilizovanje tako kao predstojeća sezona. Letovanja su završena, koferi konačno stacionirani na jednom mestu, a vi ste verovatno napunili baterije i jedva čekate nove izazove na poslu, u društvu, pa čak i u vašem garderoberu koji žudi za kvalitetnom kupovinom.

Srećom, jesenja kolekcija je uveliko tu, pa u omiljenim izlozima već možete videti čitavu paletu jesenjih boja koje će u vaš orman ući na velika vrata.

U mini vodiču za narednu kupovinu, prolazimo kroz najlepše jesenje boje i komade koji su zaista vredni pažnje, a na vama je samo da konačno završite letnje poglavlje i zakoračite u novo, još inspirativnije. I zato: tri, dva, jedan - JESEN 2019!

Upečatljiva bordo boja - zaštitni znak za jesen 2019.

Ako ste od onih koji vole da ostave utisak, bordo boja neće biti novost u vašem garderoberu. Ukoliko ste skloniji nešto nežnijim nijansama, evo prilike da razbijete monotoniju istovetnih boja. Kada prošetate tržnim centrima, primetićete da bordo komadi prosto odvlače pažnju.

Osim toga, bordo boja je vrlo praktična za kombinovanje, pa nema potrebe da se zadovoljite samo aksesoarima u ovoj nijansi. Uz dominantan bordo stajling možete uskladiti crne ili bež detalje, dobijajući tako upečatljiv i moderan izgled za posao, kafu sa prijateljicama ili posebnu priliku koja zahteva nešto odmereniju kombinaciju.


 

Prljavo roze - prefinjena i nežna boja jeseni

Roze boja možda i ne deluje kao tipična boja jeseni, ali prljavo roze je pun pogodak za hladnije mesece, naročito ukoliko je ispraćena belom, crnom, braon ili bež bojom u kombinaciji. Prednost ove nijanse je što uvek odaje utisak ženstvenosti, izbegavajući onaj “vrišteći efekat” koji klasična roze boja ponekada ume da ostavi.

 

Zato birajte “prljave” nijanse sa kojim će doći do izražaja vaša prefinjena strana, a ukoliko niste sigurni kako da je iskombinujete u dnevnim varijantama za posao i obaveze, onda je dodajte u svoje fioke sa donjim vešom.

Kada su u pitanju majice, spavaćice, pidžame i svi oni prijatni pamučni komadi koji su namenjeni kućnoj varijanti, najlepši izbor su prljavo roze, ljubičasti i slični nežni modeli koji će vas zaista ušuškati i ulepšati.

Siva i ljubičasta boja sjajno upotpunjuju roze nijanse, pa ostavite mesta i za komade u ovoj boji, bilo da je u pitanju veš, brushalter ili jesenja odeća.

Crna elegancija i bež klasika - moderne boje bez kojih ne možemo

Šta je to atraktivno, elegantno, moderno i potpuno vanvremensko?

Crna i bež boja, priznajemo, ne mogu da se svrstaju u boje određenog godišnjeg doba ili neke određene prilike. Reč je o klasičnom koloritu koje možete nositi baš uvek i svuda, jer odmerenost i elegancija nikada ne izlaze iz mode. Zato vaš jesenji outfit obogatite provereno dobrim nijansama u pažljivo izabranim komadima odeće.

Tanka crna rolkla je apsolutni must have u jesenjem garderoberu svake dame, dok većina vas sigurno ima bar nekoliko klasičnih crnih i bež potkošulja za koje ne možemo da se odlučimo da li su lepše ili praktičnije u svojoj jednostavnosti.

Isto važi i za bež boju koja je i više nego dobrodošla ove jeseni, a nijanse iste mogu da variraju od najsvetlijih, pa sve do tamnih, čak oker i braon nijansi koje predstavljaju tipične jesenje boje.

Dezeni su dobrodošli: jesenja odeća zahteva detalje

Printovi, dezeni i aksesoari fenomenalno upotpunjuju izgled, pa nema razloga da ih izostavite tokom jeseni. Dobar kaiš, marama oko vrata (ili u kosi), zanimljiva torba i autentičan print su ono što dominantno definiše izgled jedne dame, pa ne treba potceniti moć ovih detalja koji su idealni za jesen 2019.

Čak i pidžame i spavaćice iz najnovijih kolekcija stižu sa zanimljivim jesenjim printovima, a kreativni dezeni su tu da osveže izgled i pruže mu originalan pečat. Zašto ne biti moderan čak i u kućnom izdanju?

Da jesenja moda bude i kvalitetna moda: na šta pripaziti?

Lepe jesenje boje su važne, dezen je neizostavan, ali šta je osnova modernog izgleda? Ne, ipak nije reč o nijansama i detaljima, već o kvalitetu materijala koji nosite. Svaka boja, a naročito crna, svoju čar ima samo ako je reč o postojanom materijalu koji se neće pohabati nakon nekoliko pranja, posle čega baš nijedna nijansa ne može održati lepotu takvog komada odeće.

Trudimo se da baš svaki komad koji možete pronaći u Extreme Intimo ponudi bude oličenje prirodnih i udobnih materijala, koji su ujedno atraktivni, lepi i elegantni, čime ispunjavamo sve kriterijume savremene i moderne žene kada je oblačenje u pitanju.

Zato birajte proverene brendove koji će vam pružiti i estetski i praktičan ugođaj, što je prioritet kod kupovine odeće, jer dobro znamo da je “moda prolazna, ali stil je večan” (Iv Sen Loren, francuski modni dizajner).

Šta drugo zaključiti posle ovakvog uvoda u jesenju kolekciju, nego da je vreme za kvalitetan šoping u vašim omiljenim radnjama. Grad je pun prelepih modela, ali ako osim estetskog momenta cenite i onaj praktični koji se odnosi na kvalitet i trajnost odevnog komada, svratite u Extreme Intimo gde vas očekuje nova ženska i muška jesenja kolekcija prilagođena baš svim vašim potrebama!