Šta poneti u spa centar i kako iskoristiti vreme za sebe

Odlazak u spa centar petkom ili vikendom je mali beg od svega što nas umori tokom nedelje. Naravno, ovakva zadovoljstva su dozvoljena bilo kog dana, ali posebna čar leži u tome da nedelju završite opuštajućim tretmanom pred sam vikend.

Nazvali ste drugaricu, dogovorile se za spa, rezervisale ste termin. Sada je ostalo samo da vidimo šta vam je sve potrebno u torbi za spa centar i kako uopšte iskoristiti ovo vreme namenjeno opuštanju i uživanju. 

Put do udobnih stvari za spa centar vodi preko Extreme Intimo radnji, gde ćete pronaći najfinije bademantile, peškire i druge sitnice namenjene uživanju u spa centru ili čak u kućnoj atmosferi. 

Pogledajte šta je od svih tih divnih, pamučnih stvari u našoj ponudi i šta poneti u spa centar tako da vam boravak bude zaista opuštajući. Tu su i saveti kako da se opustite u spa centru i ovo vreme zaista iskoristite na najbolji mogući način. 

Mekan i udoban bademantil ili ogrtač

Devojka u vrtu u crno-roze ogrtaču

Iako će vam svaki spa centar ponuditi sopstvene bademantile i drugu opremu, ipak je najlepše kada se opuštate u sopstvenim stvarima, naročito ako su u pitanju pamučni bademantili. Pamuk je idealan materijal za stvari koje su u direktnom dodiru sa kožom, pa su upravo bademantili od pamuka jedni od najtraženijih modela u našoj ponuda. 

Bademantil u roze nijansi sa tufnama može biti odličan izbor za jedan opuštajući dan sa drugaricom, a ako baš želite da iskombinujete svoje spa kombinacije, preporučujemo i model u ružičastoj boji sa kapuljačom i printom na leđima. Najpraktičniji bademantili, kako za spa tako i za kućnu varijantu su oni sa kapuljačom i džepovima, pa upravo ovakvi modeli jedni od najtraženijih. 

U spa centru vam je bademantil sa džepovima uvek potreban zbog sitnica kao što su gumice za kosu, kreme za telo i slično, a kapuljača je tu da obezbedi onaj nezamenjiv “ušuškani” momenat, iako je verovatno nećete nositi dok boravite u spa centru. Ipak, dobro je znati da vaš bademantil ima i ovaj dodatak. 

Peškiri za plažu i kreme za telo mogu da posluže i u spa centru

Ako ste imali priliku da na plaži koristite zaista kvalitetan peškir koji dobro upija vlagu, onda znate da nije svejedno kakav ćete peškir izabrati bilo da idete na plažu, bazen ili u spa centar. Extreme Intimo peškiri su dvostruko poželjni kao deo vaših stvari za spa centar. Prvo i najvažnije, skrojeni su od 100% pamuka koji nežno deluje na kožu, bez grebanja. Drugo, ništa manje važne nisu ni sjajne boje i ženstveni motivi koji predstavljaju idealan modni dodatak svake dame. 

Peškiri su više od dodatka za bazen - upečatljivi animal printovi i drugi šareni modeli peškira će vas značajno izdvojiti u spa centru ili na plaži, kao nekoga ko vodi računa o svim detaljima. 

Telu nakon kupanja uvek prija nanošenje neke hranjive formule za kožu, pa bi krema, losion ili mleko za telo uvek trebalo da vam se nađu pri ruci, naročito u spa centru gde je cilj da se maksimalno relaksirate. 

Udoban kupaći kostim za spa centar

Devojka pored bazena u crnom kupaćem kostimu

U đakuziju možete uživati samo ukoliko na sebi imate zaista udoban model kupaćeg kostima koji ne steže, ne žulja i ne iritira kožu. Extreme Intimo je svakako mesto na kome uvek možete pronaći odgovarajuće modele od najfinijih materijala, bilo da preferirate jednodelne ili dvodelne modele kupaćih kostima. 

Za odlazak u spa centar uvek poreporučujemo samo one kupaće kostime u kojima se najlepše osećate, a veliki izbor nijansi i dezena u našim radnjama se podrazumeva. 

Traka za kosu ili gumica - sitnice koje uvek treba imati pri ruci

Nema ništa gore od osećaja kada shvatite da nemate pri ruci gumicu za kosu, a neophodno vam je da kosu skupite u rep. Zato nabavite nekoliko komada koji će se uvek naći u vašoj torbi, kako biste u spa centru bili pošteđeni improvizacija sa skupljanjem kose. 

Najpraktičnija frizura za spa centar je visoki rep ili čak neobavezna, visoko podignuta punđica. Kosa će vam tako biti uredno skupljena i sigurno vam neće smetati tokom masaže, kupanja ili boravka u sauni. Uvek može pomoći i traka za kosu koja će kosu samo pokupiti ka nazad i osloboditi lice, što je naročito praktično ukoliko uživate u masaži lica. 

Kako optimalno iskoristiti vreme u spa centru?

Verujemo da odlično znate koje su sve mogućnosti za uživanje u spa centru i šta vašem telu prija. Ipak, ono što često zaboravljamo prilikom opuštanja ovog tipa su sitnice koje atmosferu umeju da pokvare. Neke od tih stvari su notifikacije sa društvenih mreža, poruke i pozivi koji nikako ne prestaju da vas ometaju. 

Zato je odlazak u spa centar pravo vreme da isključite svoj telefon i tih sat ili dva vremena posvetite isključivo sebi i uživanju sa drugaricom, sestrom ili čak partnerom. Ovo je ujedno način da se oslobodite pritiska koji se podsvesno stvara kada se telefon koristi tokom celog dana, a činjenica je a nema savremene poslovne osobe koja nije u takvoj situaciji. 

Osim toga, relaksirajući tretman u spa centru će vam više prijati ukoliko znate da nakon njega negdje ne morate da žurite. Upravo zato je idealno da rutinu odlaska u spa centar isplanirate po završetku svojih nedeljnih ili mesečnih obaveza, tako da nakon tretmana možete nastaviti da uživate u šetnji, druženju sa porodicom, čitanju omiljene knjige ili bilo kojoj drugoj aktivnosti koja ne uključuje posao i gužvu. 

Pretpostavljamo da ste tokom čitanja ovog teksta poželeli da se upravo sada nađete u najbližem spa centru i osetite sve njegove čari koje su uvek dobrodošle. Ne zaboravite da na putu do spa centra svratite u Extreme Intimo prodavnice, jer ko će vam bolje odgovoriti na pitanje šta poneti u spa centar od vaših omiljenih radnji?