Modeli za donji veš odlikuju se idealnim proporcijama, savršeno izvajanim figurama i visinom koja stvara “wow efekat” pri svakom pojavljivanju - kako na pistama, tako i na fotografijama.

Kad ih pogleda, svaka dama poželi da uskoči u najlepši par donjeg veša koji poseduje. Ali nije samo u tome tajna velike popularnosti modela za donji veš. One simbolišu snažne žene, koje se zarad jačine ne odriču svoje atraktivnosti. Zato su i manifestacija neprikosnovene, savremene ženstvenosti.

Extreme Intimo za svoje photo shootinge uvek pronalazi muške i ženske modele za donji veš koje osim lepote odlikuju i osobine komplementarne kolekcijama koje vam namenjujemo - nežnost, prirodnost, toplina i suptilnost. Dovoljno je da pogledate naše modele i biće vam jasno da je reč o najkvalitetnijem vešu, skrojenom tako da zadovolji sve kriterijume udobnosti, pruži maksimalan komfor i nežno prianja uz kožu, istovremeno pleneći atrakcijom i estetskom završnicom

Dok su naši modeli poznati kao najbolji u zemlji i regionu, kao i šire, znamo da vas zanima i koji su to svetski modeli ostavili najveći trag u istoriji modelinga i prepoznati kao najpoznatiji i najbolji modeli za donji veš na svetu. U nastavku teksta predstavljamo vam nekoliko ikonskih modela za donji veš, čija je lepota poznata širom planete!

Gisele Bündchen - Brazilka posebne energije

Sigurno ste već čuli za Žizel Budnšen? 

Top model za donji veš, savršeno tonirane figure i bujne, svetle kose. Njena modeling karijera toliko je uspešna da se našla na prvom mestu Forbesove liste najplaćenijih modela sveta. I to nekoliko puta! 

Žizelin catwalk je savršen. Koristi se kao primer najbolje tehnike manekenskog hoda u modeling kućama širom planete. Krupni plavi talasi u kosi, neverovatan plavooki pogled i negovan izgled, glavne su odlike lepote Žizel Budnšen, ali to svakako nije sve što ova zanosna Brazilka da ponudi. Žizel je prava paradigma prirodne lepote i dokaz da je moguće izgledati besprekorno seksi, a istovremeno nimalo vulgarno

Heidi Klum - super model poznat i kao “The body”

Najpoznatiji model donjeg veša svih vremena!

Nemicu Hajdi Klum svetska javnost je prvi put primetila još davne 1998. godine, kada se pojavila na naslovnoj strani Sport Illustrate Swimsuit Issue časopisa, a ubrzo postala i model jedne od najvrednijih modnih kuća donjeg veša na svetu.  

Od početka karijere do danas, Hajdi ste mogli videti na naslovnicama Vogue magazina, ali i Elle, InStyle, Marie Claire, te i ruskog Harper’s Bazaar-a, kao i revijama najprestižnijih svetskih modnih kuća, što je samo još jedna potvrda njene pozicije kao vodećeg svetskog modela. Izvanredna lepota, neverovatna harizma i telo koje je širom sveta poznato kao potpuno savršeno, Hajdi su učinili jednim od ikonskih supermodela i kraljicom ženskog donjeg veša.

Devojka u plavom donjem vešu na krevetu

Adriana Lima - markantna crnka koja osvaja svetske piste

Dok prethodna dva supermodela donjeg veša važe za sofisticirane, suptilne i nežne, Adriana Lima na ovu listu donosi sasvim drugačije odlike - vatrenost, besprekorni seksipil i zavodljivost kojoj se ne odoleva. Brazilka se 2012. pojavila na 4. mestu Forbesove liste najplaćenijih modela sveta, a 2017. godine važila je i za najvredniji model sveta!

Duge noge, istonirani stomačni mišići sa strukom koji je uzak, a istovremeno savršeno proporcionalan obimu ostalih delova njenog tela, prozirno plave oči, a tamna kosa i maslinast ten, Limu su učlnili ikonom lepote celog jednog doba i sinonimom za nepriskosnoveni ženski seksipil. Pogledajte njen catwalk i videćete sa kolikim samopouzdanjem i šarmom zrači. 

Dita Von Teese - autentični vamp model donjeg veša

Sada idemo na nešto sasvim drugačije - vamp super model Ditu Fon Tiz, poznatu i kao “kraljica bruleske”. Uz specifičan modni stil koji je kod nje jednako zastupljen u privatnom, koliko i javnom životu, a inspirisan je ‘40im i ‘50im godinama prošlog veka, uspela je da privuče pažnju svetske javnosti već u ranim dvadesetim godinama. 

Njeni seksipilni plesni nastupi, pojavljivanje na naslovnicama prestižnih časopisa kao što Playboy, kao i telo koje je atipično za manekenke, a odlikuje se oblinama koje prave siluetu peščanog sata, izdvojili su Ditu Fon Tiz kao sasvim drugačiji supermodel veša, koji je nezaobilazan deo listi najpoznatijih modela. 

Dita je sinonim za femme fatal estetiku, a najčešće je možete videti i u takvim gaćicama i brushalterima - čipkastim, zavodljivim i sasvim fatalnim.

Naomi Campbell - britanski supermodel zanosne figure i vatrenog temperamenta

Naomi je otkrivena na ulici Londona potpuno slučajno i sa samo 15 godina. Od tog trenutka do današnjeg dana - nema prestižnog časopisa na čijoj se naslovnici nije našla, a hodala je na preko 1500 modnih revija! Osim linije parfema, pokrenula je i svoju liniju veša, iz ljubavi prema osećaju neustrašivosti i hrabrosti dok i sama nosi najfinije komade veša.

Naomi je poznata po dugim, savršeno izvajanim nogama, tankim rukama, neobičnim, a istovremeno prelepim crtama lica, na kome se pune, senzualne usne naročito ističu, kao i gracioznoj gestikulaciji. Jednako neustrašivo hoda u najsvečanijim haljinama, kao i najseksipilnijem donjem vešu. Osim toga, Naomi u javnosti važi za temperamentnu ženu snažnog karaktera i jednu od prvih crnkinja koje su zavredile mesto na samom početku liste najpoznatijih supermodela sveta

Devojka u roze donjem vešu na krevetu

U kom od ovih supermodela se vi prepoznajete? Vatrenoj Limi, suptilnoj Žizel ili temperamentnoj Naomi? Možda ste femme fatale nalik Diti fon Tiz? 

Donji veš birajte prema ličnom senzibilitetu, karakteru i preferencama. On puno govori o vama, a može da donese i pravu injekciju samopouzdanja i neustrašivosti. Sa adekvatno odabranim vešom, i same ćete se osećati kao supermodel. Extreme Intimo asortiman veša upravo je takav - namenjen tome da se svaka dama oseća nesputano, samopouzdano, a istovremeno potpuno komforno. Obnovite svoju kolekciju veša u Extreme Intimo online asortimanu za žene ili nekom od naših brojnih prodajnih mesta i probudite top modela u sebi