[Beograd, 27.11.2019.]: Na večeras održanoj svečanosti u hotelu Hyatt Regency, Privredna Komora Srbije (PKS) u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija dodelila je nagradu ,,Najbolje iz Srbije” EXTREME INTIMU u kategoriji modnih brendova. Nagrada je, kako kažu iz PKS, dodeljena usled prepoznatih rezultata duži niz godina, ali i konstantnih unapređenja poslovanja u skladu sa najuspešnijim poslovnim praksama.

,,Ova nagrada zaista znači u pogledu prepoznavanja naših napora u sprovođenju najbolje prakse i konstantne inovativnosti od strane naših zaposlenih kojih u ovom trenutku ima preko 550. Ovo je rezultat svih nas, na šta sam veoma ponosan. Zahvalio bih se ovom prilikom i našim vernim kupcima, zbog kojih i postojimo toliko dugo.” - ističe Stefan Ivanović, Marketing Direktor Extreme Intimo.

Tri devojke u crnim pidžamamai spavacicama sa zvezdicama stoje ispred crvene zavese i drže čaše sa smapanjcem

Nagrada Najbolje iz Srbije se uručuje u 23 različite kategorije i u organizaciji PKS i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija još od 2004.godine, kada je prvu nagradu u kategoriji modnih brendova dobio upravo Extreme Intimo.