Veš

Ženski donji veš iz Extreme Intimo asortimana je dizajniran tako da odgovara najvišim kriterijumima udobnosti i pruži mekoću dodira. Svaki komad skrojen je od kvalitetnog pamuka koji prija i najosetljivijoj koži. Ženski donji veš iz naše linije uključuje modele jednostavnog, ali i atraktivnog dizajna, pa ovde lako možete pronaći veš za svaku priliku

Pogledajte slip gaćice, tange i ženske bokserice (brazilijane) u našem asortimanu i odaberite svoje nove omiljene komade veša.

Filter

Sada kupujete
  1. Kolekcija MAGICAL TIME Ukloni ovaj artikal
Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Pamučni ženski veš za nežnu svakodnevicu

Pamuk je najkomforniji saveznik svake žene, a Extreme Intimo ga unosi u vaše garderobere kroz pamučni ženski donji veš koji obožavate. Fini prirodni materijali ono što nas izdvaja i čini omiljenim među damama svih dobi, a posebnu pažnju pri kreiranju veša posvetili smo upravo njegovom sastavu.

Kvalitetan donji veš za žene za udobnost i komfor

Osećaj udobnosti počinje od veša koji nosite, pa su prirodni materijali prioritet kojim se vodimo u kreiranju ženskog veša. Komfor i lepo prianjanje veša uz telo su izuzetno važni za dobar osećaj tokom celog dana, pri čemu dezen i kroj značajno utiču na dobar osećaj i svest o modernim i kvalitetnim modelima koje nosite.

Ženski veš zato smo dizajnirali tako da nežno prianja uz intimnu regiju, a tokom nošenja pruži prijatan, što lagodniji osećaj. Uz to, veš smo kreirali uz ideju da udobnost koju pruža, ni na koji način ne utiče na estetiku - svaki model lepo ističe žensku figuru i vrlo je atraktivan.

Atraktivan ženski donji veš koji laska figuri

Osim što pruža prijatan i nežan dodir, Extreme Intimo kolekcija veša za žene daje mogućnosti svakoj dami da pri odabiru eksperimentiše sa modelima, bojama i dezenima. 

Udobno i atraktivno mogu da idu zajedno, a mi smo ih spojili u zanimljivim komadima veša koji će odgovarati damama svih ukusa. Tu je pamučan veš za žene u nežnim bojama za svaki dan, dok su raznovrsne nijanse i upadljivi dezeni namenjeni svim prilikama kada želite da se osećate posebno! 

Širok asortiman donjeg veša

Slip gaćice, tange, ili ženske bokserice - izbor je samo na vama, a mi smo svaki od ovih modela uključili u naš asortiman. Svim modelima zajedničko je jedno - ž visok kvalitet i dobar osećaj u sopstvenoj koži, odnosno vešu.  Naš veš namenjen je damama sa istančanim ukusom, koje za sebe biraju samo najbolje. 

Ženske slip gaćice - klasičan izbor za maksimalan komfor

Retko koja dama će osporiti do da su ženske slip gaćice, posebno one nežne, pamučne, apsolutno bez premca najudobniji izbor za ženski donji veš. Tome dodajemo i jedinstveni Exteme Intimo pristup dizajnu, koji se odlikuje krojevima koji laskaju figuri ističući ženske adute, a istovremeno pružajući maksimalnu udobnost

Rezultat je neodoljivi pamučni ženski slip veš, koji predstavlja sinonim za komfor. U našoj ponudi ga možete pronaći u najrazličitijim bojama, krojevima i dezenima. Od bezvremenske čipke zanimljive boje do najnežnijeg pamućnog slipa klasičnih boja, mi nudimo sve, a vaše je da odaberete slip gaćice po svom ukusu. 

Ženske bokserice - omiljene mnogim damama 

Ženske bokserice, ili brazilijane vrlo su popularan model. Kada je u pitanju donji veš ženski kroj bokserica dame ocenjuju kao jedan od omiljenih. Brazilijana gaćice divno ističu figuru, a ženske bokserice iz naše linije odlikuje i adut neprikosnovene udobnosti. Brazilijane smo dizajnirali po ukusu i meri svake dame: od klasičnih, svedenih modela, do atraktivnih i zanimljivih - u našoj ponudi će svaka dama pronaći model po svojoj meri i želji.  

Tange - atraktivne i odlične za posebne prilike

Tange su omiljen izbor kada je u pitanju donji veš za dame koje žele da im se pri nošenju uske ili prozirne garderobe ne vidi donji veš koji nose ispod. Osim toga, mnoge dame biraju tange jer najbolje stoje njihovoj figuri i smatraju ih najatraktivnijim krojem ženskog donjeg veša. 

Zato smo i tange uključili u naš asortiman, a kao i ostale modele, kreirali smo ih tako da modeli odgovaraju najrazličitijim ukusima. Pri dizajniranju smo, kao i uvek, vodili računa o korišćenju najprijatnijih materijala. 

Pamučni veš Extreme Intimo, koji  pruža mekan dodir i atraktivan izgled su dobitna kombinacija za sjajan osećaj u donjem vešu, a to najbolje znaju dame koje nastoje da budu lepe i kada ih niko ne vidi. Odaberite udobni komad iz Extreme Intimo kolekcije donjeg veša za žene - tange, brazilijane ili slip - i obezbedite sebi prijatan osećaj tokom užurbane svakodnevice!