Kupaći

Extreme intimo ženski kupaći su tu da vam ulepšaju najsunčaniju sezonu godine, veselim bojama i upečatljivim dizajnom, u kojima ćete se uvek osećati zanosno i puno samopouzdanja! Napravljeni su većinski od poliamida, sa dodatkom elastina, koji im daju otpornost, čvrstinu ali i rastegljivost zahvaljujući kojoj savršeno prianjaju vašem telu. Trudimo se da naši kupaći budu uvek trendi, moderni i atraktivni, jer baš tako treba da se oseća svaka žena!

Filter

Sada kupujete
 1. Veličina 70B Ukloni ovaj artikal
Kategorija
 • Kupaći 3Stavke
 • Brushalteri 12Stavke

3 stavke

Postavi padajuće pravilo
 1. E19K-42K144 , Ženski kupaći kostim-grudnjak
  Nisko kao 2.799,00 din.
 2. E19K-42K120 , Ženski kupaći kostim-grudnjak
  Nisko kao 1.889,00 din. Regularna cena 2.699,00 din.
 3. E19K-42K114 , Ženski kupaći kostim-grudnjak
  Nisko kao 2.799,00 din.

3 stavke

Postavi padajuće pravilo

Extreme intimo ženski kupaći kostimi su deo našeg programa za plažu, gde vas očekuje bogat i raznobojan asortiman kao i moderna kolekcija stilova koja nigde neće proći neprimećeno. Naši kupaći kostimi za žene se odlikuju vrhunskim kvalitetom izrade i dizajnom koji ne zastareva, zato pogledajte našu kolekciju i odaberite kupaći kostim u kom ćete zablistati ovog leta!


Ženski kupaći različitih krojeva i dezena


Kupaći kostimi za žene od svog nastanka predstavljaju jedan od najženstvenijih komada garderobe, zbog čega je važno da kroj kupaćeg kostima u potpunosti odgovara kako vašem telu, tako i vašoj ličnosti. Extreme intimo kupaći za žene su skrojeni imajući u vidu da svaka žena ima svoj jedinstveni stil koji voli da izrazi, zbog čega se u našem asortimanu pored standardnih bikinija, mogu naći i jednodelni kupaći kostimi.


Extreme intimo ženski kupaći za savršeno leto


Za one dame koje vole da eksperimentišu i ne podležu pravilima, ostavili smo mogućnost da gornji deo kupaćeg, ili donji, kupite pojedinačno i uklopite prema sopstvenim željama. Pored klasičnih kupaćih kostima sa kojima ne možete pogrešiti, u našoj kolekciji ćete pronaći i odvažne i unikatne printove, rezervisanim za one koji upravo tako žele da se osećaju - smelo i samopouzdano.
Bilo da se spremate za bazen ili za letovanje na nekom magičnom tropskom ostrvu, Extreme Intimo ženski kupaći kostimi su vaš nerazdvojni saveznik za plivanje i sunčanje na plaži, u kom ćete se uvek osećati i izgledati neodoljivo.