Šta boja omiljenog veša govori o vama?

Svojim dizajnom donji veš može učiniti da se osećate samopouzdano, romantično, senzualno, atraktivno… Sve u zavisnosti od modela koji ste odabrale!

Osim kroja koji ima veliku moć u pogledu toga kako će vam par veša stajati, a samim tim i kako ćete se u njemu osećati, dizajn veša čine i: materijali od kojih je veš skrojen, paterni koji se mogu upotrebiti u cilju dezeniranja veša, pa i njihovo veličanstvo - boje.

Sigurno već znate da svaka boja ima i svoju simboliku, a kad se ta simbolika upari sa komadom kakav je donji veš - kao rezultat imamo čitavu priču koju će ovaj dizajn sa sobom nositi, pa i specifičan osećaj koji će stvarati.

Koja je vaša omiljena boja veša? Jeste li se nekad zapitali šta ona o vama govori?

U nastavku teksta saznajte šta boje donjeg veša, u čijem nošenju uživate, govore o vama.

Crveni veš - osmišljen prema potrebama neustrašivih dama

Crvena je boja ljubavi, ali i opasnosti. Boja seksipila, a istovremeno i ljutnje. Crvena je boja ekstrema, kontrasta i opozita. Ona kao ni jedna druga boja privlači pažnju oka, a zbog toga se smatra i vrlo seksipilnom i zavodljivom.

Kada sagledamo sve odlike crvene boje, postaje jasno zašto je ona jedan od najpopularnijih izbora za boju veša. Crveni veš emituje specifičnu energiju i zauzima posebno mesto u fioci svake žene. 

Svaka žena ima barem jedan bombastičan komad crvenog veša, koji brižno čuva za nošenje u najspecijalnijim prilikama, zbog senzalnosti koju ova jarka boja sa sobom donosi. Međutim, ima i onih dama kojima je crveni veš omiljen i koje ga nose čak i kada znaju da ga nikad neće videti, a to može da govori mnogo toga o njihovom karakteru.

Crvene gaćice, kao i crveni brushalteri, kreirani su za hrabre, neustrašive dame, izražene seksualnosti, ali i osećaja za otmenost. Dama kojoj je omiljeni veš crvene boje je ista ona koja će nositi vrtoglavo visoke potpetice u izlasku, ili velike, glamurozne naočari za sunce tokom vrelih dana. 

Ona je ambiciozna i samopouzdana, a korača sigurnim korakom, s obe noge na zemlji. Ovakva dama zna šta želi i ne plaši se da to i kaže, pa i pokaže, a crvena boja je u potpunom skladu s njenim karakternim osobinama. Ona je vatrena i pasionirana. 

Crni veš - obožavaju ga otmene dame istančanog ukusa

Devojka pozira u crnom donjem vešu pored zida

Crna - kraljica klasike, svedenosti i prefinjenosti među bojama. 

Oduvek nepogrešiva i vanvremenska, elegantna i mistična, crna boja važi za jednu od omiljenih u svetu donjeg veša. Crna boja emituje: moć, mističnost, snagu i sofisticiranost - sve u jednom. 

Crne gaćice i brushalteri omiljen su izbor veša onih dama koje žele da podstaknu osećaj samopouzdanosti, moći, pa i elegancije. Crni veš je modno nepogrešiv izbor i dama koja ga nosi to odlično i zna. Ona je poznata po svom istančanom modnom ukusu i vrhunski izbrušenom osećaju za estetiku. Ceni kvalitet, a uvek će dati prednost večnoj modi naspram prolaznog modnog trenda. 

Crne gaćice i crni brushalteri mogu da izgledaju kao vrhunski manifest seksipila, ali i potpuno jednostavno i svedeno, zavisno od načina na koji su dizajnirane. Odlično idu uz tamnu prozračnu odeću, ali i svaku ženu koja želi da se oseća sofisticirano i odvažno u svakoj prilici.

Beli veš - sinonim za ljupkost i jednostavnost

Muškarac i žena poziraju u belom vešu u sobi

Svaka žena ima barem nekoliko belih gaćica i brushaltera u svom garderoberu. One su nekad jedini izbor za nošenje ispod svetlih i prozračnih materijala odevnih komada, a i oduvek su smatrane klasičnim izborom za donji veš. 

One dame kojima je beli veš mnogo više od klasičnog izbora, već spada i među favorite, za njega se odlučuju jer simboliše sigurnost, jednostavnost, ali i čednost i ljupkost

Bela je poznata i po tome što odlično ističe ten, pa bele brushaltere rado nose i preplanule dame maslinastog tena. Bela je i boja skupoće, pa i prestiža

Za beli veš će se uvek odlučiti dama svedenog modnog senzibiliteta, koja je uredna, vodi računa o čistoti svojih stvari i okruženja, a svojim vešom želi da poruči bezazlenost, ali i da istovremeno zrači snagom i stabilnosti. 

Plavi veš - za nežne i otvorene dame slobodnog temperamenta

Ženki plavi brushalter i čipkaste gaćice

Plavi valeri su za mnoge dame potpuno nezamenjivi. 

Plava je u prirodi povezana sa vazduhom i vodom, nebom i morem. Ona simboliše otvorenost, sobodu, inspirativnost, pa i visoku senzitivnost. Šta nam to može govoriti o dami koja najradije bira plavi veš?

Ona je slobodoumnog karaktera, a istovremeno velika sanjalica, sa glavom često “visoko u oblacima”. Ova žena je istovremeno i pozitivna, prijateljski nastrojena, razigrana i komunikativna. Ona ne želi da njen veš deluje pretenciozno i preterano seksualno, ali bi svakako volela da bude primećena i upečatljiva. 

Ne plaši se da iskaže svoju dečiju kreativnost, a da istovremeno deluje puno zrelosti i samopouzdanja. Žena u plavom vešu ona je koja voli opuštanje i relaksaciju, koja zna istinski da uživa. Zavisno od valera za koji se odluči - od nebo plave, preko jarke tirkizne do teget - ona će i zračiti sasvim drugačijom energijom, ali njena suština ostaje ista - potpuno sigurna u sebe, a istovremeno bajkovita i sasvim neodoljiva.

Veš boje kože - prirodne dame svedenog modnog stila

Znate one potpuno prirodne dame, koje obožavaju da nose providan lak na rukama, a čiji su omiljeni odevni komadi uglavnom jednobojni, proverenih krojeva i nepogrešivih silueta? 

One prosto obožavaju da nose veš u boji kože. 

Popularne nude gaćice i bež brushalteri tu su da se ne vide. Tako žele da se osećaju i žene koje ih nose - ne vole da budu u centru pažnje, a nikad ne bi dozvolile da im slučajno ispod garderobe proviri bretela jarke boje ili da se vide gaćice koje će privući poglede.

Njihov životni moto je: “Manje je više!”, a sudeći prema najnovijim modnim trendovima, u ovome nimalo ne greše - minimalizam nikad nije bio popularniji!

Sigurno ste mogle primetiti to?

Šarenolik izbor veša uz jedinstveni Extreme Intimo 

Asortiman uvek učinimo raznovrsnim i šarenolikim taman toliko da svaka žena može da iskaže svoj karakter i temperament vešom koji odabere. Ne zaboravite da su boje još jedan od načina vizuelne komunikacije, a da veš može učiniti prava čuda za to kako se osećate u svojoj koži!

Extreme Intimo je destinacija na kojoj ćete pronaći baš onaj veš koji će biti u potpunom skladu sa vašim karakterom i temperamentom, kao da je dizajniran za vas. Pored raznolikih boja, koje će biti skladne vašem senzibilitetu, naš veš je poznat i po udobnosti koju pruža, ali i kvalitetu koji garantuje njegovu dugotrajnost.

Obojite svoj svet i istaknite lični senzibilitet atraktivnim komadima donjeg veša koji će biti u potpunom skladu sa vašim karakterom! Učinite to u našoj online prodavnici ženskog veša ili posetite neko od naših popularnih prodajnih mesta.