Ženski donji veš

Ženski donji veš iz Extreme Intimo asortimana je dizajniran tako da odgovara najvišim kriterijumima udobnosti i pruži komfor prilikom nošenja. Svaki komad skrojen je od kvalitetnog pamuka koji ne iritira ni osetljivu kožu. Ženski veš iz naše linije uključuje modele jednostavnog, kao i one atraktivnog dizajna.

Nisko kao 749,00 din.
-20%
Nisko kao 479,00 din. Regularna cena 599,00 din.
-20%
Nisko kao 599,00 din. Regularna cena 749,00 din.
-20%
Nisko kao 599,00 din. Regularna cena 749,00 din.
Outlet
Nisko kao 559,00 din.
Nisko kao 599,00 din.
Outlet
Nisko kao 449,00 din.
Outlet
Nisko kao 449,00 din.
Nisko kao 749,00 din.
-30%
Nisko kao 524,00 din. Regularna cena 749,00 din.
-20%
Nisko kao 519,00 din. Regularna cena 649,00 din.
Outlet
Nisko kao 550,00 din.
Outlet
Nisko kao 500,00 din.
Outlet
Nisko kao 600,00 din.
Outlet
Nisko kao 600,00 din.
Outlet
Nisko kao 550,00 din.
Outlet
Nisko kao 450,00 din.
Outlet
Nisko kao 503,00 din.
Outlet
Nisko kao 503,00 din.
Nisko kao 649,00 din.
Nisko kao 799,00 din.
Nisko kao 599,00 din.
Nisko kao 599,00 din.
Nisko kao 649,00 din.
Strana

Pamučni donji veš za žene - za nežnu svakodnevicu

Pamuk je najkomforniji saveznik telu, a Extreme Intimo ga unosi u vaše garderobere kroz pamučni ženski donji veš koji obožavate. Fini prirodni materijali ono što naš ženski donji veš izdvaja i čini omiljenim među damama svih dobi, a posebnu pažnju pri kreiranju veša posvetili smo upravo njegovom sastavu. Zato se većina naših komada veša sastoji upravo od pamuka, koji je nežan prema koži, a vrlo pogodan za održavanje na najvišim temperaturama, što ga čini i higijenski preporučljivim.

Odaberite pamučni donji veš u našem asortimanu i ponovite se novim omiljenim komadima veša.

Kvalitetan ženski donji veš - udobnost i komfor tokom celog dana

Osećaj udobnosti počinje od veša koji nosite, pa su prirodni materijali prioritet kojim se vodimo u kreiranju ženskog donjeg veša. Komfor i lepo prianjanje veša uz telo su izuzetno važni za dobar osećaj tokom celog dana, pri čemu dezen i kroj značajno utiču na dobar osećaj i svest o modernim i kvalitetnim modelima koje nosite.

Kod nas možete pronaći i laserski isečene modele veša, bez poruka, koji se savršeno uklapaju sa našim modelima grudnjaka bez žice.

Ženski veš smo dizajnirali tako da nežno prianja uz intimnu regiju, a tokom nošenja pruži prijatan, što lagodniji osećaj. Uz to, veš smo kreirali sa idejom da udobnost koju pruža, ni na koji način ne utiče na estetiku - svaki model lepo ističe žensku figuru i vrlo je atraktivan.

Atraktivan ženski donji veš koji laska figuri

Osim što pruža prijatan i nežan dodir, Extreme Intimo kolekcija donjeg veša za žene daje mogućnosti svakoj dami da pri odabiru eksperimentiše sa modelima, bojama i dezenima.

Udobno i atraktivno mogu da idu zajedno, a mi smo ih spojili u zanimljivim komadima veša koji će odgovarati damama svih ukusa. Tu je pamučan veš za žene u nežnim bojama za svaki dan, dok su raznovrsne nijanse i upadljivi dezeni namenjeni svim prilikama kada želite da se osećate posebno!

Odaberite ženski donji veš po svom ukusu

Svim modelima iz našeg asortimana veša za žene zajedničko je jedno - visok kvalitet i dobar osećaj u sopstvenoj koži koji pružaju. Naš ženski donji veš namenjen je damama sa istančanim ukusom, koje za sebe biraju samo najbolje. Odaberite modele veša po svom ukusu i prema figuri tela i uživajte u njegovom nošenju.

Retko koja dama će osporiti do da su ženski slip modeli bez premca najudobniji izbor za ženski donji veš. Tome dodajemo i jedinstveni pristup dizajnu, koji se odlikuje krojevima koji laskaju figuri ističući ženske adute, a istovremeno pružajući maksimalnu udobnost.

Rezultat je neodoljivi pamučni ženski veš, koji predstavlja sinonim za komfor. U našoj ponudi pronaći ćete veš za žene u najrazličitijim bojama, krojevima i dezenima. Od bezvremenske čipke zanimljive boje do najnežnijih pamučnih gaćica klasičnih boja, mi nudimo sve, a vaše je da odaberete komad po svom ukusu.

Kada je u pitanju donji veš ženski kroj bokserica, kao i brazilijana dame ocenjuju kao jedan od omiljenih. Ovi modeli divno ističu figuru, a veš iz naše linije odlikuje i adut neprikosnovene udobnosti. Svaki komad dizajnirali po ukusu i meri svake dame: od klasičnih, svedenih, do atraktivnih i zanimljivih modela - svaka dama će sa lakoćom pronaći onaj po svojoj meri i želji.

Tange su omiljen izbor kada je u pitanju donji veš za dame koje žele da im se pri nošenju uske ili prozirne garderobe ne vidi donji veš koji nose ispod. Osim toga, kada je u pitanju ženski donji veš, ovaj model se smatra najatraktivnijim krojem donjeg veša, a mnoge dame biraju upravo njih jer najbolje pristaju njihovoj figuri.

Pamučni veš koji pruža mekan dodir i atraktivan izgled su dobitna kombinacija za sjajan osećaj u sopstvenom telu tokom užurbane svakodnevice, a to najbolje znaju dame koje nastoje da budu lepe i kada ih niko ne vidi. Istražite Extreme Intimo ženski donji veš online i poručite u našem shop-u ili posetite neko od naših prodajnih mesta i odaberite model po svom ukusu. Obezbedite sebi prijatan osećaj tokom užurbane svakodnevice!