Ženski šorc

Spavaćice, ženske pidžame, bebi dol kompleti i bademantili iz Extreme Intimo kolekcije, skrojeni su od najfinijih materijala i dizajnirani su tako da, uz lep izgled, pruže maksimalnu udobnost tokom sna. Od materijala za ženske pidžame, spavaćice i bademantile najviše koristimo vrhunski pamuk i finu viskozu, a ponegde smo dodali elastin kako bi se povećala rastegljivost, a samim tim i udobnost određenih odevnih komada. Pogledajte naš asoritman spavaćica i ženskih pidžama i odaberite kvalitetan komad za spavanje po svom ukusu, ili modele naših čarapa i veša sa kojima možete uklopiti naše komade za lepše snove.

E23K-72D102 , Ženski šorts
Nisko kao 1.799,00 din.
Nisko kao 1.299,00 din.
E23K-42D101 , Ženski šorts
Nisko kao 1.259,00 din.
E22K-72D101 , Ženski šorts
Nisko kao 1.019,00 din.
E22K-42D101 , Ženski šorts
Nisko kao 1.079,00 din.
E22K-22D104 , Ženski šorts
Nisko kao 680,00 din.
E21K-22D102 , Ženski šorts
Nisko kao 599,00 din.
E20K-42D104 , Ženski šorts
Nisko kao 755,00 din.
E18K-32D103 , Ženski šorts
Nisko kao 239,00 din.
E18K-42D102 , Ženski šorts
Nisko kao 239,00 din.
E18K-22D102 , Ženski šorts
Nisko kao 399,00 din.

Extreme Intimo ženski program za spavanje odlikuje se premium kvalitetom i velikim izborom. U ponudi imamo: ženske spavaćice, ženske pidžame, bademantile, bebi dol - šortseve i praktične kombinezone. Raznolikom ponudom boja, nijansi i zanimljivih dezena, potrudili smo se da u našem asortimanu svako pronađe komad po svom ukusu.

Uz ženske pidžame i spavaćice do mirnog i udobnog sna

U snu treba da provedete bar 8 sati, a spavanjem u kvalitetnim i udobnim tkaninama, ovo vreme provodićete komfornije, a koža će vam biti zahvalna na prirodnom materijalu u koji ste je ušuškali. Noćna kolekcija Extreme Intimo obezbediće udobnost tokom boravka u krevetu, a kvalitet komada iz našeg programa za spavanje brine se o dugotrajnosti i višegodišnjoj upotrebi.

Program za spavanje prilagođen svačijem ukusu

Od pidžama za žene sa donjim delom u vidu šortsa, udobnih pantalona i helanki, pa do atraktivnih spavaćica i mekanih bade mantila - potrudili smo se da u noćnu kolekciju uvrstimo komade po svačijem ukusu. Za klasične tipove imamo basic jednobojne i jednostavne komade, dok smo za one razigranije u naš ženski noćni program uvrstili zanimljive dezene neobičnih motiva.

Veliki izbor ženske kolekcije za spavanje

Kao što smo već napomenuli, uz premium kvalitet, vrhunski komfor i dizajn koji osvaja, glavni adut naše kolekcije za spavanje je veliki izbor koji nudimo. Ženske pidžame i spavaćice samo su deo asortimana. Evo šta je Extreme Intimo, samo za vas, uvrstio u svoju ponudu i koje su glavne odlike ovih odevnih, noćnih komada.

Spavaćice - ženstveni komadi za spavanje

Mnoge dame ne žele da se odreknu ženstvenih krojeva ni tokom sna, a uz to - spavanje u udobnim spavaćicama njihova je navika. Njima smo posvetili spavaćice dizajnirane tako da istovremeno pruže maksimalni komfor, ali i istaknu sve adute ženske figure. Lepa spavaćica je sjajan način da se osećate ženstveno i sofisticirano čak i kada spavate.

Jednobojne pamučne spavaćice, spavaćice sa čipkom ili sa trendi dezenom - vaše je samo da odaberete, a naše da ih uključimo u ponudu, skrojenu po vašoj meri i ukusu! Odaberite svoju omiljenu spavaćicu i uživajte u slatkim snovima!

Ženske pidžame od pamuka za vrhunski noćni komfor

Pamučne pidžame za žene nezamenjive su kada je u pitanju komfor, a kad se tome doda jedinstveni Extreme Intimo pristup dizajnu - ženske pidžame postaju savršen spoj neprikosnovene udobnosti i prelepog izgleda.

Naše modele čine gornji i donji deo pidžame, a pošto prilikom osmišljavanja dizajna za ženske pidžame nismo zaboravili ni na to koliko je udobnost važna, pa su sve pidžame za žene iz našeg asortimana - pamučne pidžame. Odaberite omiljeni kroj, dezen i boju i odaberite svoju savršenu Extreme Intimo pidžamu. 

Bebi dol - slatki odevni komad za tople noći

Bebi dol, koga čine majice na kratke rukave i kratki donji deo pidžame, nešto je čemu ni jedna dama neće odoleti, posebno u vrelim, letnjim noćima. Udoban kao pidžama, a prijatan kao spavaćica - bebi dol predstavlja sinonim za savršen, noćni komfor o kom ste oduvek sanjale. Sanjajte udobno i odaberite bebi dol po svojoj meri i ukusu! 

Odaberite ženstvene spavaćice, praktične pidžame, letnje bebi dolove ili udobni bade mantil iz Extreme Intimo noćne kolekcije za žene po Vašoj meri i ukusu - obezbedite sebi slatke i mirne snove!