Ženske pidžame

Extreme Intimo ženske pidžame skrojene su od finih i prijatnih materijala, koji će se brinuti o Vašem komforu i unaprediti kvalitet Vašeg sna. Širokom ponudom pidžama postarali smo se za to da svaka dama nađe onu po svom ukusu. Sve ženske pidžame iz naše ponude su besprekorne, izrađene po standardima najvišeg kvaliteta.

Filter

Sada kupujete
  1. Potkategorija Pidžame Ukloni ovaj artikal
  2. Boja Crna Ukloni ovaj artikal
Kategorija
  • Program za spavanje 1Stavka

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao 0,00 din.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo

Extreme Intimo ženski program za spavanje odlikuje se premium kvalitetom i velikim izborom. U ponudi imamo: ženske spavaćice, ženske pidžame, bademantile, bebi dol - šortseve i praktične kombinezone. Raznolikom ponudom boja, nijansi i zanimljivih dezena, potrudili smo se da u našem asortimanu svako pronađe komad po svom ukusu.

Uz ženske pidžame i spavaćice do mirnog i udobnog sna

U snu treba da provedete bar 8 sati, a spavanjem u kvalitetnim i udobnim tkaninama, ovo vreme provodićete komfornije, a koža će vam biti zahvalna na prirodnom materijalu u koji ste je ušuškali. Noćna kolekcija Extreme Intimo obezbediće udobnost tokom boravka u krevetu, a kvalitet komada iz našeg programa za spavanje brine se o dugotrajnosti i višegodišnjoj upotrebi.

Program za spavanje prilagođen svačijem ukusu

Od pidžama za žene sa donjim delom u vidu šortsa, udobnih pantalona i helanki, pa do atraktivnih spavaćica i mekanih bade mantila - potrudili smo se da u noćnu kolekciju uvrstimo komade po svačijem ukusu. Za klasične tipove imamo basic jednobojne i jednostavne komade, dok smo za one razigranije u naš ženski noćni program uvrstili zanimljive dezene neobičnih motiva.

Veliki izbor ženske kolekcije za spavanje

Kao što smo već napomenuli, uz premium kvalitet, vrhunski komfor i dizajn koji osvaja, glavni adut naše kolekcije za spavanje za žene je veliki izbor koji nudimo. Ženske pidžame i spavaćice samo su deo asortimana. Evo šta je Extreme Intimo, samo za vas, uvrstio u svoju ponudu i koje su glavne odlike ovih odevnih, noćnih komada.

Spavaćice - ženstveni komadi za spavanje

Mnoge dame ne žele da se odreknu ženstvenih krojeva ni tokom sna, a uz to - spavanje u udobnim spavaćicama njihova je navika. Njima smo posvetili spavaćice dizajnirane tako da istovremeno pruže maksimalni komfor, ali i istaknu sve adute ženske figure. Lepa spavaćica je sjajan način da se osećate ženstveno i sofisticirano čak i kada spavate.

Jednobojne pamučne spavaćice, spavaćice sa čipkom ili sa trendi dezenom - vaše je samo da odaberete, a naše da ih uključimo u ponudu, skrojenu po vašoj meri i ukusu! Odaberite svoju omiljenu spavaćicu i uživajte u slatkim snovima!

Ženske pidžame od pamuka za vrhunski noćni komfor

Pamučne pidžame za žene nezamenjive su kada je u pitanju komfor, a kad se tome doda jedinstveni Extreme Intimo pristup dizajnu - ženske pidžame postaju savršen spoj neprikosnovene udobnosti i prelepog izgleda.

Naše modele čine gornji i donji deo pidžame, a pošto prilikom osmišljavanja dizajna za ženske pidžame nismo zaboravili ni na to koliko je udobnost važna, pa su sve pidžame za žene iz našeg asortimana - pamučne pidžame. Odaberite omiljeni kroj, dezen i boju i odaberite svoju savršenu Extreme Intimo pidžamu. 

Bebi dol - slatki odevni komad za tople noći

Bebi dol, koga čine majice na kratke rukave i kratki donji deo pidžame, nešto je čemu ni jedna dama neće odoleti, posebno u vrelim, letnjim noćima. Udoban kao pidžama, a prijatan kao spavaćica - bebi dol predstavlja sinonim za savršen, noćni komfor o kom ste oduvek sanjale. Sanjajte udobno i odaberite bebi dol po svojoj meri i ukusu! 

Ženski bademantili - ogrnite se komforom

Bademantil koji možete da ogrnete nakon kupanja, da uživate tokom nedeljnog lenčarenja, ili da ga koristite kao dodatni izvor toplote kod kuće u hladnim danima, u Extreme Intimo prodavnici, dolazi vam u barem nekoliko dezena i dizajna u svakom trenutku.

Dobar ženski bademantil može biti atraktivan, udoban i kvalitetan istovremeno, a Extreme Intimo to i dokazuje svojom ponudom bade mantila, među kojima svaka dama pronaže onaj po svom ukusu!

Odaberite ženstvene spavaćice, praktične pidžame, letnje bebi dolove ili udobne bademantile iz Extreme Intimo noćne kolekcije za žene po Vašoj meri i ukusu i obezbedite sebi slatke i mirne snove!