Odeća

Ženska odeća iz asortimana Extreme Intimo odlikuje se premium kvalitetom i pažljivo osmišljenim dizajnom, kao i brižno probranim materijalima za izradu. Krojena je sa jednom namerom: da bude jedinstveni spoj lepote i udobnosti, a tu nameru uspešno i ostvaruje.

Filter

Sada kupujete
  1. Kolekcija Giraffe Ukloni ovaj artikal
Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Ženska odeća iz asortimana Extreme Intimo odlikuje se premium kvalitetom i pažljivo osmišljenim dizajnom, kao i brižno probranim materijalima za izradu. Krojena je sa jednom namerom: da bude jedinstveni spoj lepote i udobnosti, a tu nameru uspešno i ostvaruje. Ženska garderoba iz naše kolekcije krojena je od najprijatnijih meterijala, a najčešće od najfinijeg pamuka, pa je nežna na dodir i komforna za nošenje. Dizajnirana je tako da lepo prianja uz figuru, ili nežno pada, a uvek uz praćenje najnovijih modnih trendova.  Ženske trenerke, duksevi, ženske helanke, kao i ženski bodi, šortsevi, suknje i haljine, deo su naše Extreme intimo ponude ženske odeće premium kvaliteta. Udobnost, komfor i dugotrajnost, odlike su o kojima posebno vodimo računa, što su i glavni atributi naše kolekcije ženske odeće.

Praktična i višenamenska ženska garderoba od prirodnih materijala

Za vas iz meseca u mesec i iz sezone u sezonu dizajniramo kolekciju ženske odeće kojoj je najvažnija svrha pružanje maksimalne udobnosti tokom svakodnevnog nošenja. 

Našu odeću možete nositi i tokom sportskih aktivnosti, rekreacije ili u bilo kojoj drugoj prilici. Ležerne i udobne ženske trenerke i ženske helanke iz Extreme intimo kolekcije omiljene su damama koje obožavaju da obezbede sebi komfor u danima praćenim rekreativnim ili sportskim aktivnostima, dok su haljine, suknje, bodiji i šortsevi iz našeg asortimana omiljeni odevni komadi tokom vrelih letnjih dana.

Zašto je važno opremiti se kvalitetnom i udobnom garderobom?

Kvalitetna i udobna ženska garderoba je imperativ modernog vremena i brzog tempa života, čime se vodimo dok kreiramo naše kolekcije. Extreme Intimo ženska odeća je napravljena je od izvrsnih, prirodnih materijala, što omogućava da je nosite svakog dana, u ma kojoj prilici. Pamučna odeća za žene iz našeg asortimana, kao i ženska garderoba od drugih, prijatnih materijala, pruža vam lagodan osećaj tokom svakodnevice, kao i lep izgled. 

Ženska garderoba - široka ponuda i raznovrstan izbor

Svakog meseca za vas imamo nove komade ženske garderobe, dizajnirane prema najsvežijim modnim trendovima i vašim potrebama, kao i prema potrebama same sezone u kojoj se nalazimo. 

Ženske trenerke, duksevi i helanke za maksimalni komfor

Ženske trenerke, duksevi, kao i ženske helanke, skrojene su od najprijatnijih materijala, koji će vam pružiti baš onakvu udobnost kakvu očekujete od ovih ležarnih odevnih komada.

Dok ženske helanke divno naglašavaju obline i nežno prianjaju na kožu prateći liniju tela, trenerke za žene idealne su za dame koje preferiraju šire krojeve, ali i za najrazličitije sportske i rekreativne aktivnosti. Pamučne helanke i trenerke, osim maksimalne udobnosti, pružaju i sjajan izgled i idealno stoje svakoj ženskoj figuri. 

Ženski šortsevi, bermude, haljine i suknje - idealni za vrele letnje dane

U letnjoj sezoni za vas uvek dizajniramo komade koji su prijatni za nošenje i tokom najvrelijih, letnjih dana. Ženske bermude i šortsevi lako se mogu kombinovati sa drugim komadima i tako biti pogodni za nošenje za najrazličitije prilike i stilove. 

Kada su u pitanju haljine i suknje, Extreme Intimo ih uvek dizajnira tako da nose idealnu notu ženstvenosti i prave savršen kompromis sa komoforom. Prirodni materijali koje biramo za vas tu su da pruže udobnost, a lep dizajn je tu radi estetike koju nikad ne ostavimo u drugom planu! 

Pogledajte Extreme Intimo kolekciju odeće za žene i odaberite komade koji će Vam obezbediti udobnost u svakoj prilici.