Veš

Extreme Intimo muški donji veš dizajniran je tako da nežno prijanja uz kožu prateći oblik vašeg tela, istovremeno pružajući neophodnu potporu. Muške bokserice i slip donji veš iz našeg asortimana skrojeni su od najfinijeg pamuka zbog čega će vam u njima uvek biti prijatno i udobno. Uz raznoliki izbor dezena i krojeva, u našoj ponudi pronađite udobni donji veš po Vašem ukusu.

Filter

Sada kupujete
 1. Veličina 3 Ukloni ovaj artikal
 2. Veličina 2 Ukloni ovaj artikal
 3. Veličina 4 Ukloni ovaj artikal
 4. Kolekcija Basic Ukloni ovaj artikal
 5. Boja Ljubičasta Ukloni ovaj artikal

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo
 1. E17B-11B102 , Muške boxerice
  E17B-11B102

  Muške boxerice

  Nisko kao 859,00 din.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo

U intimnoj regiji posebno je važno voditi računa o tome da veš bude skrojen od prirodnog materijala i skladan sa oblikom tela, pa smo zato koristili najkvalitetniji pamuk za bokserice i slip za muškarce, sa dodatkom drugih materijala kako bi bio dovoljno rastegljiv i udoban za nošenje svakog dana i u svakoj aktivnosti. Zanimljivim dezenima smo želeli da donji veš koji nosite istovremeno bude atraktivan i da se u njemu dobro osećate.

Kvalitetan muški donji veš za prijatan osećaj

Muške bokserice i slip donji veš pružiće vam neophodnu potporu tokom šetnje, trčanja, sportskih ili standardnih dnevnih aktivnosti, kao i tokom spavanja. Lako održavanje je još jedna velika prednost Extreme Intimo donjeg veša za muškarce, a upadljivi dezeni su tu da vas privuku na prvi pogled.

Komfor za sve savremene muškarce

Život u modernom dobu ima zahtevan tempo, a savremeni muškarci znaju da pronađu najkvalitetniji način da taj tempo i isprate. Upravo je nošenje udobnog donjeg veša jedan od imperativa za prijatan i lagodan osećaj u toku celog dana i ono što smo se potrudili da obezbedimo našim kupcima.

Veliki izbor - donji veš za muškarce po svačijem ukusu

Pored neprikosnovenog komfora, krojeva koji prate muški oblik tela i pružaju neophodnu potporu, kao i vrhunskog, atraktivnog dizajna - muški donji veš iz Extreme Intimo kolekcije ima još jedan važan adut - ogroman izbor. Muške bokserice, slip, pamučni donji veš ili onaj sa malim dodatkom elastina - u našoj ponudi pronaći ćete sve!

Bokserice - prijatan osećaj tokom celog dana

Bokserice su klasičan izbor modernih muškaraca, a pamučni veš smo za njih skrojili i u ovom obliku. Od klasičnih belih bokserica koje su sinonim za jednostavnost i udobnost, pa do bokserica sa motivima i u zanimljivim dezenima, koje su atraktivne, a krojene tako da komfor bude njihov sinonim - svaki mušarac u našoj ponudi pronaći će idealne bokserice po svojoj meri i želji.

Muške slip gaće kao sinonim za udobnost

Slip muški donji veš odlikuje se kratkim sečenjem u kroju, ali i jednakom udobnošću kao i same bokserice. Muški slip uvek je deo naše standardne ponude donjeg veša za muškarce. Slip gaće, kao i bokserice, krojimo pomoću najfinijeg pamuka, koji i najaktivnije dane čini udobnom i komfornim. Mali dodatak elastina u određenim komadima donjeg veša tu je kako bi obezbedio veću rastegljivost.

U Extreme Intimo asortimanu donjeg veša za muškarce pronaći ćete komforne muške bokserise ili slip veš po vašem ukusu, što može biti i odličan izbor za poklon kome će se Vaša draga osoba sigurno obradovati!