Program za spavanje

Extreme Intimo muški program za spavanje odlikuju prirodni i veoma prijatni materijali, pa je uz njih zagarantovan miran i udoban san. Uz zanimljiv i atraktivan dizajn za savremene muškarce, i odličan materijal i premium kvalitet izrade, obezbeđen je komfor. Naš poseban pristup izrade i veliki izbor modela i dezena je ono što nas izdvaja na tržištu i što nas čini omiljenim među muškarcima.

Filter

Sada kupujete
  1. Veličina 58 Ukloni ovaj artikal
  2. Kolekcija Graffiti Ukloni ovaj artikal

1 stavka

Postavi padajuće pravilo
  1. E19K-61D101 , Donji deo za muškarce
    -50%
    Nisko kao 1.100,00 din. Regularna cena 2.199,00 din.

1 stavka

Postavi padajuće pravilo

Extreme Intimo muški program za spavanje karakteriše premium kvalitet i veliki izbor boja, dezena i modela. Noćna kolekcija za muškarce Extreme Intimo obezbediće vam udobnost tokom boravka u krevetu ili svom domu, a kvalitet komada iz našeg programa za spavanje garantuje dugotrajnu upotrebu.


Program za spavanje za muškarce - široki asortiman


Extreme Intimo najviše pažnje posvećuje kvalitetu materijala, ali ne zapostavlja ni estetiku, stoga je muški program za spavanje obojen različitim bojama i dezenima. Spavanje u pidžami od prirodnog materijala, dokazano unapređuje kvalitet sna, čineći ga udobnijim i mirnijim. Za klasične tipove imamo basic jednobojne i jednostavne komade, dok smo za one odvažnije u naš muški noćni program uvrstili zanimljive dezene neobičnih motiva.


Noćna kolekcija za muškarce - udobnost na prvom mestu


Extreme Intimo spaja komfor i kvalitet koji su poželjni u svakom trenutku. Uz naše pidžame za muškarce, udobnost i spavanje u ovom komadu odeće čini san mirnijim, komfornijim i lepšim. Odaberite udobni komad iz Extreme Intimo noćne kolekcije za muškarce po Vašoj meri i obezbedite sebi najlepše snove.