Program za spavanje

Extreme Intimo muške pidžame i kompletan muški program za spavanje odlikuju prirodni i veoma prijatni materijali, pa je uz njih zagarantovan miran i udoban san. Uz zanimljiv i atraktivan dizajn za savremene muškarce, i odličan materijal i premium kvalitet izrade, muške pidžame i bade mantili obezbeđuju potpuni komfor tokom nošenja.

Naš poseban pristup izradi i veliki izbor modela i dezena su ono što nas izdvaja na tržištu i što nas čini omiljenim među muškarcima.

Filter

Sada kupujete
  1. Veličina 48 Ukloni ovaj artikal
  2. Kolekcija Graffiti Ukloni ovaj artikal
Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Extreme Intimo muški program za spavanje karakteriše premium kvalitet i veliki izbor boja, dezena i modela, bilo da su u pitanju muški bademantili ili muške pidžame. Noćna kolekcija za muškarce Extreme Intimo obezbediće vam udobnost tokom boravka u krevetu ili svom domu, a kvalitet bilo koje muške pidžame iz našeg programa za spavanje garantuje dugotrajnu upotrebu.

Program za spavanje za muškarce - kvalitet materijala

Extreme Intimo najviše pažnje posvećuje kvalitetu materijala, ali ne zapostavlja ni estetiku, stoga je muški program za spavanje obojen različitim bojama i dezenima. Spavanje u pidžami od prirodnog materijala, dokazano unapređuje kvalitet sna, čineći ga udobnijim i mirnijim. 

 

Za klasične tipove imamo basic jednobojne i jednostavne muške pidžame, dok smo za one odvažnije u naš muški noćni program uvrstili zanimljive dezene neobičnih motiva.

Noćna kolekcija za muškarce - udobnost na prvom mestu

Extreme Intimo spaja komfor i kvalitet koji su poželjni u svakom trenutku. Uz naše pidžame za muškarce, udobnost i spavanje u ovom odevnom komadu čini san mirnijim, komfornijim i lepšim. Odaberite udobni komad iz Extreme Intimo noćne kolekcije za muškarce po Vašoj meri i obezbedite sebi mirne snove i najudobnije muške pidžame.

Šta nudi naš muški program za spavanje?

Extreme Intimo muški program za spavanje nudi pidžame za muškarce i najudobnije muške bademantile koji imaju izuzetno postojan kvalitet. 

Udobne pidžame za muškarce od najfinijih materijala

Udobnost je glavna karakteristika svake pidžame za muškarce iz naše kolekcije, budući da ih izrađujemo prema svih zahtevima i najosetljivijih tipova kože. Muške pidžame dolaze u raznim modelima, a ponuda varira od najklasičnijih jednobojnih modela, do onih sa dezenom. 

Muški bademantili koji traju

Muški bademantili iz naše kolekcije imaju prilično dug vek trajanja, pa ako sebi obezbedite jedan Extreme Intimo model, nema sumnje da ćete biti zadovoljni i na duže staze. Praktični muški bademantili odgovaraju svim potrebama jednog muškarca, a pre svega pružaju prijatan osećaj na koži koji je prioritet kad su bademantili u pitanju.