Program za spavanje

Extreme Intimo muški program za spavanje odlikuju prirodni i veoma prijatni materijali, pa je uz njih zagarantovan miran i udoban san. Uz zanimljiv i atraktivan dizajn za savremene muškarce, i odličan materijal i premium kvalitet izrade, obezbeđen je komfor. Naš poseban pristup izrade i veliki izbor modela i dezena je ono što nas izdvaja na tržištu i što nas čini omiljenim među muškarcima.

Filter

Sada kupujete
  1. Veličina 50 Ukloni ovaj artikal
  2. Kolekcija Graffiti Ukloni ovaj artikal
Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Extreme Intimo muški program za spavanje karakteriše premium kvalitet i veliki izbor boja, dezena i modela. Noćna kolekcija za muškarce Extreme Intimo obezbediće vam udobnost tokom boravka u krevetu ili svom domu, a kvalitet komada iz našeg programa za spavanje garantuje dugotrajnu upotrebu.


Program za spavanje za muškarce - široki asortiman


Extreme Intimo najviše pažnje posvećuje kvalitetu materijala, ali ne zapostavlja ni estetiku, stoga je muški program za spavanje obojen različitim bojama i dezenima. Spavanje u pidžami od prirodnog materijala, dokazano unapređuje kvalitet sna, čineći ga udobnijim i mirnijim. Za klasične tipove imamo basic jednobojne i jednostavne komade, dok smo za one odvažnije u naš muški noćni program uvrstili zanimljive dezene neobičnih motiva.


Noćna kolekcija za muškarce - udobnost na prvom mestu


Extreme Intimo spaja komfor i kvalitet koji su poželjni u svakom trenutku. Uz naše pidžame za muškarce, udobnost i spavanje u ovom komadu odeće čini san mirnijim, komfornijim i lepšim. Odaberite udobni komad iz Extreme Intimo noćne kolekcije za muškarce po Vašoj meri i obezbedite sebi najlepše snove.