Muške majice na bretele

Extreme Intimo muške majice na bretele izdvajaju se svojim vrhunskom kvalitetom pa su dug omiljeni izbor muškaraca na našem tržištu. U izradi majica na bretele najviše koristimo dragocene prirodne materijale, pre svega pamuk najvišeg kvaliteta, a kreiramo ih vodeći se udobnošću kao imperativom.

Filter

Sada kupujete
  1. Potkategorija Majice bretele Ukloni ovaj artikal
  2. Veličina 6 Ukloni ovaj artikal
  3. Boja Plava Ukloni ovaj artikal

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo
  1. E15B-11A102 , Muška majica
    E15B-11A102

    Muška majica

    Nisko kao 929,00 din.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo

Extreme Intimo majice za muškarce odlikuje premium kvalitet, urbani printovi i udobnost nošenja, koju garantuje prirodni materijali prijatni za kožu. Pogledajte naš asortiman muških majica i odaberite dezen koji se uklapa u vaš stil, jer se uvek trudimo da budemo u korak sa najnovijim trendovima!


Muške majice modernih printova i urbanog kroja


Modernim muškarcima je stil od velike važnosti, zbog čega smo se potrudili da Extreme Intimo muške majice odlikuju urbani krojevi i atraktivni printovi koji su uvek u trendu. Kao i ženske majice, naše muške majice su kreirane tako da budu udobne i lake za kombinovanje u opuštenim odevnim kombinacijama.


Majice za muškarce u kojima ste uvek u trendu


Muška majica je komad garderobe koji nikad neće izaći iz mode, jer se može nositi samostalno ili lako uklopiti sa drugim odevnim predmetima. Bilo da želite da je nosite u kombinaciji sa farmerkama, trenerkom ili šortsem, ovaj neizostavan komad garderobe ima svoje zasluženo mesto na polici svakog muškarca. Zahvaljujući njima se možemo obući i formalno i bezbrižno, ali uvek u skladu sa vašim jedinstvenim potpisom.

Extreme Intimo muške majice vašem odevanju daju lični pečat i postaju pouzdan saveznik svakog vašeg raspoloženja, stoga odaberite model muške majice koju ćete nositi godinama i u kojoj ćete se uvek osećati moderno!