Kupaći

Muški kupaći iz Extreme Intimo asortimana obuhvata široku ponudu kupaćih kostima za muškarce različitih krojeva, boja i dezena. U našem asortimanu zato ćete pronaći i šorts za kupanje, kupaće bokserice, kao i kupaći slip. Prilikom dizajniranja, najvažnije nam je da muški kupaći kostimi pruže lakoću pokreta, ali i potrebnu potporu i udobnost, a u tome smo i uspeli. Kupaći za muškarce su većinski napravljeni od poliestera i poliamida, sa dodatkom drugih materijala, koji su se zbog svojih kvaliteta pokazali kao najbolji izbor za izradu kupaćih kostima za muškarce.

Filter

Sada kupujete
  1. Boja Plava Ukloni ovaj artikal
Kategorija
  • Kupaći 3Stavke

3 stavke

Postavi uzlazno pravilo
  1. Nisko kao 1.539,00 din. Regularna cena 2.199,00 din.
  2. Nisko kao 1.399,00 din. Regularna cena 1.999,00 din.
  3. Nisko kao 2.699,00 din.

3 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Muške kupaće bokserice, slip i bermude za kupanje iz Extreme Intimo asortimana odlikuje vrhunski kvalitet izrade i urban dizajn. Sve ovo u potpunosti prilagođavamo potrebama savremenog muškarca, pa se u našim kupaćim kostimima on oseća odlično! 

Kvalitetni muški kupaći kostimi - širok asortiman kupaćih za muškarce

Naša linija kupaćih za muškarce obuhvata bokserice za kupanje, muški kupaći slip i muške bermude, odnosno šortseve za kupanje, pa ćete u našem asortimanu lako pronaći odgovarajući model u skladu sa vašim stilom i željama. 

Extreme Intimo muški kupaći kostimi su dostupni u širokom spektru boja i dezena, od tamnih i zagasitih do svetlih boja i dezena koji su vrlo upadljivi. Muški kupaći šortsevi su odličan izbor za sve muškarce koji i na plaži vole da izgledaju moderno, ali da im istovremeno bude udobno i prijatno.

Extreme Intimo muški kupaći - muškarci ih obožavaju

Među sjajnim Extreme Intimo muškim kupaćim kostimima sigurno je da svaki muškarac može pronaći model koji odgovara njegovom ukusu i ističe njegove fizičke atribute. Pored klasičnih kupaćih za muškarce, u našoj kolekciji ćete pronaći i autentične printove, za sve one kojima je urbano odevanje zaštitni znak.

Extreme Intimo muški kupaći su Vaš pozdan saveznik za plivanje i aktivno leto, stoga izaberite model koji će odgovarati Vama ili Vama dragoj osobi, a koji ćete moći da nosite godinama zbog vrhunskog kvaliteta izrade i odličnih materijala.

Muški slip kupaći - sportisti obožavaju ovaj kroj kostima

Slip za kupanje poslednjih godina sve je popularniji izbor muškaraca, a sportisti, kojima je potrebna maksimalna sloboda pokreta u vodi, posebno preferiraju ovaj kroj kupaćeg. Slip za kupanje uvek se u našoj ponudi nalazi u barem nekoliko boja i dezena, a svima im je zajedničko jedno - vrhunski kvalitet koji garantuje i samu dugovečnost slipa.

Bokserice za kupanje - uži kupaći za muškarce

Mnogi muškarci vole kupaće kostime koji im ležu uz kožu, ali ne i slip kroj kostima. Za njih su idealan izbor za muški kupaći bokserice, koje su za razliku od šortsa uže, ali imaju vrlo sličan kroj. Muške bokserice za kupanje iz naše kolekcije izrađene su prema standardima premium kvaliteta 

Kupaći šortsevi za muškarce - najpopularniji muški kupaći

Šortsevi za kupanje klasičan su i najpopularniji izbor među savremenim muškarcima. One najbolje stoje najvećem broju muškaraca, a pri tome su i udobne i lako ih je kombinovati sa majicama u slučaju potrebe.

Šorcevi za kupanje za muškarce su izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji odgovaraju na sve kriterijume udobnosti i postojanosti. Poliester i poliamid koji koristimo u izradi čine bazu postojanog kvaliteta, pa muški kupaći iz naše ponude, uz pravilan način održavanja, čak nekoliko letnjih sezona mogu da izgledaju kao novi. 

Kada su u pitanju kupaći muški modeli iz naše ponude pružiće vam svu neophodnu udobnost. Na vama je samo da izaberete model za sebe i uživate u njihovom nošenju!