Muške čarape

Muške čarape iz Extreme Intimo kolekcije da pružaju maksimalnu udobnost tokom celog dana zahvaljujući kvalitetnim prirodnim materijalima koje koristimo za njihovu izradu. Čarape za muškarce iz naše kolekcije lepo pristaju nozi i prijaju koži i pogodne su za celodnevno nošenje bez osećaja žuljanja. Pogledajte ponudu i poručite kvalitetne muške čarape po svojoj meri!

Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Pamučne muške čarape - prirodni materijal i mekoća dodira

Čarape za muškarce iz naše kolekcije većinski su skrojene od najfinijeg pamuka, koji divno prianja uz kožu i sprečava iritaciju, znojenje i osećaj neprijatnosti prilikom nošenja. Mali dodaci drugih materijala tu su kako bi čarape imale duži “vek trajanja”, a i bile dovoljno rastegljive.

Materijali od kojih su čarape iz našeg asortimana skrojene su vrlo mekani na dodir, pa su muške pamučne čarape lagane i udobne, te nećete imati osećaj težine na nogama. Pogodne su za bilo koju vrstu obuće (patike za trčanje, tenis, ili košarku) ili sportske aktivnosti koje podrazumevaju nošenje čarapa.

Veliki izbor modela muških čarapa

Muške čarape za cipele, patike ili drugu obuću su moderno izrađene prema potrebama savremenog muškarca, uz mogućnost izbora raznolikih boja. U našoj ponudi ćete pronaći raznovrsne modele i boje čarapa, idealne za svaki dan, što je još jedan je od aduta kolekcije.

Muške nazuvice su potrebne svakom modernom muškarcu, a dok su nekad bile rezervisane samo za sportske prilike, danas se mogu nositi uz skoro svaku odevnu kombinaciju. Posebno su popularne tokom toplih meseci. U našoj ponudi uvek ćete pronaći barem nekoliko modela idealnog kroja.

Muške sokne su elegantniji su izbor, a najčešće se nose uz cipele i odela. Krojene su tako da nežno prianjaju uz stopala, stvarajući idealni među-sloj između njih i cipela, štiteći ih na taj način.

Muške čarape - za udoban osećaj koji muškarci zaslužuju

Osećaj udobnosti u obući je izuzetno bitan, a čarape igraju važnu ulogu jer štite stopala i pružaju im svojevrsni “štit” od grubih materijala i kalupa koji se koriste za izradu obuće. Zato je jako važno da budu udobne i prijatne, te da pružaju udoban osećaj svakom savremenom muškarcu.

Kao i za ostale proizvode, tako i za muške čarape online prodaja nudi širok asortiman, zato pogledajte dostupne veličine i izaberite svoje Extreme Intimo čarape namenjene muškarcima, za udobnost na svakom koraku!