Veš

Extreme Intimo donji veš za devojčice je izrađen od pamuka, koji lepo prijanja uz kožu i pruža prijatan osećaj tokom celog dana. Kvalitetan donji veš je preduslov za udobnost tokom celog dana, a naša ponuda pamučnog donjeg veša je pogodna za svaku devojčicu koja ga bude nosila. Osim prirodnih materijala koji u sastavu preovladavaju, nudimo i veliki izbor boja i dezena donjeg veša.

Filter

Sada kupujete
 1. Veličina 2 Ukloni ovaj artikal
Kategorija
 • Veš 2Stavke
 • Kupaći 3Stavke
 • Program za spavanje 8Stavke
 • Čarape 4Stavke

2 stavke

Postavi padajuće pravilo
 1. E19K-94S103 , Dečiji ženski slip
  -40%
  Nisko kao 289,00 din. Regularna cena 459,00 din.
 2. E20K-74S101 , Dečiji ženski slip
  New
  Nisko kao 449,00 din.

2 stavke

Postavi padajuće pravilo

Extreme Intimo donji veš za devojčice napravljen je od najkvalitetnijih prirodnih materijala sa malim udelom elastina. Zahvaljujući ovakvom sastavu i najosetljivijoj koži će biti pružen nežan dodir na kom će vam biti zahvalna. Ugodnost materijala se ne gubi bez obzira na broj pranja, pa Extreme Intimo donji veš za devojčice može da traje i godinama. Postojanost kvaliteta je uvek bila jedna od glavnih odlika naših proizvoda!


Donji veš za devojčice u raznovrsnim bojama i dezenima


Svaka devojčica uživa u simpatičnim dezenima, pa smo pripremili širok izbor boja i motiva koji će originalno obogatiti njihove fioke sa vešom. Zbog raznovrsne ponude dezena, donji veš može biti odličan poklon za devojčice, a sigurni smo da će i one same uživati u izboru Extreme Intimo modela koji im se dopadaju.

Zvezdice, tufne i mašnice su samo neki od dezena koje imamo u ponudi, koji u kombinaciji sa nežnim tkaninama čine idealan komad veša koji je potreban svakoj devojčici.  Visok udeo pamuka je imperativ u izradi naših proizvoda, a osim nežnog materijala, vašoj devojčici možete pokloniti Extreme Intimo donji veš u najlepšim dezenima!