Topovi za devojčice

Extreme Intimo topovi za devojčice lepo prijanjaju na nežnu dečiju kožu i mališankama prižaju neophodnu potporu tokom svakodnevnih aktivnosti. Kako bi se svaka mlada dama tokom čitavog dana osećala prijatno u svojoj koži, važno je da odaberete top za devojčice kreiran od finih prirodnih materijala. Upravo takve modele smestili smo u našu ponudu uz odličan izbor dezena i boja. 

Filter

Kategorija
 • Topići 7Stavke

7 stavke

Postavi uzlazno pravilo
 1. Nisko kao 489,00 din. Regularna cena 699,00 din.
 2. Nisko kao 454,00 din. Regularna cena 649,00 din.
 3. Nisko kao 889,00 din.
 4. Nisko kao 619,00 din.
 5. E21K-94G101 , Dečiji ženski top WB
  Outlet
  Nisko kao 489,00 din.
 6. E21K-84G101 , Dečiji ženski top
  Outlet
  Nisko kao 359,00 din.
 7. Nisko kao 999,00 din.

7 stavke

Postavi uzlazno pravilo

Kvalitetni topići za devojčice svih uzrasta - maksimalna potpora i udobnost 

Od samog početka razvitka grudi, ali i pre toga, topovi za devojčice jedan su od omiljenih komada svih mališanki. Kvalitetni topovi za devojčice iz Extreme asortimana pružaju komfor i sjajnu potporu mališankama tokom svakodnevnih aktivnosti, ne iritira je i ne ostavlja tragove na njoj. 

Prilikom kreiranja naše palete proizvoda, mislili smo na nežnu dečiju kožu, te su topići za devojčice od 12 godina, ali i modeli za starije mališanke kreirani pretežno od finog pamuka visokog kvaliteta. 

U njihovom sastavu takođe se nalazi i mali procenat elastina, zahvaljujući kojem su topovi za devojčice fleksibilni, rastegljivi i idealno prijanjaju dečijoj koži

Nekoliko zanimljivih krojeva prilagodili smo svim uzrastima, a uz samo nekoliko klikova lako možete odabrati idealnu veličinu u skladu sa godinama i građom devojčica i poručiti idealan top za devojčice. 

Topovi za devojčice raznovrsnih dezena i boja

Našu ponudu obogatili smo dezenima, motivima i nijansama bliskim dečijem uzrastu, ali i afinitetima tinejdžerki, te će u bogatoj paleti proizvoda svaka mlada dama pronaći adekvatan top za sebe. Nudimo klasične nijanse, ali i topove pastelnih tonova, kao i one koje dolaze sa motivima poput zvezdica, tufnica i mnogih drugih. 

Svaku kolekciju pažljivo kreiramo tako da devojčica, ali i tinejdžerka uživa u nošenju ovih udobnih komada koji su sastavni deo njihovog garderobera. Lako se održavaju, a čak i nakon velikog broja pranja zadržavaju kvalitet i intezitet boje, baš kao prvog dana!

Praktičan, udoban i visoko kvalitetan topić za devojčice možete poručiti kod nas u svega par klikova, ili nas možete posetiti na nekom od brojnih prodajnih mesta širom Srbije.