Sokne za devojčice

Hulahopke za devojčice, kao i čarape za devojčice, standardni su deo Extreme Intimo kolekcije za najmlađe. Odaberite čarape i hulahopke za devojčice i obradujte svoju princezu parom čarapa u čijem će nošenju uživati.

Nisko kao 339,00 din.
Nisko kao 339,00 din.
Nisko kao 329,00 din.
Nisko kao 329,00 din.
Nisko kao 329,00 din.
Nisko kao 329,00 din.
Nisko kao 299,00 din.
Outlet
Nisko kao 239,00 din.

Devojčice vole lepe detalje i zanimljive dezene, pa će čarape ili hulahopke kao poklon sigurno obradovati svaku od njih! Kombinacije su bezbrojne, jer Extreme nudi niz boja i modela koji će odlično upotpuniti kompletan stajling prave moderne devojčice.

Hulahop za devojčice odlikuju zanimljivi dezeni i kvalitetni materijali, kao i celokupan Extreme Intimo asortiman za devojčice, zbog kojih devojčice vole naše proizvode. Čarape i hulahopke za devojčice su pretežno izrađene od finih, prirodnih materijala, sa udelom poliamida i elastina koji čarapu čine udobnom, nežnom i praktičnom za svaki dan.

Kvalitetne i postojane hulahopke za devojčice

Extreme Intimo čarape i hulahopke za devojčice su izrađene tako da lepo prijanjaju uz kožu, stvarajući ugodan osećaj koji traje čitav dan. Nežnost dodira dugujemo pamuku na koji odlično reaguje i najosetljivija koža, a ostali materijali su tu kako bi unihop za devojčice bio fleksibilan i dovoljno rastegljiv za nogu. Ukoliko izaberete odgovarajući veličinu, čarapa će lepo obgrliti dečiju nogu bez stezanja i osećaja neprijatnosti.

Raznovrsni dezeni i modeli čarapa za devojčice

Čarape i hulahopke za devojčice su ukrašene zanimljivim dezenima, a na raspolaganju su i različite boje koje će odlično upotpuniti svaku odevnu kombinaciju. Izbor je veliki, a hulahopke su izuzetno kvalitetne i rastegljive, pa ne postoji opasnost od njihovog lakog cepanja.

Nazuvice za devojčice - idealne za tople dane i rekreaciju

Nazuvice su čarape koje su neophodan deo garderobera svake devojčice. Nazuvice za devojčice one mogu nositi sa patikama, a idealno su rešenje za vrele dane i plitku obuću. Takođe, nazuvice su odlične za sportske prilike i rekreaciju. Od klasičnih, belih nazuvica do onih u šarenim bojama i dezenima koje devojčice obožavaju - sve ih možete pronaći u našem asortimanu.

Sokne za devojčice - omiljene čarape za devojčice

Sokne su pogodne za najrazličitije vremenske uslove, pa i prilike. Odlično idu uz pliću i dublju odeću, uz haljinice i pantalonice - ma uz sve! Posebno kad su dzajnirane tako da se devojčici dopadaju. Naše sokne za devojčice odgovaraju na svaki od ovih zahteva i one zato uživaju u njihovom nošenju. Pogledajte Extrime Intimo odeću za devojčiće uz koju se savršeno slažu sve naše čarape za devojčice.

Hulahopke za devojčice - kvalitetne i postojane

Hulahopke za devojčice savršen su način za zagrevanje nogu tokom holadnijih dana, ali mogu biti i idealan modni detalj i sjajno se uklapati i kombinovati sa suknjicama i haljinicama. Kvalitetne i postojane hulahopke nesumnjivo su potrebne svakoj devojčici, a Extreme Intimo nudi upravo takave hulahop čarape za devojčice!

Devojčice uživaju u lepim stvarima, a Extreme Intimo se potrudio da ponuda čarapa bude raznovrsna, lepršava i vesela. Zanimljivi motivi ih čine vrlo originalnim, pa čarape ili unihop za devojčice mogu biti odličan poklon, a i one same će sigurno uživati u biranju modela koji se slažu sa njihovim haljinicama i drugim odevnim kombinacijama. Jednostavno poručite online ili nas posetite u nekoj od naših prodavnica i poklonite dragoj princezi najlepše Extreme Intimo čarape i hulahopke za devojčice!