Bokserice za dečake

Extreme Intimo dečiji donji veš je pamučnog sastava, sa malim udelom elastina koji pruža komfor prilikom nošenja. Bokserice za dečake imamo u različitim bojama i dezenima, pa ćete lako izabrati posebne bokserice za Vašeg dečaka!. Prirodni materijali su glavna odlika bokserica za dečake iz naše ponude, pa je prijatan osećaj u njima zagarantovan.

Filter

Sada kupujete
  1. Potkategorija Bokserice Ukloni ovaj artikal
  2. Kolekcija Raccoon Ukloni ovaj artikal
Trenutno nema proizvoda koji odgovaraju vašoj pretrazi. Pokušajte kasnije.

Dečiji donji veš za dečake odlikuje premium kvalitet i raznovrstan izbor boja i modela. Kao i kod donjeg veša za devojčice, materijali koji karakterišu dečiji veš za dečaka su u najvećoj meri prirodni. Mali dodatak elastina doprinosi tome da svaki komad donjeg veša za mališane bio udoban i veoma prijatan za kožu. Nežnost materijala se ne gubi pri pranju, pa se Extreme Intimo dečiji donji veš za dečake sigurno neće lako i brzo pohabati.


Dečiji veš za dečake - veliki izbor boja i dezena


Za našu najmlađu gospodu smo pripremili raznovrstan izbor dezena i boja, kako bi svaki dečak našao donji veš po želji. Jednobnojni ili šareni veš, sa omiljenim crtanim junacima, različitih printova i motiva - izbor je na najmlađima. U našoj ponudi su dečije muške bokserice i dečiji muški slip, koje odlikuje pouzdan kvalitet i unikatnost izrade.
Extreme Intimo kolekcija donjeg veša za dečake se razlikuje i izdvaja svojom vrhunskom izradom, stoga izaberite model i dezen po želji i obradujte svoje mališane.