Bokserice za dečake

Extreme Intimo dečiji donji veš je pamučnog sastava, sa malim udelom elastina koji pruža komfor prilikom nošenja. Bokserice za dečake imamo u različitim bojama i dezenima, pa ćete lako izabrati posebne bokserice za Vašeg dečaka!. Prirodni materijali su glavna odlika bokserica za dečake iz naše ponude, pa je prijatan osećaj u njima zagarantovan.

Filter

Sada kupujete
  1. Potkategorija Bokserice Ukloni ovaj artikal
  2. Veličina 12 Ukloni ovaj artikal
  3. Boja Bela Ukloni ovaj artikal

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo
  1. E15B-13B101 , Dečije muške boxerice
    Nisko kao 449,00 din.

1 stavka

Postavi uzlazno pravilo

Dečiji donji veš za dečake odlikuje premium kvalitet i raznovrstan izbor boja i modela. Kao i kod donjeg veša za devojčice, materijali koji karakterišu dečiji veš za dečaka su u najvećoj meri prirodni. Mali dodatak elastina doprinosi tome da svaki komad donjeg veša za mališane bio udoban i veoma prijatan za kožu. Nežnost materijala se ne gubi pri pranju, pa se Extreme Intimo dečiji donji veš za dečake sigurno neće lako i brzo pohabati.


Dečiji veš za dečake - veliki izbor boja i dezena


Za našu najmlađu gospodu smo pripremili raznovrstan izbor dezena i boja, kako bi svaki dečak našao donji veš po želji. Jednobnojni ili šareni veš, sa omiljenim crtanim junacima, različitih printova i motiva - izbor je na najmlađima. U našoj ponudi su dečije muške bokserice i dečiji muški slip, koje odlikuje pouzdan kvalitet i unikatnost izrade.
Extreme Intimo kolekcija donjeg veša za dečake se razlikuje i izdvaja svojom vrhunskom izradom, stoga izaberite model i dezen po želji i obradujte svoje mališane.