Program za spavanje - Bade mantili

Extreme Intimo program za spavanje za dečake odlikuju prirodni materijali, pa je uz njih mališanima zagarantovan miran i udoban san. Pouzdan kvalitet, toplota i komfor uklopljeni su uz zanimljiv i atraktivan dizajn za najmlađe. Naš autentičan pristup izrade i raznovrstan izbor je ono što nas izdvaja na tržištu, pa zato pogledajte noćnu liniju za dečake koju smo pripremili za vas.

Filter

Sada kupujete
  1. Potkategorija Bade mantili Ukloni ovaj artikal
  2. Veličina 12 Ukloni ovaj artikal
Kategorija

1 stavka

Postavi padajuće pravilo
  1. E15B-13W102 , Dečiji muški bademantil
    Nisko kao 2.699,00 din.

1 stavka

Postavi padajuće pravilo

Extreme Intimo dečiji programa za spavanje odlikuje premium kvalitet, a kao i kod programa za spavanje za devojčice, tkanine su po sastavu prirodne, prijatne i veoma nežne za dečiju kožu. Bogat i raznovrstan dizajn je ono što će vas privući na prvi pogled, a njihov opipljiv kvalitet je ono što će omogućiti mališanima nežan i prijatan dodir prilikom nošenja.


Širok asortiman - program za spavanje za dečake


Iako najviše pažnje posvećujemo kvalitetu izrade i materijalima, ne zapostavljamo ni estetiku, pa je program za spavanje za dečake obojen jarkim bojama i unikatnim dezenima. Uz puno zanimljivih šara, veselih dezena i boja, obogatili smo svaki proizvod noćne kolekcije za dečake, pa će mališani obožavati da provode vreme ušuškani u naš mekani program za spavanje.


Uz noćnu kolekciju za dečake do slatkih snova


Za decu u razvoju je kvalitet sna veoma važan, a uz naše pidžame za dečake, san će biti još mirniji i slađi. Odaberite proizvode iz Extreme Intimo dečijeg programa za spavanje i ulepšajte odmor i kvalitet snova Vaših mališana!