Majice

Extreme Intimo majice za dečake odlikuje veliki udeo pamuka u sastavu, što ih čini najkvalitetnijim izborom za decu. Na raspolaganju je veliki izbor modela majica sa različitim dezenima, koje smo upotpunili omiljenim likovima iz crtanih filmova. Trudimo se da zadovoljimo kriterijume svakog roditelja u pogledu pouzdanosti materijala koje koristimo, dok su mališani uvek oduševljeni izborom i motivima!

Filter

Sada kupujete
 1. Boja Bela Ukloni ovaj artikal
Kategorija
 • Veš 2Stavke
 • Majice 4Stavke
 • Čarape 1Stavka

4 stavke

Postavi padajuće pravilo
 1. E19K-53A101 , Dečija muška majica
  Nisko kao 599,00 din. Regularna cena 749,00 din.
 2. E17B-13M101 , Dečija muška majica
  Nisko kao 599,00 din.
 3. E15B-13A102 , Dečija muška majica
  Nisko kao 489,00 din.
 4. E15B-13A101 , Dečija muška majica
  Nisko kao 549,00 din.

4 stavke

Postavi padajuće pravilo

Pamuk je najbolja garancija kvaliteta odeće, jer i najosetljivija koža odlično reaguje na ovaj materijal. Udobnost je osigurana i udelom drugih materijala, koji naše modele čine dovoljno rastegljivim i praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Majice su prilagođene svim aktivnostima dečaka - mogu ih nositi svakodnevno tokom igre, u školi ili bilo kojoj prilici koja zahteva udobnu i praktičnu odeću.


Majice za dečake - dugi i kratki rukavi


Extreme Intimo majice za dečake su pogodne za svaku priliku, jer se u ponudi nalaze majice bez rukava pogodne za trening i igru, kao i majice dugih i kratkih rukava koje dečaci mogu nositi svakodnevno. Materijal je vrlo lagan i prijatan, a nežan dodir se ne gubi ni nakon više pranja, pa se majice neće tako lako pohabati.


Najpopularnije majice za dečake


Ono što naše majice za dečake izdvaja kao omiljene, jesu dezeni i motivi iz najpoznatijih crtanih filmova, zbog čega naši Extreme Intimo modeli uživaju veliku popularnost i u najmlađim krugovima. Kreativan dizajn u kombinaciji sa vrhunskim kvalitetom je odličan izbor za svako dete, a ujedno može biti i vrlo zanimljiv poklon za nekog Vama posebnog dečaka. Priuštite mu Extreme Intimo majice za dečake, i poklonite mu nežan dodir pamuka i moderan dizajn u samo jednom komadu odeće!