Lifestyle Blog

Poklon za dečiji rođendan - šta kupiti detetu za rođendan?

Bilo da je dete član vaše porodice, ili vam i nije toliko blisko - poklon za dečiji rođendan trebalo bi da ga oduševi, a to će učiniti jedino ukoliko uzimate u obzir uzrast i interesovanja deteta, ali i kvalitet i korisnost poklona iz ugla roditelja. 

Pa, kako izabrati idealan poklon za dečiji rođendan?

Nastavi sa čitanjemPoklon za dečiji rođendan - šta kupiti detetu za rođendan?
Vodič kroz veličine odeće za decu - tabela veličina

Veličine odeće za decu su jedna od najvećih nedoumica za roditelje, naročito kada treba samostalno da kupe neki komad odeće za dete, bez prethodnog isprobavanja.

Kako onda izabrati odgovarajuću veličine odeće za decu?

Nastavi sa čitanjemVodič kroz veličine odeće za decu - tabela veličina
Najlepše plaže sveta kojima su inspirisani kultni filmovi na moru

Šta može da nas inspiriše na putovanje više od filmskih scena smeštenih na bajkovitim plažama sveta? Filmovi na moru su uvek dobrodošli, i onda kada planirate svoje letovanje, ali i kada napolju nastupi “londonsko vreme” od koga biste želeli bar nakratko da pobegnete. 

Najlepše plaže sveta poznajemo po harmoničnoj kombinaciji belog peska i tirkiznog mora, ali neke od njih su dobile i pečat romantičnih, krimi ili avanturističkih priča koje su snimljene na naizgled mirnim obalama idiličnih ostrva. 

U ovom blogu putujemo na najlepše plaže sveta i otkrivamo koji su to kultni filmovi na moru koje uvek vredi iznova pogledati.

Nastavi sa čitanjemNajlepše plaže sveta kojima su inspirisani kultni filmovi na moru
Čipka - sve o materijalu koji je posato sinonim za glamur

Čipka ima dugu istoriju, a može se koristiti na sasvim različitim tekstilima, te istovremeno krasiti stare, bakine, ručno ispletene stolnjake, a i najseksipilniji donji veš koji svaka savremena dama ima u ormaru. 

Pa, u čemu je tajna čipke i kako je ona uspela da postane pravi sinonim za glamur, da pronađe svoje mesto na svečanim i dnevnim haljinama, elegantnim bluzama, pa i atraktivnom vešu, starinskim zavesama i stolnjacima?

Nastavi sa čitanjemČipka - sve o materijalu koji je posato sinonim za glamur
Kako spremiti devojčicu za plažu - odabir kupaćeg kostima i odeće

Teško je reći da li decu, a naročito devojčice, više raduje odlazak na more ili sama priprema za letovanje, ali jedno je sigurno - ako ste majka jedne devojčice, opremanje za more je duplo veća radost, koja sa sobom nosi i duplo duži obilazak omiljenih radnji sa kupaćim kostimima i opremom!

Nastavi sa čitanjemKako spremiti devojčicu za plažu - odabir kupaćeg kostima i odeće
5 najpoznatijih trendova kupaćih kostima u istoriji

U istoriji mode desilo se mnoštvo momenata koji su posebno upamćeni po svojoj upečatljivosti, esktravaganciji i originalnosti u određenom dobu. Neki odevni komadi bili su toliko drugačiji da su izazivali i prave modne revolucije, a mala crna haljina kultne Šanel samo je jedan od primera odevnih komada koji su promenili svet!

Nastavi sa čitanjem5 najpoznatijih trendova kupaćih kostima u istoriji

Stavite 19 u 24 od ukupno 61 ukupno

Prikaži Po strani