Lifestyle Blog

Donji veš kroz istoriju - ovako je izgledala evolucija donjeg veša?

Jedna od najposećenijih izložbi u londonskom muzeju “Victoria and Albert” tokom 2016/2017. godine bila je ona pod nazivom Undressed: A Brief History od Underwear.

Dok se verovatno pitate ko bi i zašto uopšte razmišljao o evoluciji donjeg veša, nužno je da ukažemo da su se osnovni odevni komadi bez kojih ne možemo da zamislimo svoje odevanje, značajno menjali kroz istoriju da bi danas bili maksimalno prilagođen potrebama i željama savremenih ljudi. 

Nastavi sa čitanjemDonji veš kroz istoriju - ovako je izgledala evolucija donjeg veša?
Kreativni dečiji rođendani - priredite pidžama party za najmlađe

Dečiji rođendani pružaju mnogo prostora da se organizuje kreativna i originalna žurka za najmlađe, a jedan od najlepših načina da obeležite dečiji rođendan svakako je pidžama party. Ne postoji dete koje se ne raduje rođendanskim proslavama, naročito ako su one tematske i ako uz to uključuju veliko društvo iz vrtića ili škole.

Nastavi sa čitanjemKreativni dečiji rođendani - priredite pidžama party za najmlađe
Saveti za dobar san - evo kako obezbediti kvalitetan san

U svakom magazinu koji se bavi zdravljem ili lepotom sigurno ste već pročitali to koliko je kvalitetan san, od oko 8 časova, važan za organizam - kako za balans i optimalno funkcionisanje organa, tako i za zdrav i lep izgled. Dobar san uvek se nalazi među nekoliko obaveznih saveta za opšte zdravlje, ali i lepši život.

Nastavi sa čitanjemSaveti za dobar san - evo kako obezbediti kvalitetan san
Kako se obući za posao - saveti za poslovne kombinacije

Zaposlene dame uvek treba da imaju spreman odgovor na pitanje “Kako se obući za posao?”. Međutim, svakodnevno kombinovanje komada koji spadaju u tzv. poslovne kombinacije ponekad ume da ostavi bez inspiracije, pa odgovor treba potražiti na drugim stranama.

Nastavi sa čitanjemKako se obući za posao - saveti za poslovne kombinacije
Kako razbiti monotoniju klasičnog outfita - trikovi za atraktivan izgled

Znamo da se trudite da kupujete što klasičnije stvari - one su nosivije, lako se kombinuju sa drugim odevnim komadima i sa njima prosto ne možete da pogrešite! 

Basic garderoba ima još jedan veliki adut: uz dobro uklopljene cipele i tašnu, kao i drugi asesoar, mogu da se nose u baš svakoj prilici! 

Pa, kako razbiti outfit i postići odličan izgled bez potrebe da promenite čitav garderober? Koje su male modne tajne uvek doteranih žena?

Trikovi za upečatljiv izgled i razbijanje monotonije outfita čekaju vas u nastavku teksta! 

Nastavi sa čitanjemKako razbiti monotoniju klasičnog outfita - trikovi za atraktivan izgled
Šta obući za izlazak na večeru - stajling ideje za izlazak u restoran

Šta obući za izlazak na večeru? Kako postići savršeni modni balans između doteranog i svedenog izgleda? Zašto je tako teško zablistati na večeri u restoranu? 

Znamo da vam se ova pitanja motaju po glavi već pri rezervaciji mesta na kom ćete večerati, a da do poslednjeg trenutka nemate ideju šta ćete obući. Potpuno razumemo - izlazak na večeru iziskuje sasvim poseban način odevanja - ni previše doteran, a ni preterano jednostavan. 

Nastavi sa čitanjemŠta obući za izlazak na večeru - stajling ideje za izlazak u restoran

Stavite 13 u 18 od ukupno 61 ukupno

Prikaži Po strani