Blog

  1. Zaljubljeni par

    Nije jednostavno pronaći savršen poklon za devojku  - ali samo ako poklon niste tražili na pravom mestu.

    Kolekcije iz naše ponude su predvidele rođendane, godišnjice, Novu godinu, Dan zaljubljenih i sve druge prilike u kojima ćete želeti da iznenadite lepšu polovinu nekim kvalitetnim i lepim poklonom. Zato smo se posvetili odevnim komadima i aksesoarima koji osvajaju na prvi dodir, a ujedno predstavljaju sve ono što devojke obožavaju - udobnost, mekoću i atraktivnost.

    Evo kako u Extreme Intimo svetu izgleda idealan poklon za devojku.


    Nastavi sa čitanjem
  2. devojka u jesenjoj kolekciji odeca

    Novi jesenji modni trendovi stižu i vreme je da osvežite svoju kolekciju novim, uzbudljivim stilovima koje nam jesen 2023. donosi.

    Jesenja moda za žene nam donosi svežinu, eleganciju i kombinaciju komfora i stila. Od boja koje dominiraju ove sezone, do ključnih komada garderobe i besprekornih aksesoara, predstavićemo vam modne trendove koji će vas oduševiti!

    Nastavi sa čitanjem
  3. Nasmejana devojka fotografiše grad fotoaparatom

    Leto u gradu donosi jedinstveni spoj nove energije i mogućnosti za uživanje u aktivnostima na otvorenom.

    Umesto da vas visoka temperatura tokom ovog perioda godine sputava i čini bezvoljnim - iskoristite tople dane da istražite svoj grad na nove i uzbudljive načine. U ovom blogu ćemo vam predložiti nekoliko interesantnih aktivnosti, uz koje ćete leto u gradu učiniti prijatnijim, a uspomene na njega nezaboravnim!

    Nastavi sa čitanjem
  4. Kupaći kostim i slameni šešir na betonu pored biljke

    Potrebna vam je promena okruženja? Tek ste se vratili sa godišnjeg odmora, a sunce i toplo vreme vas mame da spakujete kofere i negde otputujete?

    Ne brinite, niste jedini. Leto je idealno vreme za avanture i otkrivanje novih prostranstava, a Srbija savršena lokacija za to!

    Bilo da tražite priliku da se odmorite, osunčate, provedete vreme na svežem vazduhu ili osetite nalet adrenalina, izletišta u Srbiji nude mogućnosti za sve to. Otkrijte gde je najbolje otići na jednodnevni izlet, a koja izletišta u Srbiji zahtevaju da se za njih odvoji barem nekoliko dana!

    Nastavi sa čitanjem
  5. Nasmejana devojkanaslonjena na mrežu u plavom kupaćem kostimu na odbojkaškom terenu

    Odbojka na pesku, koktel u ruci i blagi povetarac u kosi - postoji li bolji opis leta?

    U vrelim i sparnim danima, plaža postaje omiljeno mesto za mnoge ljude koji žele da se osveže i uživaju u aktivnostima na suncu, a jedna od najpopularnijih letnjih igara na plaži je svakako odbojka.

    Nastavi sa čitanjem
  6. devojke u haljinama za plažu

    Moda je prolazna, stil je večan - rečenica je čuvene Koko Šanel, a mi bismo dodali samo to da stil definitivno ne bira vreme i mesto, pa je itekako prisutan i na plažama - kod onih koji ga imaju. Evo kako vas mi vidimo ove godine na letovanju i kakve odevne komade za plažu preporučujemo u kombinaciji sa popularnim Extreme Intimo modelima ženskih kupaćih kostima.

    Nastavi sa čitanjem
  7. devojke u Extreme Intimo kupaćim kostimima se sunčaju na plaži

    Kako se bliži letnja sezona, vreme je da osvežite svoju kolekciju kupaćih kostima i napravite sebi ugođaj sa stilom na plaži ili pored bazena!

    Leto 2023. donosi uzbudljive trendove u svet ženskih kupaćih kostima. Od asimetričnih jednodelnih kupaćih kostima do bezvremenskih bikinija i privlačnih kupaćih kostima sa zavodljivim otvorenim leđima, postoji nešto što će odgovarati svačijem stilu i biti u skladu sa željama svake žene!

    Kakvi će kupaći kostimi 2023. biti u trendu?

    Nastavi sa čitanjem
  8. žena okrenuta ledjima nosi crni kombinezon i belu torbu

    Moda proleće leto 2023. godine donosi mnoštvo zabavnih trendova u kojima ćete uživati! Pogledajte šta će se nositi nekoliko narednih meseci i odaberite odevne komade u kojima ćete da zasijate!

    Nastavi sa čitanjem
  9. Devojka oblači duks

    Najbolje banje u Srbiji predstavljaju jedinstveni spoj prelepe prirode, lekovitih svojstava i uopšte, one su - savršen ambijent za istinski odmor i uživanje.

    Nastavi sa čitanjem
  10. Žena u bež pidžami i badematilu stoji na stpenicama

    Dan žena je globalni praznik koji predstavlja proslavu dostignuća svih žena, i kao takav - idealan je trenutak da se kroz originalni poklon za 8. mart prisetimo svega zbog čega smo zahvalni na postojanju žena.

    Ukoliko se pitate šta pokloniti za 8. mart i potrebna vam je doza inspiracije, na pravom ste mestu!

    Najbolji pokloni za 8. mart - predlozi

    Pri izboru poklona za 8. mart, neophodno je, kao i pri izboru poklona za svaku drugu priliku, najpre poznavati interesovanja i stil osobe za koju se on kupuje. Ipak, postoje klasici sa kojima se zaista retko kad može omanuti i koji su uvek popularni.

    Otkrijte koji su to lepi i praktični pokloni za 8. mart kojima će se svaka žena uvek obradovati!

    #1 Kvalitetan brushalter kao idealan poklon za dan žena - ženin najpouzdaniji prijatelj

    Devojka sedi u forelji u topu i bade mantilu sa narandžasto belim prugama Devojka sedi u forelji u topu i bade mantilu sa narandžasto belim prugama

    Jedan od

    Nastavi sa čitanjem
Strana