Novogodišnja euforija se polako uvlači u domove, kancelarije, garderobere, planere, razgovore uz kafu i sve druge sfere svakodnevice u koje staju pitanja gde ćeš za Novu godinu ili šta obući za Novu godinu?

Možda ste tip osobe koja Novu godinu doživljava kroz lude zabave, ili praznike ipak vidite kroz romantične praznične filmove, ali sigurno je da će vam za obeležavanje ovog povoda biti potrebna topla i udobna odeća.

Nagađate, i u pravu ste - mi opet imamo nekoliko zanimljivih predloga!

Nove Extreme Intimo novogodišnje kolekcije Magical Time 1 i Magical Time 2 su donele fenomenalne odevne komade inspirisane prazničnim danima kao i niz lepih poklona za vaše najbliže. Osim što simboličnim motivima i bojama doprinose novogodišnjoj atmosferi, naši praznični modeli pružaju i ono najvažnije - ušuškanost i nežnost sa kojom hladni zimski dani postaju najtopliji u godini.

Vaši najbliži će se zasigurno pobrinuti da ljubavi i unutrašnje topline ne manjka ni za praznike, a mi smo se već uveliko angažovali na zadatku da vas utoplimo i spolja. Evo šta smo to pripremili za svaki tip novogodišnjeg slavlja za koji možete da se odlučite!

Novogodišnji praznici u toplini doma i prazničnih pidžama

Ušuškano slavlje u domu je nekada najlepši način da obeležite kraj jedne, i početak nove godine. Raskošno okićena jelka, tek izvađeni kolači iz rerne i kvalitetno vino su i više nego savršen plan za Novu godinu, naročito ukoliko imate tu privilegiju da je dočekate sa nekom posebnom osobom.

Žena sa tri devojčice i dečakom sede na podu ispred jelke i kamina u crvenim pidžamama

Bilo da je reč o vašoj drugarici, sestri ili jačoj polovini, lepi trenuci su zagarantovani ako su vam pri ruci omiljeni film, dugačka plej lista i udobni komadi odeće u kojima ćete se osećati ušuškano i komforno.

Nova godina u pidžami deluje dosadno samo ukoliko još niste pronašli onu koja je idealna za ovaj povod - ukrašena prazničnim motivima i najlepšim bojama u duhu zimskih radosti. A šta ako vam kažemo da našim novogodišnjim pidžamama nećete odoleti?

Nova Extreme Intimo kolekcija naišla je na oduševljenje lepšeg pola zbog prepoznatljivog kariranog dezena u crvenoj i sivoj kombinaciji, sa kojim je lako kombinovati majice, potkošulje ili druge komade koje smatrate najudobnijim.

Ne možemo da ne primetimo i to da su preslatki motivi kolačića na dugačkim pidžamama i više nego “instagramični”, zbog čega smo sigurni da ćete imati prelepe novogodišnje fotografije čak i ako za ovaj praznik ostanete u udobnosti svog doma.

Šta obući za Novu godinu kada putujete?

Novogodišnji praznici na putovanjima imaju posebnu čar, verovatno zato što poslednje sekunde tekuće godine imate priliku da odbrojavate na destinacijama koje ste uvek želeli da posetite. Kažu da čitava godina prolazi upravo onako kako se dočeka, pa zašto da ne priuštiti sebi doček na nekom od prostranih i prelepo okićenih trgova evropskih metropola?

Žena sa dve devojčice stoji ispred vrata u crnim novogodišnjim pidžamama sa motivom foke

Opcija je uvek i neka romantična planina koja će vam približiti novogodišnju atmosferu u njenom najoriginalnijem ruhu. Postoji li uopšte nešto što je više novogodišnje od planine, snega i borova?

Za koju god opciju da se odlučite ovog 31. decembra, savetujemo da se opremite praktičnom odećom, toplim čarapama i vunenim šalovima i kapama, kako biste u spektakularnim vatrometima uživali bez ograničenja.

Ponekada je teško odrediti šta obući za Novu godinu ako putujete, jer u kofere obično ne staje sve što poželite da imate pri ruci. Zato je važno spakovati se praktično: umesto dvodelne pidžame ponesite spavaćicu dugih rukava, a donji veš i brushaltere praktično upakujte u mrežice koje će uštedeti prostor.

Tople šalove i kape koji ionako nisu skloni gužvanju možete umotati i u “rolne”, tako da ostane dovoljno prostora za sve džempere, pantalone i obuću koju planirate da nosite.

Odevna kombinacija za elegantno novogodišnje veče

Novogodišnje proslave su postale deo tradicije, što dokazuju ugostiteljski objekti koji svake godinu pružaju fenomenalnu ponudu za novogodišnje veče. To uključuje sve komponente dobrog provoda - od kvalitetnih muzičkih bendova, obilnih specijaliteta i najboljih pića, pa do raskošno okićenih enterijera u kojima doček Nove godine izgleda zaista spektakularno.

Devojka sedi na stolu u bež majici na bretele, bež slipu i čarapama i jede kolač

Zbog toga ova prilika zahteva i poseban stajling za Novu godinu: lepe haljine, atraktivan hulahop, efektnu šminku i najpozitivnije raspoloženje!

U ovakvim prilikama često zaboravljamo da dobar osećaj ne dolazi samo od glamuroznih haljina i besprekorne šminke - važno je da baš svaki komad odeće bude kvalitetan i atraktivan, ukljućujući i donji veš i aksesoare.

Svaka žena zna koliko dobar i lep donji veš ume da utiče na samopouzdanje, čak i ako ovi komadi nisu vidljivi ljudima oko nas. Zato je ovo idealna prilika da svoje svečane kombinacije za Novu godinu upotpunite atraktivnim slipom sa čipkanim dodatkom u boji kože, koji će savršeno prionuti uz kožu bez ocrtavanja.

Udoban i lep brushalter se svakako podrazumeva, a u zavisnosti od haljine ili bluze koju nosite, možete izabrati efetnu crnu, nežno roze ili puder boju grudnjaka. Kada je veš udoban i kvalitetan sve kombinacije su dozvoljene, a naši dezeni i atraktivni detalji ih čine savršenim komadima za svaku, pa i novogodišnju priliku!

Obradujte i svoje najbliže najlepšim odevnim komadima za Novu godinu

Jedan od najlepših simbola praznika su novogodišnji pokloni, a mi smo izuzetno srećni jer po iznenađenja za svoje najdraže dolazite upravo u Extreme Intimo radnje.

Prema tome, pitanje Šta obući za Novu godinu? je dobilo konkurenciju u obliku najlepše praznične kutije sa mašnom na vrhu, ili pitanja Šta pokloniti njemu za Novu godinu? ili Čime obradovati sestru za praznike?.

Krenimo od muškarca koga želite da obradujete originalnim i praktičnim poklonom. Naša preporuka je duga muška pidžama sa prazničnim motivima, koje možete pronaći i na ženskim modelima iz naše kolekcije. Osim što ćete mu pokloniti zaista kvalitetan komplet za spavanje, svoju pidžamu možete uskladiti sa njegovom (mislili smo na sve!), što je posebno lep i romantičan gest, koji je u duhu Nove godine.

Žena i muškarac sa dve devojčice i bebom stoje na krevetu u novogodišnjim crvenim pidžamama sa motivom kolačića

Kada su u pitanju drugarice i mame - šta je lepši i prikladniji poklon od udobnih i mekanih materijala u bilo kom nosivom obliku?

Posebno za praznike smo kreirali vrlo ženstvene dvodelne pidžame sa gornjim delom na kopčanje, koje su prikladne za dame svih generacija. Kada već pominjemo sve generacije, ne možemo da izostavimo ni najmlađe za koje smo pripremili modele inspirisane crtanim likovima koje najviše vole!

Žena u plavoj pidžami na dug rukav sa motivom kolačića kiti novogodišnju jelku

Ono što posebno ističemo su simpatični modeli donjeg veša sa novogodišnjim motivima koje možete upakovati u originalna pakovanja u obliku ukrasa za jelku, što je najjednostavniji način da potpuno oduševite svoju sestru ili najbolju drugaricu!

Novogodišnji ukrasi za jelku u obliku staklenih kugli složeni na tepihu

Osim toga, niz je univerzalnih proizvoda koji su baš uvek potrebni i koje možete pokloniti baš svakoj dragoj osobi. Jedan takav poklon je set peškira u zvezdanim i prugastim dezenima, koje smo “upakovali” u sivu mašnu. Pitate se zašto je ovo poseban poklon?

Proizvodi iz naše novogodišnje kolekcije nisu samo obični proizvodi. Svaki model je izrađen od najfinijih prirodnih materijala u koje su utkane najlepše praznične želje. “Zagrlite” najdraže osobe Extreme Intimo modelima, koji će im pružiti mnogo nežnosti i topline i kada niste uz njih.

Tri devojke u crnoj spavacici i majici na bretele sa motivom zvezdica stoje ispred crvene zavese i drze čaše

Ako ste odlučili na koji način ćete proslaviti praznike, šta obući za Novu godinu i šta pokloniti najdražima, ostalo je još samo da se adekvatno opremite za sve lepo što predstoji u dobro poznatim radnjama. Želimo vam srećne, tople i udobne novogodišnje praznike!