Šta obući za izlazak na večeru - stajling ideje za izlazak u restoran

Šta obući za izlazak na večeru? Kako postići savršeni modni balans između doteranog i svedenog izgleda? Zašto je tako teško zablistati na večeri u restoranu? 

Znamo da vam se ova pitanja motaju po glavi već pri rezervaciji mesta na kom ćete večerati, a da do poslednjeg trenutka nemate ideju šta ćete obući. Potpuno razumemo - izlazak na večeru iziskuje sasvim poseban način odevanja - ni previše doteran, a ni preterano jednostavan. 

Upravo zbog tog očekivanog izbalansiranog modnog stila i jeste teško osmisliti savršenu odevnu kombinaciju za večeru

A šta ako vam kažemo da ovo može da se promeni i da više nećete morati da se nervirate oko toga što “nemate šta da obučete” pred svaki izlazak u restoran? 

Sve što je potrebno su samo par stručnih modnih saveta koji će vam pomoći da razaznate šta obući za izlazak na večeru. Ne samo na onu koja vas uskoro očekuje, već i na svaku u budućnosti. Bajbolji modni saveti za stajling za večeru čekaju vas u nastavku teksta.

Sve tajne elegancije - sofisticiran izgled za izlazak na večeru 

Kada se pitate šta obući za izlazak na večeru, to uglavnom znači da niste sasvim sigurne kako bi uopšte trebalo da izgledate.

Ključna reč modnog stila za večernji izlazak u restoran je njeno veličanstvo - elegancija

Dok se za noćni izlazak u klub uglavnom savetuje atraktivan i privlačan modni stil, večernji izlazak u restoran podrazumeva obaveznu dozu klasike, šika i elegancije. Kako napraviti razliku?

Jednostavno je - odlučujte se za klasične odevne komade!

Klasične i elegantne odevne kombinacije sa kojima ne možete da pogrešite su: bluza neutranih boja uz cigaret pantalone; duga suknja ukobinovana sa topom sa V izrezom; mala crna haljina sa atraktivnim parom cipela, ili kombinezon u boji koja vam odlično stoji, iskombinovan sa dobrim parom cipela na štiklu. 

Iako su ovakve odevne kombinacije u modnom svetu poznate kao one sa kojima nema greške, postoji nekoliko stvari na koje takođe treba misliti: veličina i materijal garderobe, asesoari sa kojima ćete ih kombinovati i upečatljiv detalj koji će se isticati.

Odgovarajuća veličina i fini materijal garderobe - važan kriterijum za stajling za večeru

Da li ste znale da odevni komad koji je za samo jedan broj manji ili veći od onog koji inače nosite može da učini da izgledate potpuno drugačije? Neuredno i nedoterano. Čak i u slučaju klasičnih, najboljih i naskljupljih odevnih komada! 

Svaka sofisticirana dama zna da su odgovarajuća veličina i kvalitetan materijal osnova svake toalete, posebno one za izlazak na večeru. 

Kada je reč o veličini i materijalu komada iz odevne kombinacije, ključno je da znate da odaberete pravu veličinu stvari koje nosite i da tokom svakog narednog šopinga počnete da obraćate pažnju i na materijale od kojih su skrojene. Videćete kako ćete vremenom dobiti pun ormar stvari koje ćete moći da obučete i za najelegantniji izlazak na večeru!

Potrebno je samo da birate isključivo odevne komade koji odgovaraju vašem broju i samo garderobu skrojenu od finih prirodnih materijala

Devojka u Extreme Intimo spavaćici gleda kroz prozor

Asesoar kao ključ doteranog izgleda za izlazak na večeru

Klasične i elegantne odevne kombinacije imaju jednu veliku prednost - ukoliko znate kako ih iskombinovati sa pravim modnim detaljima, one mogu da se nose uvek i svuda!

Razliku između klasične odevne kombinacije za posao, za ručak, izlazak u klub i na večeru, treba da naučite da napravite isključivo asesoarom.

Na primer, male luksuzne tašnice definitivno nisu one koje biste nosile u dnevnim kombinacijama, pa ih zato nosite za večeru. Isto je i sa krupnim, ali elegantnim nakitom, večernjom šminkom i parom dobrih stiletto cipela na štiklu

Ukoliko na večeru odlazite u zimskim mesecima, stajling obavezno upotpunite i finim najlon čarapama koje se neće sijati i nežno će prijanjati uz kožu, zaglađivajući je istovremeno. 

Neka se jedan detalj na vama posebno ističe. Bilo da je to ešarpa, da su to minđuše, ili možda cipele. Ostale odevne komade i asesoare onda “smirite” birajući svedeno i neutralno  - ovaj balans je glavna tajna elegantnog i doteranog izgleda

Šta obući za izlazak na večeru a izgledati atraktivno?

Ukoliko tražite stajling romantičnu večeru sa partnerom, znamo da sofisticiran i elegantan izgled o kome vas savetujemo nije dovoljan, jer uz to imate želju da izgledate i atraktivno i privlačno.

Iako duboko verujemo u to da seksipil isijava iz svake elegantne dame, koja svojom garderobom i izgledom govori da ima ukusa, a držanjem i stavom da je zadovoljna sobom, znamo da je teško odoleti, a ne istaći barem neki adut njegovim otkrivanjem.

Onda je ključno da odaberete koji deo tela ćete tačno odlučiti da istaknete.

Ako odaberete da to budu noge - obucite kratko, ali ne ističite dekolte. Ukoliko ističete struk - nosite usko, ali dovoljno dugo, a ako želite da naglasite ramenena - majica tankih bretela, uz fine pantalone, predstavlja savršen izbor.

Zašto odabrati samo jedno?

Zato što će svaki modni poznavalac i stručnjak reći da sve drugo vrlo lako može da izgleda vulgarno i neukusno, a to sigurno nije izgled koji ste želele da imate u finom restoranu na večeri

Devojka u Extreme Intimo vešu pozira na fotelji

Budite zadovoljne svojim izgledom - samopouzdanje je pola modnog stila

Ni primena najboljih modnih pravila ne može da učini mnogo ako vi niste zadovoljne time kako izgledate!

Kada razmišljate o tome šta obući za izlazak na večeru obratite pažnju na to kako ćete se u tome osećati. Znamo da svaka dama ima one dane kada ni najbolja ženska garderoba, ni savršena frizura i šminka, pa čak ni osoba sa kojom ide na večeru, ne može da učini da se oseća dobro, zadovoljno sobom, a ni raspoloženo.

I za ovo imamo nekoliko trikova! 

Odvojite vreme za doterivanje za večeru - žurba vas ovako neće dodatno unervoziti, a i imaćete dovoljno vremena da napravite ceo ritual pre nego što se uputite u restoran. 

Svratite do obližnje drogerije i kupite svoju omiljenu masku za lice. Pustite omiljenu muziku, napravite kupku. Namažite se omiljenim, mirišljavim mlekom za telo i ne žurite dok se budete šminkale. 

Sve ovo će vas opustiti i napuniti pozitivnom energijom. 

Obavezno obucite najlepši donji veš! On će pospešiti vaše samopouzdanje i probuditi ženstvenost - osećaćete se fenomenalno tokom cele večeri. 

Ukoliko ste upravo u potrazi za sofisticiranim komadima najfinijeg donjeg veša i brushaltera koji ćete nositi na večeri, možda i za garderobom koja će se u restoranu posebno isticati svojim kvalitetom i svedenim dizajnom, ili nekim drugim modnim detaljem - Extreme Intimo uspešno će odgovoriti na svaku vaše potrebe! 

Čekamo vas!