Secret Santa - idealni novogodišnji pokloni za kolege

Sa njima provodite trećinu svog vremena. Zajedno radite, kuckate, sastančite, ručate. Podržavaju vas kad ostvarujete uspehe i raduju kada napredujete. Najbliže kolege su sigurno u toku i sa onim što se događa u vašem privatnom životu.

Koleginice i kolege nesumnjivo zauzimaju posebno mesto u vašem srcu, pa je svakako poželjno pokazati im naklonost poklonima u specijalinim prilikama, te i novogodišnjim praznicima. 

Secret Santa pruža savršenu priliku da razmenite poklone u okviru radnog kolektiva, a istovremeno zanimljivom igrom unesete praznične čarolije u radnu atmosferu i ulepšate pozne decembarske dane koje provodite radeći. 

Želite da uvedete ovu tradiciju i u svoju kancelariju ili ste već izvukli srećnika kome kupujete poklon? U nastavku vam predstavljamo osnovna pravila Secret Santa igre i dajemo provereno dobre ideje novogodišnjih poklona za kolege. 

Secret Santa - igra koja unosi praznični duh u svaku kancelariju

Secret Santa je igra koja je brzo osvojila radne kolektive u Americi, a potom se proširila i celom zapadnom hemisferom, te stigla i do naših kancelarija. I zaista - kako bolje uneti praznični duh nego uz zabavu, zajedništvo i puno osmeha, a istovremeno obradovati kolege lepim poklonom nego uz igru Tajnog Deda Mraza. U tome je tajna velike popularnosti ove zabavne igre.

Kako se igra Secret Santa?

Dogovorite najbolji termin za izvlačenje i okupite se u tom terminu. Neka svako od zaposlenih napiše svoje ime na komadu papirića, presavije ga i ubaci u kutiju. Izvlačenje može da počne! Ukoliko ste na režimu rada od kuće, ne brinite - Secret Santa može se igrati i online, samo pronađite najadekvatniji sajt ili aplikaciju. 

Svako će izvući po jednog kolegu kome treba da kupi novogodišnji poklon, a pritom ne otkriva nikome koga je izvukao. Dogovorite da li će to ko je kome bio Deda Mraz ostati tajna i nakon dodele poklona ili ćete otkriti kad budete razmenjivali poklone. Ostalo je samo da se dogovorite koji je termin razmena poklona (obično bude pred samu Novu godinu, 30. ili 31. decembra) i naravno - da pronađete idealan poklon za kolegu ili koleginicu koju ste izvukli.

Ideje za Secret Santa poklone - idealni novogodišnji pokloni za kolege 

Novogodišnji pokloni za kolege mogu se podeliti u nekoliko kategorija: pokloni koji su u vezi sa poslom, interesantni i neočekivani pokloni i klasični pokloni sa kojima sigurno nećete pogrešiti.

Krenimo od ideja iz naše omiljene kategorije provereno dobrih poklona.

Najbolji pokloni su oni koji su korisni i lepi, a kada se biraju za priliku kakva je Nova godina - preporučljivo je da budu propraćeni i zanimljivim novogodišnjim i prazničnim motivima. Klasični pokloni pogodni su za svaku dragu osobu, pa i kolege, kod kojih pri probiranju poklona treba biti naročito pažljiv i decentan.

Čovek sa kapom stoji pored automobila i drži jelku koja je na krovu

Pidžama kao idealan praznični poklon za kolegu ili koleginicu

Ima li boljeg novogodišnjeg poklona od mekane, nežne i dizajnom praznično inspirisane pidžame? Ne samo da neodoljivo podseća na slatke zimske snove, već je i vrlo praktična i korisna

Svakome uvek treba još jedna pidžama, a retko kada sami odemo u kupovinu stvari za spavanje, pa je ovo idealna prilika da obradujete kolegu korisnim poklonom. 

Extreme Intimo novogodišnje pidžame za žene i pidžame za muškarce skrojene su od najfinijih materijala, poznate su po vrhunskom kvalitetu i krojevima koji su udobni, a istovremeno laskaju figuri. Kolekcija je protkana i  prazničnim motivima, te ovaj poklon odiše novogodišnjim ruhom i predstavlja pun pogodak.

Devojka u crvenoj haljini na ljuljaški

Novogodišnje čarape - happy socks kojima se ne odoleva

Muške i ženske čarape sa novogodišnjim motivima savršen su izbor za Secret Santa poklon!

Vesele, razigrane i otkačene, novogodišnje čarape sigurno će se dopasti kolegi ili koleginici kojoj ste ih namenili. Ovakav novogodišnji poklon idealan je za Secret Santa igre sa niskim budžetom, ili kao deo većeg poklona. 

Svima je potreban još jedan par čarapa, pa neka ovaj bude potpuno neodoljiv - beskrajno veseo i praznično inspirisan!

Crveno crne čarape pored upakovanog poklona

Planer za narednu godinu - koristan poklon od Tajnog Deda Mraza

Planer je uvek dobar izbor novogodišnjeg poklona, zbog simbolike koju sa sobom nosi i same suštine i funkcije koja mu je dodeljena. Zbog toga je ovaj poklon definitivno i onaj sa kojim ne možete da pogrešite. Idealno vreme za kupovinu planera upravo je početak Nove godine! 

Dizajn planera birajte prema stilu osobe kojoj ga kupujete, a prilikom istraživanja planera iz ponude videćete da ih ima u najraznovrsnijim koloritima i dezenima - od najelegantnijih i jednobojnih, obloženih (eko)kožom, pa sve do šarenih, sa zanimljivim natpisima ili motivacionim porukama.

Zanimljiv gedžet koji olakšava svakodnevicu

Gedžeti su takođe odličan izbor poklona za kolege. Stvoreni su sa namerom da olakšaju svakodnevicu i omoguće dodatne performanse stvarima koje već imate. Od držača za mobilni u automobilu, preko eksterne baterije za telefon, sve do bežičnih slušalica ili pametnog sata  - sigurno ćete među njima pronaći idealan poklon za kolegu ili koleginicu koje ste izvukli.

Crvene papuče kao poklon za novu godinu

Poklon za kolege ukoliko radite od kuće 

Ako radite od kuće, vašim kolegama su trenutno najpotrebniji bademantil i papuče - nova radna uniforma

Ženski bademantili vrlo su raznovrsni, kako po pitanju materijala od kojih su skrojeni, tako i prema dezeniranosti, boji i kroju. Lako ćete odabrati upravo onaj koji će najviše odgovarati preferencama dame kojoj ga kupujete ukoliko obratite pažnju na životni i modni stil, ali ono o čemu bez obzira na lične preference treba da vodite računa jeste da se bademantil odlikuje visokim kvalitetom i prijatnim materijalom. 

Kada je reč o muškim bademantilima, izbor je sužen, a uglavnom su dizajnirani u konvencionalnim koloritima, upravo zbog toga što muškarci ovakav dizajn više preferiraju. 

Ukoliko odaberete papuče kao deo poklona ili ceo poklon, on će biti vrlo duhovit i simpatičan. Pokazaćete kolegi da znate koja obuća mu je trenutno najpotrebnija! 

Lepo upakovani pokloni za kolege uvek će biti reprezentativniji

Svaki poklon lepši je i reprezentativniji kada je spakovan u očaravajući ukrasni papir, nego kada ga samo predate nespakovanog ili u kesi. Na ukrasni papir možete dodati i mašnu ili neki slični dekorativni element koji će još više ulepšati izgled poklona. 

Osim toga, lep detalj kojim ćete pokazati dodatnu pažnju, biće i novogodišnja čestitka. Zavisno od toga koliko ste bliski sa osobom koju ste izvukli, možete je napisati u rasponu od duhovite do sasvim konvencionalne i ozbiljne. 

Važna je pažnja!

Odaberite najbolji Secret Santa poklon za kolege u našem asortimanu. Pored širokog kataloga, Extreme Intimo poznat je po visokom kvalitetu i lepom dizajnu. Kroz novogodišnje kolekcije uvek provučemo i naročitu nežnost u dizajnu, a propratimo je i sjajnim novogodišnjim popustom. Budite najbolji tajni Deda Mraz u kolektivu i obradujte kolegu neodoljivim znakom pažnje

Poklon možete poručiti uz našu brzu i bezbednu online prodavnicu, ili nas možete posetiti na nekom od naših prodajnih mesta