Retro kupaći kostimi - saznajte koji modeli su opet u modi

Retro kupaći kostimi su ponovo u modi! 

Da li smo vas obradovali ovom informacijom?

Retro stil se vraća na velika vrata, a sa sobom ovog leta donosi veliki izbor kupaćih kostima koji ističu ženstvenost i obline ženskog tela.

Extreme Intimo kao i inače prati sve modne trendove, pa smo tako i za ovu letnju sezonu pripremili za vas veliki izbor kupaćih u vintage stilu koje smo jedva čekali da vam predstavimo! Zasijajte ovog leta na plaži, i odaberite neki od must have kupaćih iz naše ponude.

U nastavku teksta pročitajte koji su to modeli retro kupaćih kostima najpopularniji i najtraženiji i koje ćete modele najviše gledati na plaži ovog leta.

Jednodelni retro kupaći kostimi sa dubokim izrezom

Jednodelni kupaći kostimi nikada neće izaći iz mode, a još su u retro stilu to može da znači samo jedno - ovog leta ćete zablistati na letovanju.

Ovaj model sa dubokim izrezom prva je nosila Fara Foset 70ih godina, dok je vrhunac popularnosti dostigao 90ih godina prošlog veka, kada je Pamela Aderson u Čuvarima plaže iznela ovaj model u crvenoj boji koji je zasenio svet.

Kako se ovaj trend opet vraća u modu, u našoj ponudi pronaćićete veliki izbor jednodelnih kupaćih koji će istaći vaše obline.

Devojka u kupaćem zavodljivo gleda

High waisted retro kupaći kostim - visokostrukirani donji deo

Kupaći kostimi sa visokim strukom su bili izuzetno popularni 1980ih godina i gotovo svaka pripadnica nežnijeg pola je posedovala ovaj model. Kako je ovo jedan od modela koji najviše laska ženskoj figuri, povratak high waisted retro kupaćeg kostima na scenu obradovao je mnoge dame.

Ženski kupaći donji deo koji ima visok struk ističe ono najlepše na telu, a prekriva sve nedostatke. Zbog specifičnog kroja, kupaći sa dubokim strukom ističe zadnjicu i čini da struk izgleda vizuelno uže. Posebno je pogodan za one dame kojima je nesigurnost stomak, zato što ga u potpunosti prekriva.

Devojke u kupaćem na plaži

Retro kupaći sa dubokim krojem - high cut kupaći kostim

Ovaj upadljiv model kupaćeg kostima, postao je popularan još 60ih godina prošlog veka, koje su poznate kao liberalne 60te. U ovom periodu kupaći kostimi su počeli da budu sve otkriveniji, dok su poznati dizajneri sve više eksperimentisali sa krojevima i dezenima. Zbog načina na koji ističe figuru, ovaj model kupaćeg kostima je popularan i danas, pa će i ove godine preplaviti plaže.

Donji deo kupaćeg sa dubokim krojem vizuelno izdužuje noge, pa je idealan za one dame sa kraćim nogama i dužim trupom.

Velike kopče i kaiševi - sinonim za retro kupaći kostim

Jednodelni ili dvodelni ženski kupaći kostimi sa dodatkom u vidu kaiša ili trake koja se vezuje oko struka stoji gotovo svakom tipu građe i ističe figuru. U zavisnosti od samog modela kupaćeg, traku možete vezati na sredini ili sa strane.

Ukoliko ne posedujete jedan ovakav model, možete i sami kombinovati tanji kaiš sa onim kupaćim koji već posedujete i dodati mu retro notu. Ovi retro kupaći kostimi, idealno se slažu sa širokim letnjim pantalonama, a uz adekvatan aksesoar, nikoga nećete ostaviti ravnodušnim. 

Devojka u retro bikiniju

Retro kupaći kostimi - ovog leta u stilu 70ih

1970ih godina se pažnja posebno posvećivala modi, pa ni kupaći kostimi nisu izuzetak. U ovom periodu dizajneri eksperimentišu sa različitim stilovima i stvaraju unikatni dizajn kupaćeg kostima. Bikini se sužava i određenim detaljima se povezuju gornji deo kupaćeg sa donjim. To može biti uz pomoć mašne, lanaca, šnala ili trake koja je vezana u čvor.

Ovi detalji učiniće i jednostavan ženski kupaći kostim retro, efektnim i primetnim. Obucite neku od verzija ovog modela, stavite šešir, naočare za sunce i ponesite torbu za plažu i svoj omiljeni peškir za plažu i pokažite da se i na letovanju mogu pratiti modni trendovi.

Kako nam je veoma važna sloboda žena, posebno volimo period 70ih godina kada su žene dobile više izbora po pitanju oblačenja kako u svakodnevnom životu, tako i na plaži. U retro kupaćim kostimima iz naše ponude osećaćete se prijatno i zadovoljno u svojoj koži!

Pokažite svoj novi kostim i zasijajte na slikama na društvenim mrežama uz samo nekoliko trikova!

Retro bikini - uvek u modi

Od kada je Merilin Monro još u 60im godinama pozirala u bikiniju boje kože, bikini je postao jedan od omiljenih kostima dama širom sveta, a tu titulu nosi 60 godina kasnije. Retro bikini pravi se u različitim bojama i dezenima koji su karakteristični za ovaj period. Od jednobojnih, preko šarenih pa sve do onih pravljenih od teksasa -  retro stil sve dozvoljava!

Uvek pažljivo biramo kostime koji će se naći u našoj ponudi i trudimo se da ponudimo našim damama različite modele koji će im uliti samopouzdanje i idealno pristajati njihovoj figuri

Devojke u tigrastom kupaćem

Animal print, tufne, cvetni motiv i metalik za upečatljiv izgled na plaži

Osim što su retro modeli kupaćih kostima najpopularniji ove sezone, isti slučaj je i sa materijalima i dezenima. 

Najpopularniji dezen u našoj novoj kolekciji upravo je animal print koji se na široka vrata vratio iz 80ih godina i predstavlja dezen koji mogu da iznesu samo odvažne dame. Ovaj vanvremenski print izgleda atraktivno na svakom modelu kupaćeg kostime, bio on jednodelni ili dvodelni.

Popularan je i mornarski print - teget bele pruge sa crvenim detaljima, a ovaj dezen najbolje pristaje retro kupaćim sa kaišem ili trakom.

Popularan patern u svetu mode - tufne, našao je mesto i u svetu kupaćih kostima i odiše dozom retro estetike. Retro bikini ili pak high waisted kupaći na tufne omogućiće vam da istaknete svoj stil i ukus na plaži i učinite je svojom modnom pistom.

Cvetni motivi, šljokice i disko boje, koje su bile potpuni hit 70ih godina, takođe će se naći među najtraženijim i ove letnje sezone.

Extreme Intimo je vaš najbolji saveznik u pripremi za more i pronalaženju kupaćeg kostima koji će vam pružiti maksimalnu udobnost i kvalitet, a istovremeno ispuniti sve vaše estetske kriterijume. Kombinujte različite modele gornjeg i donjeg dela, budite svoje ovog leta i osećajte se lepo u svojoj koži!