Prolećne boje i garderoba - unesite vedrinu u prolećni stajling

Prvi zraci sunca nagoveštavaju da se bliže topliji dani, prijatne temperature, a vedro nebo viđaćemo sve češće!

Baš tada vreme je za sređivanje garderobera i uključivanje vedrih komada odeće u stajling.

Džempere, šalove i kape polako odložite u zadnji deo ormara, a na lako dostpune police smestite nove komade skrojene upravo za tople dane koji dolaze.

Ako tražite inspiraciju i želite da se u vašem ormaru nađe prolećna odeća u kojoj ćete osećati sjajno, nastavite da čitate naš tekst. Saznajte koje su to prolećne boje i pronađite ideje za prolećne stajlinge!

Prolećne boje - Koje nijanse su idealne za prve sunčane dane

Prvi zeleni listovi, rascvetane krošnje i cvetni miris koji se širi ulicama, mami nas da izađemo i uživamo u svim lepotama koje nam proleće nesebično daje. 

Da li se pitate u kojim bojama ćete se najbolje uklopiti u ovu sliku i ujedno biti u korak sa najnovijim trendovima? 

Ove sezone aktuelno je nekoliko boja i po svemu sudeći čitavo proleće neće izlaziti iz trenda. Uz pažljiv odbir garderobe i uključivanje ovih nijansi u vaše prolećne kombinacije - postižete pun modni pogodak!

Extreme Intimo tu je da svojim neobičnim, ali i basic komadima odeće isprati trendove i odgovori na zahteve dama različitih modnih afiniteta. 

Koje su to boje uz koje ćete postići pun pogodak sa prolećnim kombinacijama? 

Plava boja - vedra boja neba neizostavna je u vašem ormaru

Plava boja ovog proleća je nepogrešiv izbor. Umirujuća nijansa neba lako se kombinuje uz bež tonove, klasičnu belu boju i vedru žutu. 

Ona simbolizuje poverenje, odanost i deluje umirujuće. Baš zato, idealan je izbor za poslovne odevne kombinacije, kao i za razgovor za posao, ali i za opuštenu šetnju i piće sa prijateljicama!

U levom delu devojka u plavoj letnjoj majici i šorcu, a u desnom 3 različite majice na bretele

Žuta boja - atraktivna nijansa za prolećne dane 

Jeste li spremni da unesete energiju sunca u vaš prolećni outfit? 

Onda je žuta boja neizostavna ovog proleća u vašem ormaru.

Vedrina i pozitivna energija isijavaće iz vaše garderobe gde god da ste se zaputile. Prolećna garderoba u žutoj nijansi sjajno se kombinuje uz teget, kao i uz sve nijanse teksasa, ali i uz klasičnu sivu i crnu boju. Uz jednostavnu majicu žute boje lako ćete uklopiti brojne komade garderobe!

Plava devojka u žutoj letnjoj majici

Ljubičasta - boja lavande aktuelna je ovog proleća

Nežnoj nijansi lavande teško je odoleti. 

Ona umiruje, ali i inspiriše i donosi optimizam. Snažno je povezana sa prolećem, pa je idealna za prve tople dane. Uz nežnu ljubičastu nijansu uklopiće se u prirodni ambijent i tek procvetale krošnje drveća. 

Možete je kombinovati sa džinsom, klasičnom belom, žutom, bež bojom, a uz malo kreativnosti i eksperimentisanja i uz druge tonove!


Devojka pozira u ljubičastoj trenerci i kačketu

Zelena - unesite pozitivnu energiju u vaše odevne kombinacije

Ima li boje koja više asocira na proleće od zelene? 

Boja prirode, prvih olistalih krošanja i trave. Ona predstavlja, mir, ravnotežu i rast. Svetlije zelene nijanse učiniće da se osećate energično i živahno, a tamnije da budete mirniji i uravnoteženi. 

Baš zato što daje neopsivu energiju i čini da budete orne za raznovrsne aktivnosti, ova boja deo je naše ponude sportskih grudnjaka i ženskih topova koji će vam pružiti sjajnu potporu za treniranje. 

Zelena boja može se slagati uz brojne nijanse u skladu sa prilikom i efektom koji želite da postignete. 

Svakog proleća u Extreme Intimo ženskoj kolekciji pronaći ćete raznobojne komade odeće skrojene od visoko kvalitetnih materijala. Uz jednobojne, klasične, ali i efektne komade moći ćete samouvereno da prošetate osunčanim predelima i tek ozelenelim parkovima!

Atraktivna prolećna garderoba - Iznesite atrakativne dezene na sunce

Intezivne nijanse koje donose vedrinu već pri prvom pogledu idealne su za proleće - a kojim dezenima postižete savršen prolećni izgled? 

Naravno, reč je o cvetnom dezenu!

Žena u prolećnoj spavaćici sa cvetnim dezenima

Može li proleće da prođe bez cveća?

Mi mislimo da ne može i zato smo ovaj vanvremenski dezen uključili u gotovo sve komade odeće. Kolekciju udobnog ženskog veša oplemenili smo upravo kvalitetnim modelima u intenzivnim, ali i pastelnim nijansama sa upečatljivim cvetnim dezenima. 

Ako ste ljubitelji klasike, obradovaće vas i klasični modeli, ali i popularne,  vanvremenske tufne koje smo osim u veš uključili u kolekciju ženskih majica, posebno komfornih potkošulja. 

Uz udobne spavaćice i ženske pidžame sa cvetnim dezenom, ali i klasične modele, apsolutno ste spremne da uskočite u toplije dane okupane suncem, a duge noći i prolećna jutra biće pravo uživanje.

Istražite naše novitete i odaberite prolećni dezen koji je u skladu sa vašim stilom!

Udobnost i kvalitet uvek su na prvom mestu

Udobni i kvalitetni komadi odeće potrebni su nam tokom cele godine, pa od ovih karakteristika ne treba odustati ni prilikom odabira prolećne garderobe.

Nežni i kvalitetni materijali kao što su pamuk i viskoza idealan su izbor za proleće. Pamuk koji koristimo prilikom izrade naših komada odeće odlikuje visoki kvalitet, a već prilikom prvog nošenja i nežnog osećaja na koži i sami ćete se uveriti u to. Još jedna prednost pamuka posebno važna za proleću garderobu vedrih boja jeste postojanost.

Čak i kada odeću višestruko perete u mašini za veš (po uputstvu sa etikete), boja i kvalitet materijala ostaće nepromenjeni i baš svaki put kada obučete određeni komad garderobe izgledaćete sjajno!

Prolećna odeća izrađena od viskoze lepršava je, nežno pada laskajući građi svake dame, zato je idealna za gotovo sve odevne kombinacije. Ozbiljnom poslovnom stajlingu daće notu elegancije, a outfitu koji ste odabrali za šetnju neophodnu dozu lepršavosti. 

U neke od naših odevnih komada uključili smo i neprevaziđeni lan - izuzetno otporan i čvrst materijal posebno pogodan za visoke temperature. Uz Extreme Intimo i kvalitetne materijale od kojih je naša ženska odeća sačinjena možete biti sigurne da ste načinili pravi izbor prolećne odeće!

Ideje za prolećne stajlinge u kojima ćete se osećati sjajno 

U kojim komadima odeće se osećate najprijatnije?

Upravo ti odevni predmeti idealni su za proleće!

Kod nas ćete pronaći komforne ženske trenerke u pravim prolećnim nijansama koje možete nositi za opuštenu šetnju sa prijateljicama, ali i za popodne kod kuće. Za ljubiteljke klasike sjajan izbor je monohromatski stajling, odnosno kombinacija gornjeg i donjeg dela trenerke u istoj nijansi u kojoj ćete zasigurno biti primećene gde god da se zaputite.

Plava devojka u sivoj trenerci i crnoj top majici

Za nešto ozbiljniji stajling predlažemo vam da odaberete jednobojnu majicu na šire bretele i iskombinujete je sa komfornim farmerka ili dubokom suknjom. Ne zaboravite na brushaltere koji su vrlo važan segment celokupnog stajlinga.  

Ima li lepšeg osećaja od nošenja komfornog i ujedno atraktivnog donjeg veša? 

U našu kolekciju uključili smo veš u različitim nijansama i atraktivnim dezenima u skladu sa stilskim afinitetima svih dama. 

Uz pažljiv odabir i kombinaciju brushaltera i omiljenog modela gaćica u istoj nijansi ili dezenu, bićete zadovoljne svojim odrazom u ogledalu.

Extreme Intimo nije zaboravio na ljubiteljke klasike!

Kod nas naći jednobojne modele kreirane sa najvećim udelom lagane viskoze i pamučne postave, pa prijatan osećaj na koži neće izostati!

U našoj ponudi nalaze se komadi odeće u klasičnim, vanvremenskim nijansama poput bež, crne, teget i bele boje. Uz upečatljive aksesoare - vaš prolećni stajling je kompletan!

Nadamo se da ste čitanjem našeg teksta dobili neophodne smernice, te znate koja prolećna garderoba treba da se nađe u vašem ormaru ove sezone. Kvalitetna, jedinstvena i upečatljiva odeća iz našeg asortimana odgovoriće na zahteve dama različih modnih afiniteta. Zato vam predlažemo da istražite naš online asortiman, ili nas posetite na brojnim lokacijama širom Srbije. 

Unesite vedrinu u svoj ormar i budite spremne za prolećnu sezonu!