Novogodišnje čarape kao poklon za sve generacije - autentičan dodir nežnosti

Sećate li se kako su nam naše bake i mame govorile u detinjstvu: utopli noge ili ono čuveno “sve kreće od nogu”? Zaista, čim se zimski period približi svi imamo potrebu da se ušuškamo i smestimo svoja stopala u mekano i toplo, a tokom praznika ova želja dobija posebno ruho i tada na scenu stupaju novogodišnje čarape.

Šareni dizajn, novogodišnji motivi, udobnost, toplina, i prijatni prirodni materijali - od toga su skrojene čarape za Novu godinu koje mi izrađujemo, i zato verujemo da su one idealan poklon za sve generacije.

Tim povodom pripremili smo savete o tome koga biste sve to mogli da obradujete ovim korisnim i nežnim poklonom, a uz to reći ćemo vam i zašto.

Dečije novogodišnje čarape - praznični motivi i mekoća 

Velika novogodišnja čarapa u kojoj se nalaze slatkiši i pokloni, smeštena iznad kamina, nadomak jelke jedna je od omiljenih dečijih asocijacija na praznike, koju najčešće prvi put vide u filmu.

Ne možemo da utvrdimo da li je ova asocijacija bila presudna, ili je neodoljivost i udobnost prevagnula, ali ono što znamo jeste - bilo da su u pitanju čarape za dečake, ili čarape za devojčice, mališani se jako obraduju mekanim čarapicama sa omiljenim novogodišnjim motivima.

Tako možete odabrati sokne sa likom Deda Mraza, ili neodoljivo slatke čarape sa motivima čovečuljka od đumbira. Prilikom izbora čarapa za mališane ne možete napraviti grešku, a velika prednost je i u tome što su sve čarapice i dovoljno rastegljive pa su manje šanse da pogrešite veličinu.

Crveni novogodišnji outfit za decu sa motivima deda mraza

Dečijem poklonu obradovaće se i roditelji 

Dok smo deca, najvažnije nam je da poklon bude lep i zanimljiv, kada odrastemo najviše se radujemo kada je poklon koristan. Zato ako novogodišnje čarape kupujete nekom mališanu u vašoj porodici, očekujte da ćete osim detetu, osmeh izmamiti i roditeljima! 

Čarapica nikad dosta, jer se ovaj udoban i neophodan detalj često zagubi ili raspari, osim toga mališani rastu “kao iz vode”, s toga, novogodišnje čarape su pun pogodak kao praznični dar, ili dodatak za isti. 

Ukoliko želite, uz ovaj poklon možete kombinovati i novogodišnje pidžame, i na taj način kompletirati idealan praznični dar za mališana. 

Udobne i tople čarape kao poklon za roditelje 

Ove Nove godine želite da obradujete mamu i tatu.  

Zahvalni ste za sve praznike koje su oni učinili toplim i ušuškanim kada ste bili mali, i sada želite da im uzvratite ljubav i pažnju sitnicom koja će im ugrejati srce? Za ovaj povod možete odabrati novogodišnje čarape! 

Kao što smo već rekli korisni pokloni nikada ne izlaze iz mode, pa bi tako trebalo da pogledate modele muških čarapa i modele ženskih čarapa, kako biste za svoje roditelje odabrali udoban i kvalitetan par čarapa.

Kako se čarape za odrasle razlikuju od onih koje poklanjamo deci? 

Pre svega, kada roditeljima poklanjamo čarape za Novu godinu, one ne moraju imati praznične motive. Roditelji će se izuzetno obradovati prirodnim materijalima i vrhunskom udobnošću. Zato, neka prakitčnost bude na prvom mestu. 

Poklonite svojim prijateljima novogodišnje čarape 

Ako ste ove godine odlučili da budete Deda Mraz svojim prijateljima, i već vidite da je vaša lista dobrih prijatelja poduža, verujemo da se pitate da li ćete uspešno ispuniti zadatak. Extreme Intimo je tu da vam olakša!

Predlažemo vam da odaberete novogodišnje čarape, odnosno čarape sa drugim upečatljivim motivima i obradujete svoje prijatelje. Ovakav poklon je praktičan, uvek dobrodošao, i vrlo nežan znak pažnje. 

Velika prednost čarapa jeste činjenica da na neodoljiv način možete pokazati koliko nekog poznajte, jer dobro odabran dezen i šara zaista govore o tome da li opažate detalje o vašim prijateljima. 

Takođe, poslednjih godina šarene čarape su postale veliki trend, i sve više ljudi kombinuje čarape sa obućom i outfitom, zato za sve vaše prijatelje koji vole da se oblače akutelno i moderno, novogodišnje čarape su pun pogodak. 

Najnežniji poklon za bake i deke 

Najstarije treba usrećiti najnežnijim darovima. Naše bake i deke se obraduju svaki put kada ih pozovemo, dođemo na ručak i provedemo ceo dan sa njima. Zato će se nesumnjivo izuzetno obradovati poklonu za praznike. 

Ako odlučite da poklonite čarape za Novu godinu baki i deki, onda vam preporučujemo da ovaj nežni poklon pretvorite u znak pažnje koji će im ugrejati srce, ali i noge. Zato birajte najfinije i najudobnije čarape. 

Ukoliko se dvoumite oko veličina, savetujemo vam da odaberete veću ili komotniju, zato što bake i deke zaista cene udobnost, i želeće da im čarape budu prijatne i lagane, a ne da ih stežu. 

Crvena majica,šorc i čarape sa belim srcima za decu

Novogodišnje čarape kao kreativan poklon za dečka ili devojku 

Najintimnije trenutke delimo sa voljenom osobom, što nam pruža mnogo prilika da je dobro upoznamo i u skladu sa tim odaberemo poklon. Tako je naš predlog da svoju kreativnost pokažete upravo za novogodišnje praznike. 

Odaberite kreativne čarape i koje možete kombinovati i sa bojom veša, i na ovaj način kompletirajte praktičan i nežan novogodišnji poklon. Ukoliko za praznike ipak želite da poklonite nešto mekše i toplije svom parnteru onda umesto veša, čarape možete kombinovati sa bademantilom ili udobnom pamučnom pidžamom

Nošenje čarapa sa printom je izuzetno popularan trend 

Novogodišnje čarape, ali i sve one sa neobičnim i zanimljivim printom zaista su popularnije nego ikada. Dok se nekada jednolična odevna kombinacija “razbijala” nakitom, kaišem ili nekim drugim detaljem, danas tu ulogu preuzimaju čarape sa upečatljivim printom.  

Najbolje od svega je to što pristaju svakoj generaciji, jedino se razlikuju krijterijumi po kojima se odabir vrši. 

Nesumnjivo, među mlađom populacijom su najpopularnije upečatljive sokne, dok devojke uživaju u nošenju dokolenica, dok oni koji neguju sportiski stil praktikuju nazuvice u kojima se osećaju prijatno i udobno. 

Zato bismo podvukli ovu toplu prazničnu priču na sledeći način: bilo da tražite detalj kojim ćete obogatiti poklon, ili znak pažnje koji će nekome izmamiti osmeh na lice, novogodišnje čarape su rešnje koje tražite. 

Kao i uvek, za sve vaše nežne trenutke, obeležavanje važnih događaja, i slavljenje najlepših datuma, na raspolaganju stoji Extreme Intimo.