Kupaći za trudnice - kako izabrati udobne i atraktivne modele

Trudnički stomak je počeo da se nazire, a vi se spremate za uživanje na plaži? 

Vreme je da odaberete kupaći za trudnice, iskoristite sve čari leta i ponosno pokažete stomak u atraktivnim i udobnim letnjim modelima!

Odabir kupaćeg nije jednostavan posao čak i kada nemate promene na telu, poput stomaka ili povećanog obim grudi i kukova. Ipak, kada vam je na raspolaganju veliki broj modela i dezena - izbor je lakši, pa čak i zabavan.

Baš zato, potrudili smo se da našim kolekcijama odgovorimo na stilske zahteve svih dama, stavljajući kvalitet i komfor na prvo mesto, koji su u drugom stanju proritet. 

U narednim redovima predstavljamo vam kratak vodič koji će vam pomoći da odaberete kupaći za trudnice i prigrlite tople dane koji dolaze. 

Prvi meseci trudnoće - kako izabrati kupaći kada se stomak tek nazire

Devojka koja sedi na ogradi jahte pored stene

Prvi meseci trudnoće umeju da budu propraćeni promenama raspoloženja, stomačnim problemima i drugim neugodnim simptomima. Tada je svakoj dami potreban način da se opusti i razvedri.

Šta bolje podiže raspoloženje od uživanja na talasima pod toplim letnjim suncem? 

Da bi letnji užitak bio potpun, potrebno je odabrati kupaći kostim za trudnice koji će biti vaš najbolji saveznik na plaži. U prvim danima trudnoće, stomak vas ne ograničava puno, a razlika u težini je minimalna, te je izbor kupaćeg veoma jednostavan. U zavisnosti od preferencija, možete odabrati jednodelni kupaći iz naše kolekcije ili kreirati bikini po svojoj meri kombinacijom gornjih i donjih delova.

Budite odvažne u različitim dezenima bikinija

Naš tim je i ovog leta kreirao raznovrsne krojeve i modele kupaćih kostima koji će svakoj trudnici omogućiti nesmetano uživanje u plivanju i sunčanju. 

Gornji deo kupaćeg prilagodili smo damama raznovrsnih stilova i modnih ukusa. S obzirom na to da grudi u drugom stanju postepeno rastu, trebalo bi da odaberete barem za broj veći gornji deo i pružite im maksimalnu potporu. 

Takođe, savet je da vaš izbor bude gornji deo sa bretelama. Na raspolaganju su bezvremenski trouglići sa podesivim bretelama, kupaći kostim - top, kao i gornji deo koji najviše liči na grudnjak. 

Ženski kupaći donji deo iz Extreme intimo kolekcije dolazi u vidu klasičnog slipa na vezivanje ili bez vezivanja, ali i kupaćeg kostima dubokog kroja koji će nežno prianjati vašoj koži, a zahvaljujući udelu elestina, ne morate da brinete o neugodnom žuljanju koje posebno smeta na osetljivim delovima tela.

Odlučite se za bikini za trudnice koji u najvećoj meri zadovoljava vaše potrebe i omogućava vam slobodu pokreta bez brige. 

Kupaći za trudnice u kasnijim fazama trudnoće - komfor je na prvom mestu

Devojka koja nosi zeleni ženski kupaći kostim

Ukoliko je vaš stomak već poprimio dobro poznati oblik, a termin porođaja se bliži, to ne znači da ne možete zasijati u kupaćem kostimu koji će naglasiti sve vaše nove obline. 

Za kasnije faze trudnoće, dame obično biraju jednodelni kupaći koji pruža posebnu dozu sigurnosti i štiti stomak, a ujedno omogućava opuštanje u vodi i na plaži. 

Jednodelni kupaći pružiće vam maksimalnu udobnost

U našem asortimanu možete pronaći raznovrsne krojeve jednodelnih kupaćih - od klasičnih jednobojnih modela, pa do razigranih dezena koji će odgovoriti na modne preferencije svake dame. 

Kombinacija kvalitetnog poliamida i elastina učiniće da se osećate potpuno slobodno bez razmišljanja o usecanju u preponama, na ramenima ili stezanju u predelu stomaka. 

Ne dozvolite da vas stomak sputava da izađete na plažu, već prigrlite sve svoje obline i uživajte u udobnim i atraktivnim modelima iz naše linije.

Devojka koja pozira u tigrastom kupaćem kostimu

Dezeni i boje kupaćih kostima najpogodniji za trudničke dane

Naša paleta proizvoda prilagođena je svim savremenim damama i odgovoriće na stilske zahteve žena koje preferiraju klasiku, ali i onima koje vole da se istaknu odevene u neobčne dezene i krojeve. 

Izuzev udobnosti koja je zagarantovana, kupaći kostim za trudnice treba da laska vašem tenu i građi, za šta će se pobrinuti neobični krojevi, intenzivne boje i moderni dezeni. 

Preporuka je da tokom drugog stanja izbegnete odevanje u trudnički kupaći sa krupnim paternima koji će vas dodatno raširiti, ali nemojte se plašiti da odaberete bezvremenske dezene poput animal- printa, koji će svojom atraktivnošću zadiviti sve oko vas. 

Letnja sezona je pravo vreme za odevanje u vibrantne tonove koji su najpogodnijo su za letnji period i sjajno će naglasiti preplanuli ten, dok će klasične nijanse poput crne i bele odisati posebnom dozom elegancije i odgovarati damama klasičnog stila. 

Mogućnost kombinovanja raznovrsnih gornjih i donjih delova bikinija koju vam omogućavamo, probudiće vašu kreativnost i posebno naglasiti jedinstvenost stila. Ne zaboravite da kombinaciji dodate šešir koji igra zaštitnu, ali i stilsku funkciju i smelo zakoračite u nove letnje avanture. 

Extreme Intimo je tu da vas prati u svim vašim letnjim pohodima svojim kvalitetnim i originalnim modelima kupaćih kostima. Pogledajte našu online ponudu ili nas posetite na brojnim lokacijama širom Srbije. 

Iz širokog asortima odaberite kvalitetan i atraktivan kupaći kostim za trudnice i uverite se zašto je Extreme intimo najbolji letnji saveznik svih žena!