Lifestyle Blog

Evo kako odabrati idealan sportski kupaći za plivanje

Sportski kupaći za plivanje potreban je svakome ko se bilo profesionalno, bilo rekreativno, bavi najzdravijim sportom - plivanjem. Međutim, kada su u pitanju sportski kupaći kostimi, njihov odabir može biti nešto teži od odabira kupaćih kostima za plažu i kupanje, gde je uglavnom estetika na prvom mestu.

Nastavi sa čitanjemEvo kako odabrati idealan sportski kupaći za plivanje
Jednodelni kupaći kostimi - sve prednosti zbog kojih ih volimo

Jednodelni kupaći kostimi se vraćaju na plaže i prete da potpuno zasene sve druge modele novim dizajnom, dezenima, ali i retro printovima zbog kojih ih toliko cenimo! Da se jednodelni kupaći kostimi vraćaju na svoj peskoviti presto, potvrđuje i Extreme Intimo kolekcija koja nudi fenomenalan izbor ovih modela. 

Nastavi sa čitanjemJednodelni kupaći kostimi - sve prednosti zbog kojih ih volimo
Šta pokloniti dečku - ideje za savršeni poklon za dečka

Pokloni za dečka odnosno odabir i pronalazak savršenog poklona za dečka, oduvek su predstavljali zahtevan zadatak za njihove lepše polovine. Šta pokloniti dečku?

Nastavi sa čitanjemŠta pokloniti dečku - ideje za savršeni poklon za dečka
Pravilno pranje veša: kako se održavaju osetljive gaćice i brushalteri?

Upoznajte se sa malim priručnikom za adekvatno i pravilno pranje veša koji će vam, uz pažljivo održavanje, trajati dugo i izgledati novo i sveže, kao prvog dana kada je kupljen. Odgovorili smo na sva vaša pitanja na ovu temu.

Nastavi sa čitanjemPravilno pranje veša: kako se održavaju osetljive gaćice i brushalteri?
Da li se slip kupaći kostimi vraćaju u modu?

Slip kupaći kostimi, koje mnogi greškom nazivaju spido kupaći, jedno vreme su bili zamenjeni popularnim šortsevima i boksericama za kupanje. Saznajte sve o slip kupaćem, kao i o tome da li će ga moda za leto 2020. vratiti na vrh spiska najzastupljenijih plažnih modnih trendova.

Nastavi sa čitanjemDa li se slip kupaći kostimi vraćaju u modu?
Kako se spakovati za putovanje - praktični trikovi za pakovanje kofera

Pre nego što počnete da odvajate stvari i odustajete od nošenja šešira i drugih komada, pročitajte naredne redove u kojima preporučujemo praktičniji način organizacije i samog pakovanja, koji će vam pomoći da na putovanje ponesete sve ono što vam je zaista potrebno.


Nastavi sa čitanjemKako se spakovati za putovanje - praktični trikovi za pakovanje kofera

Stavite 1 u 6 od ukupno 25 ukupno

Prikaži Po strani