Lifestyle Blog

Jednobojne majice - jednostavnost kao odlika stila
Jednobojne majice su neizostavne u svakom garderoberu. Vrlo je moguće da su upravo one i odevni komad koji je najzastupljeniji u odevanju ljudi svih generacija, modnih stilova i kultura. Ubrajaju se u onih nekoliko esencijalnih, must have komada, koji se uz dobro kombinovanje sa adekvatnim aksesoarom mogu nositi u baš svakoj prilici.
Nastavi sa čitanjemJednobojne majice - jednostavnost kao odlika stila
Trening na otvorenom - iskoristite dobrobiti sunčanih dana 

Prvi zraci sunca podstiču one najvatrenije vežbače da iskoče iz rutine i prepuste se avanturi zvanoj trening na otvorenom!

Kako biste sebi priuštili komforno vežbačko iskustvo, u našem tekstu pronađite interesantne informacije - od organizovanja treninga na otvorenom, preko oblačenja za ovu aktivnost, pa sve do sitnica koje će vam biti korisne!

Nastavi sa čitanjemTrening na otvorenom - iskoristite dobrobiti sunčanih dana 
Letnja garderoba - kako da ugodite svom telu tokom letnjih vrućina 

Letnje vrućine i visoke temperature bude želju za nošenjem lagodne garderobe. Topli sunčevi zraci su inspiracija za odevanje u modele razigranih dezena i veselih tonova, pa je leto omiljena sezona svima koji vole da se igraju modnim kreacijama.

Nastavi sa čitanjemLetnja garderoba - kako da ugodite svom telu tokom letnjih vrućina 
Poklon za Uskrs - obradujte decu neodoljivim uskršnjim darom

Poklon za Uskrs od posebnog je značaja za mališane, s obzirom na to da je najradosniji hrišćanski praznik propraćen malim tradicijama u kojima deca uživaju!

Nastavi sa čitanjemPoklon za Uskrs - obradujte decu neodoljivim uskršnjim darom
Kako odabrati nijansu kupaćeg kostima prema tonu kože

Baš kao što prilikom svakodnevnog oblačenja birate koje nijanse izgledaju dobro u kombinaciji, tako prilikom odabira kupaćeg kostima treba da izaberete nijanse koje će laskati vašem tonu i tenu kože. Atraktivna boja kupaćeg kostima je “pola posla” kada je dobar izgled na plaži u pitanju, upravo zato treba da znate koje boje su vaši aduti.

Nastavi sa čitanjemKako odabrati nijansu kupaćeg kostima prema tonu kože
Letovanje sa detetom - laka priprema uz 5 ključnih koraka

Letovanje sa detetom, ili više njih, moralo bi da bude temeljno i detaljno isplanirano i oganizovano, kako biste i vi i mališani iskoristili boravak na plaži na najbolji način.

Nastavi sa čitanjemLetovanje sa detetom - laka priprema uz 5 ključnih koraka

Stavite 1 u 6 od ukupno 77 ukupno

Prikaži Po strani