Lifestyle Blog

Saveti za odabir letnje pidžame u kojoj ćete se osećati prijatno

Kako da odaberte letnju pidžamu koju ćete sa zadovoljstvom nositi tokom toplih letnjih noći, a koja će vam uz to dati sjajan izgled i dobar osećaj? 

Pripremili smo odgovore na ovo pitanje, kako bismo olakšali potragu, ali i približili značaj nošenja prijatne pidžame tokom vrelih letnjih noći.

Nastavi sa čitanjemSaveti za odabir letnje pidžame u kojoj ćete se osećati prijatno
Šta sve treba da sadrži ženska torba za plažu?

Ako je ženska torba malo carstvo svake žene, onda je torba za plažu njeno letnje tropsko kraljevstvo, koje ume da sadrži i čitav asortiman naizgled ne toliko potrebnih i nužnih predmeta.

Nastavi sa čitanjemŠta sve treba da sadrži ženska torba za plažu?
Kupka - sve što je potrebno za spa opuštanje u svom kupatilu

Kupka za opuštanje u kupatilu treba da bude trenutak koji ćete posvetiti sebi i svom telu, a kako biste to uradili na pravi način potrebno je da se opremite tako da ugođaj bude kompletan.

Nastavi sa čitanjemKupka - sve što je potrebno za spa opuštanje u svom kupatilu
Kako pripremiti telo za plažu

Letnji period i toplo vreme bude poseban osećaj uzbuđenja u svima nama, posebno imajući u vidu koliko smo se svi uželeli mora i druženja na plaži. Ipak, ubrzo nakon što se obradujemo kroz glavu nam prođe i misao - da li smo spremni za plažu?

Nastavi sa čitanjemKako pripremiti telo za plažu
Letnji dezeni na donjem vešu - boje i šare koje oslikavaju leto

Ima li boljeg načina da svakom prolećnem i letnjem outfitu, čak i onim poslovnim i konvencionalnim, damo dašak tropskog, nego da letnje dezene iskoristimo noseći ih na donjem vešu?

Nastavi sa čitanjemLetnji dezeni na donjem vešu - boje i šare koje oslikavaju leto
Nesanica - kako dostići zaista kvalitetan san?

No, postoje stvari koje možete uraditi da insomnija postane samo ružan deo prošlosti koga se nerado sećate. Šta je to što možete učiniti kako biste napokon imali kvalitetan san za kojim žudite i kako se izboriti sa nesanicom, saznajte u nastavku teksta.

Nastavi sa čitanjemNesanica - kako dostići zaista kvalitetan san?

Stavite 1 u 6 od ukupno 69 ukupno

Prikaži Po strani