Lifestyle Blog

Pinterest stil - ideje za autfite koji će dočarati lepote trenutne sezone

Za Pinterest smo verovatno svi čuli - društvena mreža na kojoj možete uživati u mnoštvu estetski prijatnih slika, ali i dobiti inspiraciju za mnoge aspekte života, od uređenja enterijera vašeg doma, pa sve do izvanrednih kulinarskih kreacija - ova društvena mreža ne manjka ni sa idejama za odevne kombinacije. Međutim, da li ste čuli za Pinterest stil?

Nastavi sa čitanjemPinterest stil - ideje za autfite koji će dočarati lepote trenutne sezone
Pamuk - materijal za sve vremenske prilike i sezone

Pamuk je prirodni materijal koji je vrlo popularan u tekstilnoj industriji - koristi se za izradu konca, odeće, veša, pa i za kućni tekstil, nameštaj, različite dekorativne elemente, ali i u drugim industrijama poput one za proizvodnju papira ili vate i tufera. 

Važi za materijal prijatnog dodira i vrlo je lak za održavanje. Ima dugu istoriju, a još veću upotrebnu vrednost.

Nastavi sa čitanjemPamuk - materijal za sve vremenske prilike i sezone
Odvikavanje od pelena - kako navići dete na donji veš

Kako odvići dete od pelena pitanje je na koje svaki roditelj ima svoj odgovor. Od tradicionalnih metoda do saveta za moderne mame - postoji pregršt saveta na ovu temu, a mi smo se  potrudili da obuhvatimo različita stanovišta i objedinimo ih u praktičan vodič za odvikavanje od pelena i navikavanje na udobnost donjeg veša.

Nastavi sa čitanjemOdvikavanje od pelena - kako navići dete na donji veš
Kupaći za trudnice - kako izabrati udobne i atraktivne modele

Trudnički stomak je počeo da se nazire, a vi se spremate za uživanje na plaži? 

Vreme je da odaberete kupaći za trudnice, iskoristite sve čari leta i ponosno pokažete stomak u atraktivnim i udobnim letnjim modelima!

Nastavi sa čitanjemKupaći za trudnice - kako izabrati udobne i atraktivne modele
Najlepše plaže na svetu koje treba da budu na vašoj travel listi

Uz užurbane metropole sveta, prelepe planine i destinacije bogate istorije, ili raskošne kulture, na vašoj listi svakako bi trebalo da se nađu i tropske destinacije za rajski letnji odmor. Neke od onih na kojim se nose ogrlice od latica i piju ogromni kokteli, sa pogledom koji puca na besprekorno plavi horizont.

Nastavi sa čitanjemNajlepše plaže na svetu koje treba da budu na vašoj travel listi
Kupaći na tufne - sve tajne bezvremenskog printa

Ljubav žena prema razigranim tufnama duga je skoro čitav vek. Kupaći na tufne bio je prvi odevni predmet ovog printa koji je osvojio modnu scenu početkom 20. veka. U ovom tekstu odgovorićemo na pitanja - zašto je kupaći na tufne omiljen među damama koje neguju različite stilove i šta je to što ga čini tako privlačnim za sunčane dane?

Nastavi sa čitanjemKupaći na tufne - sve tajne bezvremenskog printa

Stavite 1 u 6 od ukupno 84 ukupno

Prikaži Po strani