Lifestyle Blog

Dečija moda - šta je IN u svetu mališana?
Dečija moda danas je zastupljena i popularna koliko i moda za odrasle. Kako nikad nije bilo više izbora - od materijala, preko krojeva, dezena pa sve do brojnih stilova, roditelji svoje mališane mogu oblačiti u skladu sa njihovim željama i afinitetima.
Nastavi sa čitanjemDečija moda - šta je IN u svetu mališana?
Nakit za telo - body chain nakit je hit ovog leta

Sada je i zvanično - nakit za telo je ponovo u modi! Kako ovaj komad mogu izneti samo odvažne dame kojima ne manjka samopouzdanja, sa zadovoljstvom vam donosimo ovu informaciju, jer su upravo ovo osobine koje opisuju prave Extreme Intimo dame.

U nastavku teksta pročitajte koje sve vrste nakita za telo postoje i na koji način ih možete kombinovati, kako bi ostali primećeni na plaži.

Nastavi sa čitanjemNakit za telo - body chain nakit je hit ovog leta
Retro kupaći kostimi - saznajte koji modeli su opet u modi

Retro kupaći kostimi su ponovo u modi! 

Da li smo vas obradovali ovom informacijom?

Retro stil se vraća na velika vrata, a sa sobom ovog leta donosi veliki izbor kupaćih kostima koji ističu ženstvenost i obline ženskog tela.

Nastavi sa čitanjemRetro kupaći kostimi - saznajte koji modeli su opet u modi
Poklon za drugaricu - kreativne ideje za poklon za prijateljicu

Bilo da se bliži rođendan vaše najbolje prijateljice, praznik ili nekim drugim povodom želite da je iznenadite i pokažete koliko vam znači, važno je da na vreme bacite u potragu savršenog poklona koji je dostojan nje.

Nastavi sa čitanjemPoklon za drugaricu - kreativne ideje za poklon za prijateljicu
Slike za Instagram - saveti za slikanje uz koje ćete osvojiti društvene mreže

Da li zavidite ljudima koji imaju savršene fotografije na Instagramu i pitate se zašto vama pravljenje takvih fotografija ne polazi za rukom?

Instagram je najpopularnija društvena mreža koja je istovremeno i full time zanimanje mnogih ljudi. Ljudi širom sveta svakodnevno postavljaju fotografije kako bi na što bolji način predstavili svoj život, zanimanje ili biznis kojim se bave.

Nastavi sa čitanjemSlike za Instagram - saveti za slikanje uz koje ćete osvojiti društvene mreže
Viskoza - šta je viskoza i koje su karakteristike ovog nežnog materijala?

Viskoza je danas vrlo popularan materijal, pre svega zbog svojih fizičkih svojstava i nežnog dodira. Izuzetno je slična pamuku i vrlo prijatna za nošenje, posebno leti, jer je nežna, hladi i dozvoljava koži da diše.

Nastavi sa čitanjemViskoza - šta je viskoza i koje su karakteristike ovog nežnog materijala?

Stavite 1 u 6 od ukupno 94 ukupno

Prikaži Po strani