Lifestyle Blog

Kupaći za trudnice - kako izabrati udobne i atraktivne modele

Trudnički stomak je počeo da se nazire, a vi se spremate za uživanje na plaži? 

Vreme je da odaberete kupaći za trudnice, iskoristite sve čari leta i ponosno pokažete stomak u atraktivnim i udobnim letnjim modelima!

Nastavi sa čitanjemKupaći za trudnice - kako izabrati udobne i atraktivne modele
Najlepše plaže na svetu koje treba da budu na vašoj travel listi

Uz užurbane metropole sveta, prelepe planine i destinacije bogate istorije, ili raskošne kulture, na vašoj listi svakako bi trebalo da se nađu i tropske destinacije za rajski letnji odmor. Neke od onih na kojim se nose ogrlice od latica i piju ogromni kokteli, sa pogledom koji puca na besprekorno plavi horizont.

Nastavi sa čitanjemNajlepše plaže na svetu koje treba da budu na vašoj travel listi
Kupaći na tufne - sve tajne bezvremenskog printa

Ljubav žena prema razigranim tufnama duga je skoro čitav vek. Kupaći na tufne bio je prvi odevni predmet ovog printa koji je osvojio modnu scenu početkom 20. veka. U ovom tekstu odgovorićemo na pitanja - zašto je kupaći na tufne omiljen među damama koje neguju različite stilove i šta je to što ga čini tako privlačnim za sunčane dane?

Nastavi sa čitanjemKupaći na tufne - sve tajne bezvremenskog printa
Sunčanje - naglasite zdrav preplanuli ten tokom leta

Sunčanje - opuštajuća aktivnost koju priželjkujemo tokom čitave jesenje i zimske sezone. Završetkom hladnih meseci i prilikom prve pojave sunčevih zraka - započinje i sezona sunčanja.

Nastavi sa čitanjemSunčanje - naglasite zdrav preplanuli ten tokom leta
Jednobojne majice - jednostavnost kao odlika stila
Jednobojne majice su neizostavne u svakom garderoberu. Vrlo je moguće da su upravo one i odevni komad koji je najzastupljeniji u odevanju ljudi svih generacija, modnih stilova i kultura. Ubrajaju se u onih nekoliko esencijalnih, must have komada, koji se uz dobro kombinovanje sa adekvatnim aksesoarom mogu nositi u baš svakoj prilici.
Nastavi sa čitanjemJednobojne majice - jednostavnost kao odlika stila
Trening na otvorenom - iskoristite dobrobiti sunčanih dana 

Prvi zraci sunca podstiču one najvatrenije vežbače da iskoče iz rutine i prepuste se avanturi zvanoj trening na otvorenom!

Kako biste sebi priuštili komforno vežbačko iskustvo, u našem tekstu pronađite interesantne informacije - od organizovanja treninga na otvorenom, preko oblačenja za ovu aktivnost, pa sve do sitnica koje će vam biti korisne!

Nastavi sa čitanjemTrening na otvorenom - iskoristite dobrobiti sunčanih dana 

Stavite 1 u 6 od ukupno 81 ukupno

Prikaži Po strani