Lifestyle Blog

Kreativni dečiji rođendani - priredite pidžama party za najmlađe

Dečiji rođendani pružaju mnogo prostora da se organizuje kreativna i originalna žurka za najmlađe, a jedan od najlepših načina da obeležite dečiji rođendan svakako je pidžama party. Ne postoji dete koje se ne raduje rođendanskim proslavama, naročito ako su one tematske i ako uz to uključuju veliko društvo iz vrtića ili škole.

Nastavi sa čitanjemKreativni dečiji rođendani - priredite pidžama party za najmlađe
Saveti za dobar san - evo kako obezbediti kvalitetan san

U svakom magazinu koji se bavi zdravljem ili lepotom sigurno ste već pročitali to koliko je kvalitetan san, od oko 8 časova, važan za organizam - kako za balans i optimalno funkcionisanje organa, tako i za zdrav i lep izgled. Dobar san uvek se nalazi među nekoliko obaveznih saveta za opšte zdravlje, ali i lepši život.

Nastavi sa čitanjemSaveti za dobar san - evo kako obezbediti kvalitetan san
Kako se obući za posao - saveti za poslovne kombinacije

Zaposlene dame uvek treba da imaju spreman odgovor na pitanje “Kako se obući za posao?”. Međutim, svakodnevno kombinovanje komada koji spadaju u tzv. poslovne kombinacije ponekad ume da ostavi bez inspiracije, pa odgovor treba potražiti na drugim stranama.

Nastavi sa čitanjemKako se obući za posao - saveti za poslovne kombinacije
Kako razbiti monotoniju klasičnog outfita - trikovi za atraktivan izgled

Znamo da se trudite da kupujete što klasičnije stvari - one su nosivije, lako se kombinuju sa drugim odevnim komadima i sa njima prosto ne možete da pogrešite! 

Basic garderoba ima još jedan veliki adut: uz dobro uklopljene cipele i tašnu, kao i drugi asesoar, mogu da se nose u baš svakoj prilici! 

Pa, kako razbiti outfit i postići odličan izgled bez potrebe da promenite čitav garderober? Koje su male modne tajne uvek doteranih žena?

Trikovi za upečatljiv izgled i razbijanje monotonije outfita čekaju vas u nastavku teksta! 

Nastavi sa čitanjemKako razbiti monotoniju klasičnog outfita - trikovi za atraktivan izgled
Šta obući za izlazak na večeru - stajling ideje za izlazak u restoran

Šta obući za izlazak na večeru? Kako postići savršeni modni balans između doteranog i svedenog izgleda? Zašto je tako teško zablistati na večeri u restoranu? 

Znamo da vam se ova pitanja motaju po glavi već pri rezervaciji mesta na kom ćete večerati, a da do poslednjeg trenutka nemate ideju šta ćete obući. Potpuno razumemo - izlazak na večeru iziskuje sasvim poseban način odevanja - ni previše doteran, a ni preterano jednostavan. 

Nastavi sa čitanjemŠta obući za izlazak na večeru - stajling ideje za izlazak u restoran
Poklon za dečiji rođendan - šta kupiti detetu za rođendan?

Bilo da je dete član vaše porodice, ili vam i nije toliko blisko - poklon za dečiji rođendan trebalo bi da ga oduševi, a to će učiniti jedino ukoliko uzimate u obzir uzrast i interesovanja deteta, ali i kvalitet i korisnost poklona iz ugla roditelja. 

Pa, kako izabrati idealan poklon za dečiji rođendan?

Nastavi sa čitanjemPoklon za dečiji rođendan - šta kupiti detetu za rođendan?

Stavite 1 u 6 od ukupno 48 ukupno

Prikaži Po strani